Şimdi Ara

packard bell recovery sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • packard bell tj75 marka/model bir bilgisayarım var.bilgisayarım ilk aldıgımda hdd tek sürücü oldugundan dolayı partition programıyla hdd yi üçe bölmüştüm.bi kac hafta once format atmam gerekti recovery cd sini taktım ama "fail to format Disk 0 partition 4" diye bi hata verdi.Bende elimdeki win 7 cd si ile format atıp kurmustum fakat simdi tekrardan recovery yapmak istedim ve aynı hatayı aldım. alt+f10 yapıncada "hddd recovery validation failed !" seklinde bi hata alıyorum. partitaionla ayırdıgım hdd sürücülerini tekrardan birleştirdim fakat bu da işe yaramadı. Yardım edebilicek olan var mı ?

• hdd deki recovery bolumu duruyor ayrıca elimde rocovery dvdleride var
  • dvd lerle denedigimde "fail to format Disk 0 partition 4" hatasını alıyorum. hdd deki recovery bolumu ayrı bi sürücü zaten "Find and Mount" programı ile hdd deki recovery bolümünü cıkartabiliyorum yani dagılmıs olabilicegini sanmıyorum
  • packard bell'in windows üzerinden recovery işlemini başlatacak bir yazılımı yok mu?üretici sitesine girip kontrol eder misiniz?
  • recovery bölümü sağlam olabilir ama sen C yi değiştirdiğin için yağmayabilir.
    Onu firma ayarlıyor... bazı bilgisayarlarda bölümlemeye izin bile verilmiyor... ancak ek bir programla bölebiliyorsun... bunu yağtığında da recovery özelliği kayboluyor.

servisi ara ve yardım al... onlar neyi nasıl yaptıklarını bilmezse sen biraz zor çözersin
  • selam
    hddd recovery validation failed hatasının esprisi şu.
    fabrika çıkışındaki disk boyutunu göremediği için onaylamıyor ve recovery'i yapmıyor.
    e siz diğer diskleri sildim eskisi gibi diyorsunuz AMA
    windows7 kurarken oluşturulan 100-200mblık part duruyor olmasın?
    disk yönetimine girip iyice bir bakar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

selam
    fabrika çıkışındaki disk boyutunu göremediği için onaylamıyor ve recovery'i yapmıyor.

bu da bi ihtimal... hdd yi tekrar tek parça haline getirirsen çalışabilir recovery...
    ama yine çalışmayabilir de çünkü windowsun boot dosyaları dışında recoverye tanıtmak için bir iki boot dosyası atmışlarsa içine, onlar da silindiği için yine çalışmayabilir...

imkanın varsa dene ama yok çok veri var, kaybetmek istemiyorum dersen kendi kuracağın windowsu kullan yine... bence kendi attığın temiz format en iyisi...

eksik bişeyi mi var ki recovery yapmak istiyorsun ???
    hp nin sitesinden istediğin tüm rogramları indirebilirsin zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Kasım 2011; 19:27:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

packard bell'in windows üzerinden recovery işlemini başlatacak bir yazılımı yok mu?üretici sitesine girip kontrol eder misiniz?
    sitede oyle bi program bulamadım.ama recover icin olan hdd bolumunu windowsa cıkarınca uygulamayı windows ustunde calıstırdım ve aynı sorunu orda da aldım.
    win 7 icin olusuturulan boot icin ise onu nerden bulabilirim emin degilim. acronisin partiton programı ile "system reserved" diye bi 100 mb bolum gozukuyo fakat sanırım bu bolum bilgisayarı aldıgım gunden beri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

selam

bu da bi ihtimal... hdd yi tekrar tek parça haline getirirsen çalışabilir recovery...
    ama yine çalışmayabilir de çünkü windowsun boot dosyaları dışında recoverye tanıtmak için bir iki boot dosyası atmışlarsa içine, onlar da silindiği için yine çalışmayabilir...

imkanın varsa dene ama yok çok veri var, kaybetmek istemiyorum dersen kendi kuracağın windowsu kullan yine... bence kendi attığın temiz format en iyisi...

eksik bişeyi mi var ki recovery yapmak istiyorsun ???
    hp nin sitesinden istediğin tüm rogramları indirebilirsin zaten...

crack vs. gibi işlemlerle ugrasmamak icin recoveryı yapmak istiyorum ama bu gidişle mecburen yapamayacağım gibi geliyo bana..

• siz cihaz üzerindeki işletim sistemi neyse onu kurun..kendi lisans anahtarınızı girerek aktifleştirebiliyor olmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkka

crack vs. gibi işlemlerle ugrasmamak icin recoveryı yapmak istiyorum ama bu gidişle mecburen yapamayacağım gibi geliyo bana..

quote:

siz cihaz üzerindeki işletim sistemi neyse onu kurun..kendi lisans anahtarınızı girerek aktifleştirebiliyor olmanız lazım.

evet... vihazla beraber gelen windows sürümü hangisiyse, x86 veya x64 olmasına da dikkat et... Başka bir yerden aynı sürümü bulup kurarsan cihazın altındaki şifreyi girerek aktifleştirebilirsin.

kabul etmezse microsoftu arayıp telefonla aktifleştirebilirsin. Sabit hattan ya da telefon kulübesinden ücretsiz arayabileceğin bir numarası var.
    Orjinal kullanmak en iyisi

• geç bir cevap oldu ama herkese teşekkür ederim. recovery sorununu hallettim.Şöyle oldu:
    Butun disklere format atıp win 7 kurmaya karar vermiştim. Win 7 dvdsini taktım ve diğer diskleri burda formatlayamadıgımı gordum ve format icin xp cdsini taktım disklerden birini biçimlendirdim fakat bu sırada hdd üzerindeki recovery bölümü de biçimlendi ama zaten artık benim için bi önemi kalmamıştı. son bi defa daha recoveryi denedim ve bu şekilde recovery dvdleri ile bilgisayarımı recovery ettim.
    Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.