Şimdi Ara

PACKARD BELL MZ35-U-043 alanlar buraya !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLEMCİ: Intel Core Duo T2060 1.6 GHz, 1 MB L2 cache, 533 MHz FSB
    HDD: 80 GB hard disk drive
    RAM: 512 MB DDRII 533
    EKRAN: 15.4" WXGA (1280x800) , DiamondView
    EKRAN KARTI: ATI Radeon Xpress 200M ( Max 256MB Hypermemory)
    CD-R / DVD / CD-RW: DVD-Dual Double Layer DVD WR
    Ethernet: 10/100 Ethernet, WiFi 802.11 b/g
    Port çıkışları: 3x USB2.0 , VGA
    İşletim sistemi: Free DOS
    Ağırlık: 2.6 kg
    Pil Ömrü: 2 saat pil ömrü, Li-Ion 6 cells 2200mAh
    Kart Okuyucu: -
    Web Cam: -
    Garanti: 2 Yıl
    Hediye: Taşıma Çantası

Özellikleri böle, dün novadan geldi, incelemelerimi ve resimleri en kısa zamanda buraya koyacağım.
    İlk izlenimlerim şöyle.

• bu fiyata bu kalitede bir ekran beklemiyordum açıkçası süper
    • cihaz 15.4" olmasına rağmen çok hafif (2.6 kg), kantarla tarttım
    • içinden tek 512 ram çıkıyor, keşke 1024 yaptırıp alsaydım.
      [/ul

• Ekonomik ve performanslı bir notebook düşünenler için süper bir fiyat bence.
  • selamlar.
    ben de packard bell mz35-u-043 almayı düşünüyorum fakat herkes farklı şeyler söylüyor. kafam karıştı. kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: minntaa

selamlar.
    ben de packard bell mz35-u-043 almayı düşünüyorum fakat herkes farklı şeyler söylüyor. kafam karıştı. kullananlar varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim

Bence al pişman olmazsın, 2.6 kg 15.4" inanılmaz hafif olmalı, ayrıca packard bell ekranı da çok süperdir, bu fiyata bu özellik iyiir derim.
  • aslında bugüne kadar almayı düşünüyordum. bugün packard bell kullanan biriyle karşılaştım. kesinlikle alma dedi. o yüzden kafam karıştı. bilgisayarı da yakından gördüm hafif ve çok şık. bu arada ben fotoşop yapıyorum. kaldırır mı bu makine fotoşopu? bu arada yorumunuz için teşekkür ederim
  • Photoshop u kaldırır da, Fotoşop u kaldırır mı bilemem .
    Alma diyen arkadaşın neden alma dedi, onda hangi model var ? neyinden memnun değil, o memnuniyetsizlikler bunda varmı bence bu sorulara cveap ara derim.
  • ben de almayı düşünüyorum. 795 dolar + kdv ye. fiyat çok cazip geldi. Ancak 1-2 ay daha beklemenin daha cazip olacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çektiğim resimleri eklicem ama nasıl ekleniyor bilmiyorum, bilgisayarımda bulunan resimleri nereden nasıl ekliyoruz? bilen biri tarif etsinde ekliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Photoshop u kaldırır da, Fotoşop u kaldırır mı bilemem .
    Alma diyen arkadaşın neden alma dedi, onda hangi model var ? neyinden memnun değil, o memnuniyetsizlikler bunda varmı bence bu sorulara cveap ara derim.

sanırım siz fotoğraf kelimesini de photograph diye yazıyorsunuz tekrar teşekkür ederim yorumunuz için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HayatBoş

ben de almayı düşünüyorum. 795 dolar + kdv ye. fiyat çok cazip geldi. Ancak 1-2 ay daha beklemenin daha cazip olacağını düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

ben zaten 4 aydır bekliyorum. o yüzden büyük ihtimalle haftaya alacağım fakat tam olarak karar vermiş de sayılmam. tamam ucuz ama iyi mi kötü mü onu onu bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumyum_03

Arkadaşlar çektiğim resimleri eklicem ama nasıl ekleniyor bilmiyorum, bilgisayarımda bulunan resimleri nereden nasıl ekliyoruz? bilen biri tarif etsinde ekliyim.

resimleri bi koyda görelim nasıl bişimiş.
  • Bi arkadaş resimleri nasıl yükleyeceğimi uraya anlatırsa koyucam resimleri ama anlatan yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.