Beyler 16 ay önce Packard Bell i7 2630QM , 2 GB GT540M, 6GB 1333mhz Ram, 640 GB HDD özellikli laptopu aldım. Acayip bir ısınma sorunu var GTA IV'te ayarlar High'da ve Shadowlar kapalı 1280x720 çözünürlükte oynarken bile 10-18 fps arası alıyorum. 5 dakikadan fazla oynayamıyorum çünkü 5 dakikadan sonra kapanıyor. HoN bile oynarken 100 dereceye çıkıyor ve kapanıyor 20 dakika sonra. Şuan sadece bu konuyu açıyorum başka sekme bile yok 80 dereceden aşşağıya asla düşmüyor en az 76 derece boşta iken bile. Birşeyler yapmaya çalışyorsun 10 derece artıyor sonra oyun açıyorsun menüdesin oyun yükleniyor daha oynayamadan bir bakıyorum 96 derece hem cpu hem gpu sıcaklıkları. Yani bu nasıl bir iş i7 GT540M ile 20 fpsden fazla performans alamıyorum asla. 10 ay önce GTAIV saatlerce oynardım yine 90-95 arasıydı fakat şimdi menüdeyken bile 97 derece oyunu açınca 2 dakika geçiyor pat kapandı. Ne yapmam lazım beyler lütfen yardım edin. Kendim soğutucu yaptım kullandım hiç bir şey değişmedi. Kasayı açmak istedim temizlemek istedim fanı fakat tüm kapağı açmam lazım bu da çok zor işin içine ekran felan giriyor ve internette 1 video bile yok bu pcyi açabilmem için. Teknik servise versem desem pcnin içine edip gönderecekler bir de üstüne hem para ver hem de 38 gün bekle. Yardım lütfen bıktım artık.
Yapacak birşey yok temizlenecek servise vermek istemiyorsan yakınında bilgisayarcı yokmu leptoptan anlayan sökeyim derken zarar vermeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
Yapacak birşey yok temizlenecek servise vermek istemiyorsan yakınında bilgisayarcı yokmu leptoptan anlayan sökeyim derken zarar vermeyin.
Peki sence temizlendiğinde ne kadar veya nasıl bir değişme olur ? Bilgisayarcı var 2 dakikada yürüyerek gidiliyor bilgisayarcı laptop üzerine yoğunlaşmış fakat garanti bozulur mu orda temizletirsem ?
garantiye götürmemekte ısrarcısın açtırdığın zman garantı şı kalır senin sıkıntın tozlanma birde termal macun sürdürdün mü kendine gelir i7 işlemci için 85-90 arası doğal karşılanır güç seçeneklerinden gelişmiş ayarlar bölümünden işlemciti tasarruf moduna alırsan baya düşer ısılar önce temizlet sonra duruma göre yönlendiririm seni.