Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tm81-sb-003tk-tm81-amd-phenomx-n930-2.0ghz-4gb-320gb-dvdrw-15,6-1-gb-ati-hd5650-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=46269#divDigerResimler

selam bu urun az once vatanbilgisayar yenı eklemis amd nın 2010 yenı notebook islemcısımıdır.Ve ıntelde neye denk gelır i3 mu i5 mı kac cekırdeklidir bılgısı olan varmı

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

45. sırada burada görebilirsin.
    Edit:"Show only notebook cpu's" yapmayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

45. sırada burada görebilirsin.
    Edit:"Show only notebook cpu's" yapmayı unutma.
    http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

i7 720QM - 3227

N930 - 2548

i5 520M - 2394

i5 430M - 2391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 2 Haziran 2010; 18:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

i7 720QM - 3227

N930 - 2548

i5 520M - 2394

i5 430M - 2391

Alıntıları Göster
    simdi kafam karıstı hem 4 cekırdekli işlemci ama sıralamada ıntelin 2 çekirdek işlemcıleriyle nerdeyse aynı performans nasıl oluyor i7 ayarında olması gerekmıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

i7 720QM - 3227

N930 - 2548

i5 520M - 2394

i5 430M - 2391

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda almayı düşündüğüm Acer 5740'a alternatif olabilir.

Edit:Siteden kaldırmış vatan heralde ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 2 Haziran 2010; 19:28:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Yakın zamanda almayı düşündüğüm Acer 5740'a alternatif olabilir.

Edit:Siteden kaldırmış vatan heralde ürünü.

Alıntıları Göster
    ürünü kullanan var mı? bu fiyata 4 çekirdek işlemci ekran kartı da süper üstelik. çok sıcak ya vatanda 1443tl şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraedmit -- 11 Haziran 2010; 1:07:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Thematrix

simdi kafam karıstı hem 4 cekırdekli işlemci ama sıralamada ıntelin 2 çekirdek işlemcıleriyle nerdeyse aynı performans nasıl oluyor i7 ayarında olması gerekmıyormu

İntel kalitesi yani buna pek şaşırmamak gerek.

Amdler güç tüketiminde har vurup harman savurup gerçek 4 çekirdek koyup sıcaklık ve enerji tüketimini yükseklere çıkaracak, intel ise 2 çekirdek ile bile gerçek 4 çekirdek performansı veriyor. Ama yinede amdlerin mobile işlemci pazarına yeni modelleriyle girmesi sevindirici, daha yeni modellerle birlikte i7 seviyesine ulaşır, i7 işlemcilerden fiyatının düşük olacağıda az çok belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Thematrix

İntel kalitesi yani buna pek şaşırmamak gerek.

Amdler güç tüketiminde har vurup harman savurup gerçek 4 çekirdek koyup sıcaklık ve enerji tüketimini yükseklere çıkaracak, intel ise 2 çekirdek ile bile gerçek 4 çekirdek performansı veriyor. Ama yinede amdlerin mobile işlemci pazarına yeni modelleriyle girmesi sevindirici, daha yeni modellerle birlikte i7 seviyesine ulaşır, i7 işlemcilerden fiyatının düşük olacağıda az çok belli.

Alıntıları Göster
    bu ürün hakkında neden yorum yapan yok, halbuki yeni girdi piyasaya özelliklerine göre de fiyatı da uygun gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

bu ürün hakkında neden yorum yapan yok, halbuki yeni girdi piyasaya özelliklerine göre de fiyatı da uygun gibi.

geç geldı urun mıllet i3 i5 lı olanları aldı cokdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: esereser

quote:

geç geldı urun mıllet i3 i5 lı olanları aldı cokdan

Alıntıları Göster
    Bende bu model laptop ile ilgileniyorum.

Diğer markalar hala 2010 model AMD işlemcili laptoplarını piyasaya sürmedi. Diğer markalardan da çıksada piyasa kızışsa biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bende bu model laptop ile ilgileniyorum.

Diğer markalar hala 2010 model AMD işlemcili laptoplarını piyasaya sürmedi. Diğer markalardan da çıksada piyasa kızışsa biraz.

Alıntıları Göster
    Birde 3 çekirdekli aşağıdaki model var. Arada belirgin bir performans farkı olur mu acaba?

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-easynote-tm81-sb-001tk-amd-phenom-n830-24ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750981&categoryId=98

• quote:

Birde 3 çekirdekli aşağıdaki model var. Arada belirgin bir performans farkı olur mu acaba?

http://www.hepsiburada.com/packard-bell-easynote-tm81-sb-001tk-amd-phenom-n830-24ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd750981&categoryId=98

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar işlemcileri notebookcheck sitesinden sıralarkan 3dmark06 a göre sıralayın ozaman gerçek sıralamayı görebilirsiniz.
    Amd ısınıyor lafları artık geride kaldı. Amd nin şuanki mobil işlemcileri mhzleri azaltılarak athlon II X4 ,X3 işlemcilerinden bir farkı yok. Güç tüketimi olarakda 35watt dır. Buda 4 çekirdekli bir işlemci için gayet uygun bi rakam. Keşke amd de notebook işlemcilerine turboboost gibi bi özellik ekleseydi. Ozaman core i7 işlemcilerinden çokda geride kalmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 19 Haziran 2010; 11:29:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

Arkadaşlar işlemcileri notebookcheck sitesinden sıralarkan 3dmark06 a göre sıralayın ozaman gerçek sıralamayı görebilirsiniz.
    Amd ısınıyor lafları artık geride kaldı. Amd nin şuanki mobil işlemcileri mhzleri azaltılarak athlon II X4 ,X3 işlemcilerinden bir farkı yok. Güç tüketimi olarakda 35watt dır. Buda 4 çekirdekli bir işlemci için gayet uygun bi rakam. Keşke amd de notebook işlemcilerine turboboost gibi bi özellik ekleseydi. Ozaman core i7 işlemcilerinden çokda geride kalmayacaktı.

Alıntıları Göster
    acaba hp yakında çıkarır mı böyle bir model?

• quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

acaba hp yakında çıkarır mı böyle bir model?

Alıntıları Göster
    tabiki de başka markaların amd danube işlemcili notebookları çıkacak, ama kanımca yeni nesil işlemcileri çıkarmakta bir hayli geç kaldı nerdeyse yazı yarıladık, ama yurt dışında online alışveriş sitelerinde amd işlemcili notebooklar var bu geç kalma ülkemizdeki distribitörlerin beceriksizliğinden de kaynaklanabilir, ben merakla amd işlemcili notebookları bekliyorum.

• quote:

tabiki de başka markaların amd danube işlemcili notebookları çıkacak, ama kanımca yeni nesil işlemcileri çıkarmakta bir hayli geç kaldı nerdeyse yazı yarıladık, ama yurt dışında online alışveriş sitelerinde amd işlemcili notebooklar var bu geç kalma ülkemizdeki distribitörlerin beceriksizliğinden de kaynaklanabilir, ben merakla amd işlemcili notebookları bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Bugün gidip vatan Bilgisayar'dan bahsi geçen laptopu aldım.

Bu mesajı da yeni laptopumdan yazıyorum.

AMD Phenom II X4 N930
    ATI HD 5650 1 GB VRAM
    4 GB DDR3

Artık geriye SC2 nin çıkmasını beklemek kaldı.

• quote:

AMD Phenom II X4 N930
    ATI HD 5650 1 GB VRAM
    4 GB DDR3

Notebookun kısa bi incelemesini yaparsanız alacak arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz. En azından 3dmark değerlerini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

AMD Phenom II X4 N930
    ATI HD 5650 1 GB VRAM
    4 GB DDR3

Notebookun kısa bi incelemesini yaparsanız alacak arkadaşlarada yardımcı olmuş olursunuz. En azından 3dmark değerlerini alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Elimde 3D mark yok. İndirip bi deneyeyim, bende merak ettim.

Ooooo 584 MB mış. Neyse başladı, insin, çalıştırıp görürüz....

• quote:

Elimde 3D mark yok. İndirip bi deneyeyim, bende merak ettim.

Ooooo 584 MB mış. Neyse başladı, insin, çalıştırıp görürüz....

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, şöyle bol fotoğraflı güzel bir inceleme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Hayırlı olsun, şöyle bol fotoğraflı güzel bir inceleme bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    kardeş hayırlı olsun bi inceleme foto falan çek bizde niyetliyiz bakalım nasıl birşey. burada gidip görme imkanımız da yok. sevaba girmiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraedmit

kardeş hayırlı olsun bi inceleme foto falan çek bizde niyetliyiz bakalım nasıl birşey. burada gidip görme imkanımız da yok. sevaba girmiş olursun

Alıntıları Göster
    İnceleme yapmayı çok isterdim ama fazla vaktim yok. Müsait olursam bir kaç foto koymak isterim.

3DMARK06 programını çalıştırdım. Açıkçası pek tatmin etmeyen sonuç çıktı. catalist ATI versiyonunu yükseltmek lazım önce. 10.6 çıkmış. Gerçi bende kaç yüklü bir türlü göremedim.

İşletim sistemi 64bit olduğu için bir dosyayı yükleyemedim 3Dmark06 kurulumu esnasında. Bundan dolayı olduğunu düşündüğüm graphic test 3esnasında takılma sorunu yapıyor.

Puan 7685 çıktı, elbette stok haliyle. Biraz üzerine çalışmak lazım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.