Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün çok güzelmiş. en çokta ram puanı şaşırttı. kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.

hp dv6- 3020 almayı kafaya koydum. ama bu belki caydırabilir. ısınma ve gürültü bakımından daha detaylı bilgiler yazabilirmi acaba kullanıcılar. ısı değerlerinin ss'ini alalım mesela. ve cpu z ile belleklerin bilgilerini
  • AMD'yi takip edememişim. Evet sanırım İntel'in dahili gpu özellikli i serisi işlemcilerine rakibi danube olmuş. bana günaydın

http://www.donanimhaber.com/AMD_Danube_platformuyla_en_guclu_mobil_baslangicini_yapiyor-19936.htm

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

fakat bu sitede de dahili grafik kartı olmadığı yazılmış.

http://www.chip.com.tr/konu/amd-den-buyuk-dizustu-atagi-uc-ve-dort-cekirdekle-dizustunde-daha-fazla-guc_20081_2.html

AMD, Danube platformunda geçen yıl masaüstü bilgisayarlar için üretilen Phenom II işlemcilerle (Kod adı: Champlain) mobil dünyaya giriş yapıyor. 45 nm'lik bu işlemciler 1,5 veya 2 MB L2 önbelleğe sahip, DDR3-1333 desteği mevcut, gerekli durumlarda hız düşürülebiliyor (PowerNow!) ve kullanılmayan birimler kapatılabiliyor (CoolCore).

İki, üç veya dört çekirdekli olmalarına bağlı olarak AMD, bu işlemcileri Phenom II X2, X3 ve X4 olarak adlandırıyor. En üst versiyon ise "Black Edition" adını taşıyor ve en yüksek güç tüketimi 45 watt TDP ile yine bu versiyonda. Diğer Phenom II modelleri ise 25 ve 35 watt'lık uygun bir güç tüketimine sahip. AMD'nin bu işlemcileri özellik bakımından Intel'in "Core i" serisi işlemcilerine (Kod adı: Arrendale) oldukça benziyor fakat Intel'deki gibi entegre bir grafik çekirdeğine sahip değiller.

Devamı için:http://www.chip.com.tr/konu/amd-den-buyuk-dizustu-atagi-uc-ve-dort-cekirdekle-dizustunde-daha-fazla-guc_20081_2.html#ixzz0s0TH0ABh

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bİ SONRAKİ SAYFADAKİ YAZILANA BAKIN:

Yonga mimarisi konusunda en önemli nokta işlemcinin RS880M kuzey köprüsüne HyperTransport 3.0 Bus üzerinden bağlantılı olması diyebiliriz. Böylece çoğunlukla grafik kartına ayrılan bir 16X PCIe 2.0 portuna da sahip oluyor. Fakat kuzey köprüsü, kendi içerisinde zaten DirectX 10.1 grafik çekirdeği barındırdığı için çok da gerekli bir özellik değil. Ayrıca yonga üzerinde 1x hızında 6 adet PCIe 2.0 portu, DirectX 10.1 destekli ve 64 & 128 MB DDR3-800 grafik bellekli Radeon Mobility HD 4xxx grafik çekirdeği bulunmakla birlikte kullanıcılara DisplayPort, DVI, HDMI 1.3, VGA ve LVDS gibi görüntü portlarını da sağlıyor.

Sayfa 5e gidince hele delirdim. koca koca harflerle grafik yongası barındırdığı yazıyor.

HEY YAWRUM DONANIM HABER GÖZÜNÜ SEVEYİM SENİN. İNCELEMELERİNE KURBAN OLAYIM
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMD'nin dizüstü platformlarında halen bir WLAN modülü bulunmuyor. Fakat bu noktada Broadcom, Atheros gibi çeşitli üreticilerin modelleri arasından dilediğinizi seçmeniz mümkün. Bizce AMD'nin kendi platformları için en sonunda bir WLAN çözümü getirmesi fena olmazdı. Çünkü Intel bunu yıllardır yapıyor

Bu ne yaa
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------

gece gece sinirlendim konu dışına çok çıktım ama mazur görün. laptop ın işlemcisi ne'dir ne değildir diye araştırma yaptım sizlerlede paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 27 Haziran 2010; 3:14:32 >

• bravo çok doğru tespitleriniz var. Bazıları sadece reklam almak ve olan reklamlarını korumak adına gerçekleri yazmıyor ve hatalı bilgiler verebiliyorlar. Bu laptop kesinlikle çok iyi evet yeni amd işlemcili laptoplar gelmeye devam ettikçe fiyatlar aşağı düşmeye devam edecek kalite ise yükselecek. Şu an kuşkusuz performans fiyat ürünü.
  • deepkurt hocamdan bi alıntıdır...
    TM81 i 10 gündür kullanıyorum. Yüksek çözünürlük ve yüksek ayarlarda 2 saat oyun oynadıktan sonra işlemci sıcaklıkları 75C, ekran kartı sıcaklığı 52C oluyor.

Yüksekmidir, değilmidir bilmem, ama ben rahatsızlık duymadım.

Bileşenler çok akıllıca ürün içerisine dağıtılmış. Bir köşede işlemci, bir köşede ekran kartı, bir köşede HDD var. Sıcaklıkları birbirini etkilemiyor.

ısı değerleri oldukça iyi
  • Az önce 3 saatlik oyun boyunca açık bıraktığım CPUID HW Monitör değerleri aldım. Aşağıda görebilirsiniz... Ekran kartına çok yüklenen bir oyundu, ekran kartıda ısındı bu sefer.

Dış görünüşünü merak eden arkadaşlara tek söyleyeceğim, TM86 ile aynı kasayı kullanıyor, ince detaylara bakmadım ama genelde aynı.

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA
  • Ürün vatan bilgisyar dışında başka bir yerde online satılıyormu haber olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

https://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=52718&TabSayi=2
    daha ucuzunu buldum, ama site hakkında fazla bir bilgim yok.

Bu iki bilgisayar aynı değil arkadaşın aldığı Amd Phenom n930, bu n830 farklı işlemciler olması lazım ikisininde..
    Düzenleme: N830 sanırım 3 çekirdekli, N930 4 çekirdekli 3d mark testlerinde aralarında 400 puan fark var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hortmaniac -- 29 Haziran 2010; 15:40:53 >

• up
  • bu laptopdaki ramler DDR3-1333mhz mı? yabancı bi sitede aynı işlemcili acer notebook incelemesinde ramler 1333mhz olarak gözüküyor.deepkurt bu konuda bilgi verirsen sevinirim
  • DDR3 olduğunu biliyorum ama hızı kaç hiç bakmadım. Akşam eve gidince bi bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

DDR3 olduğunu biliyorum ama hızı kaç hiç bakmadım. Akşam eve gidince bi bakayım.

Bu notebook amd işlemcili almayı düşünüğyorum..f/p iyi ,sorunsuz mu..
  • acer yeni bir modeli yakında çıkartacak ve bomba patlayacak. phenom II X4 BE (BLACK EDİTİON) Aspire 7552g-x926g1tmn modeli bilgisayarın. 1 tb hard disk 6 gb ram 5650 ekran kartı vs vs tabi Türkiyeye ne zaman gelir bilmiyoruz zaten ağustosda askere gidiyorum dönüşte gelmiş olur
  • arkadaşlar bilgisayarda bluetoth varmı haberi olan var mı?
  • Mavidiş yok, malesef...
  • www.notebookcheck.net sitesinde bu islemcinin carpan kilidinin acik oldugu yaziyor.merak ettigim bios ta herhangi bir oc yapilabilecek bir menu varmi.windows uzerinden programla oc oluyormu?
  • @deepkurt
    3Dmark pro edition'ı nereden indirdin?Futuremark'ta basic var onda da çözünürlük falan ayarlıyamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

www.notebookcheck.net sitesinde bu islemcinin carpan kilidinin acik oldugu yaziyor.merak ettigim bios ta herhangi bir oc yapilabilecek bir menu varmi.windows uzerinden programla oc oluyormu?

Bahsedilen işlemci aynı değil. Aynı işlemcinin black edition versiyonuda var, o işlemci overclock izni veriyor, bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

@deepkurt
    3Dmark pro edition'ı nereden indirdin?Futuremark'ta basic var onda da çözünürlük falan ayarlıyamıyorsun.

Çok kolay, ilaç dolu internette.

Sen futuremark dan indir, kurulum esnasında serial isteyecek. İşte bulduğun ilacı buraya yaz, sonra tam versiyon oluyor.

Az sonra PM atıyorum.
  • Hocam Laptoptan memnun musunuz? Kasa kalitesi , Webcam kalitesi , Ses kalitesi nasıl? E-Sata mevcut mu? Ben de almayı düşünüyorum ama bu sorular önemli benim için.
  • Ben fazlasıyla memnunum. Bu fiyata bundan daha iyisi yok. Öylesine söylemiyorum, şimdilik daha iyisi yok.

e-sata yok. Bunun dışında şimdiye kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Maşaallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.