Şimdi Ara

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepkurt

İnceleme yapmayı çok isterdim ama fazla vaktim yok. Müsait olursam bir kaç foto koymak isterim.

3DMARK06 programını çalıştırdım. Açıkçası pek tatmin etmeyen sonuç çıktı. catalist ATI versiyonunu yükseltmek lazım önce. 10.6 çıkmış. Gerçi bende kaç yüklü bir türlü göremedim.

İşletim sistemi 64bit olduğu için bir dosyayı yükleyemedim 3Dmark06 kurulumu esnasında. Bundan dolayı olduğunu düşündüğüm graphic test 3esnasında takılma sorunu yapıyor.

Puan 7685 çıktı, elbette stok haliyle. Biraz üzerine çalışmak lazım.

Testte problem yok, o testlerin 2 tanesinde gpu kullanılmadan cpu test yapılıyor takılması normal. Puanda özelliklere göre gayet iyi. i5 li 5650 li notebooklarla hemen hemen aynı puanı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Haziran 2010; 14:05:33 >

• Peki bu puan sürekli değişirmi? 3 kez çalıştırdım, hepsinde farklı puanlar geldi.

Mesela birinde aşağıdaki puanı verdi, ve canım sıkıldı, neden çok düştü diye.

En yüksek 7890 gördüm şimdilik. Ama hala sitem stok halde. neler yapabilirim daha iyi performans için, bir kaç ipucu verirmisiniz?

PACKARD BELL TM81 AMD PHENOMX N930 2.0GHZ BUGUN VATAN BİLGİSAYARDA
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Peki bu puan sürekli değişirmi? 3 kez çalıştırdım, hepsinde farklı puanlar geldi.

Mesela birinde aşağıdaki puanı verdi, ve canım sıkıldı, neden çok düştü diye.

En yüksek 7890 gördüm şimdilik. Ama hala sitem stok halde. neler yapabilirim daha iyi performans için, bir kaç ipucu verirmisiniz?

O an çalışan işlemler, gpu ve cpu sıcaklığına göre puanda değişiklik olabilir.

• sıcaklık ne durumda kardeş ve fan sesi var mı?
  • Öncelikle belirtmem lazım. Bu benim şimdiye kadar kullandığım 9. notebook.

halende aktif olarak kullandığım 3. notebook (gerçi biri netbook).

Ses konusuna gelince, evet bir miktar var, sıfır sessiz bir laptopum hiç olmadı zaten. fan zaman zaman hızlanıp yavaşlıyor, ortam sessizken daha belirgin oluyor.

ısıda birmiktar var, ama kaç derece hiç bakmadım. Yan havalandırmadan sürekli ılık ılık üflüyor.

Şimdi oyun zamanı, pek yeni oyunum yok, ama olsun, bi deneyelim.
  • kardeş çok sağol bilgi verdiğin için şöyle bi iki foto falan çeksen bi inceleme yapsan süper olur gerçekten.
  • Az önce 3DMARK06 yı yine çalıştırdım. Sürekli sonuçlar değişiyor. Bütün çalışan programları kapattım bu sefer. Hatta MSN i bile kapattım.

İşte sonuç....

• değerler çok iyi olmuş bu sefer gerçektende. biraz dışını falan foto çekip koyma imkanınız var mı acaba
  • Laptoplar için 4 çekirdekli black editionlar çıkacakmış yakında
  • amd'nin dört çekirdekli işlemcileri kesinlikle intelin i3 ve i5 işlemcilerinden daha iyi.

@deepkurt

cızırtı olayı var mı acaba?
  • bencede kesinlikle daha iyi bu sitede birisinin her soruya önerdiği bi acer modeli var ya. ona baya bi fark atmış bu makine. üstelik çok daha ucuz. bence şu andaki f/p ürünü budur
  • Hocam laptopın hayırlı olsun.güle güle kullan.bende bu laptop tan almak istiyorum.merak ettiğim şey windows 7 performans puanı kaç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrightDaggers

amd'nin dört çekirdekli işlemcileri kesinlikle intelin i3 ve i5 işlemcilerinden daha iyi.

@deepkurt

cızırtı olayı var mı acaba?

PB in diğer modellerinde bahsi geçen speakerlardan gelen çızırtı, bu modelde kesinlikle yok. Kulağımı dayayıp tekrar dinliyorum, evet yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_66

Hocam laptopın hayırlı olsun.güle güle kullan.bende bu laptop tan almak istiyorum.merak ettiğim şey windows 7 performans puanı kaç acaba?

deepkurt hocam sağolasın bilgilendirme için, cızırtı olmaması harika birşey olsa gerek, f/p ürünü kesinlikle bu dizüstüdür artık.

sormadan edemedim, yukarıda da sorulmuş zaten win7 puanlamasını koyabilir misiniz rica etsem?
  • core i5 ve core i3 lerden kesinlikle daha iyi ,

3dmark sonucuna da bakın ,forumdakı dıger notebooklar aglaya zırlaya 6000-7000 bandında puanlanıyıor...

daha ıyısı gelene kadar su anda pıyasadakı f/p en ıyı laptop bu...

deepkurt arkadasımız cok ısabetlı secım yapmıs bu bılgısayarı almakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

core i5 ve core i3 lerden kesinlikle daha iyi ,

3dmark sonucuna da bakın ,forumdakı dıger notebooklar aglaya zırlaya 6000-7000 bandında puanlanıyıor...

daha ıyısı gelene kadar su anda pıyasadakı f/p en ıyı laptop bu...

deepkurt arkadasımız cok ısabetlı secım yapmıs bu bılgısayarı almakla.

4 çekirdek destekleyen uygulamalarda tabiki farkını ortaya koyacaktır

fakat 2 çekirdek desteğine sahiplerde bana göre şansı yok

birde pcdepo bu laptop dan getirecek mi bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 26 Haziran 2010; 5:21:45 >
  • Buda Windows puanı...

• http://www.sanalmarketim.com/urun/5d7ff9ae0ff0a0ba87b1fcb7f7466706/PACKARD-BELL-TM81-SB-001TK-Amd-PhenomX3-N830-3GB-320GB-HD5650-15.6#34;-Win7-Home-Basic
    buda 3 çekirdekli olanı fiyatıda daha uygun performansını bilemicem ama çoklu çekirdeği kullanmayan uygulamalarda bu laptop daha iyi olabilir, yinede test yapmak lazım, yapan varsa da test sonuçlarını bekliyoruz..
    saygılar!

• https://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=52718&TabSayi=2
    daha ucuzunu buldum, ama site hakkında fazla bir bilgim yok.
  • kardeş o dediğin modeller 3 çekirdekli olanlar. biz burada 4 çekirdekli olandan bahsediyoruz onun konusu başka yerde. ürünün bi incelemesini yapabilse birisi kesinlikle süper olacak ya. bu laptop kesinlikle süper
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.