Şimdi Ara

Pahalı Otomobil Almayın 5 sene sonra hepsi çöp olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşın haklılık payı var ,ben o kadar para verecek olsam ve ikinci el kaygım da varsa, plug-in hibrid alırdım.
  • Türkiye'nin o günlere gelmesi 2050 yi bulabilir i, bu hipotezi ortaya atarken gerçekçi ve daha ileriye dönük kanıtlı olman gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

15 Yıldır aynı şekilde bunlar iyi günleriniz bunlar iyi günlerininiz Karanlık günler yarın felan filan Bu zihniyetin söylediği Cümlenin yarısı doğru diğer yarısı yanlış evet bunlar iyi günlerimiz Allah'a şükür gelecek daha aydınlık inşaAllah

bu arada yakın süreç olmasada 30 yılda elektrikli araçlara tamamen geçiş olacağını düşünüyorum

bu günler mi iyi? yaşadığımız günler? yandaş müteahhitin ev satışları aksamasın diye doların artışına müdahale etmedi adamlar, doları bilerek arttırdıkları gibi üstüne bir de vergi artışı yaptılar, geçen sene 38bin TL olan aracın fiyatı bir senede 54bin'e çıkmış ve siz iyi günler diyosunuz.

ülkede her icraat benim gibi alt seviye parasız vatandaşın aleyhine yapılıyor. doların artmasına müsaade edilmeseydi, doların artışı hükümet tarafından kırmızı halıyla karşılanmasaydı, ben şu anda araç sahibi olacaktım belki de. ama ne oldu? yandaş inşaatçının geliri aksamasın diye benim alım gücüm düşürüldü. yandaş inşaatçı halen 250bin TL lık araçla gezerken, ben araç alamadığım gibi üstüne bir de hiç kullanmadığım Osman Gazi köprüsü üzerinden yapılan anlaşmayla Cengiz İnşaat'a para öder oldum! ne iyi günler maşallah(!)

• Nasıl ki günümüzde artık otomatik olmayan premiumlara 2. elde kimse bakmıyorsa,önümüzdeki yıllarda da hibrid olmayan premiumlara da aynısı olabilir.
  • Demek %3 ha Akepeliyim ama güldüm

Not: ironi içerir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

15 Yıldır aynı şekilde bunlar iyi günleriniz bunlar iyi günlerininiz Karanlık günler yarın felan filan Bu zihniyetin söylediği Cümlenin yarısı doğru diğer yarısı yanlış evet bunlar iyi günlerimiz Allah'a şükür gelecek daha aydınlık inşaAllah

bu arada yakın süreç olmasada 30 yılda elektrikli araçlara tamamen geçiş olacağını düşünüyorum

bu günler mi iyi? yaşadığımız günler? yandaş müteahhitin ev satışları aksamasın diye doların artışına müdahale etmedi adamlar, doları bilerek arttırdıkları gibi üstüne bir de vergi artışı yaptılar, geçen sene 38bin TL olan aracın fiyatı bir senede 54bin'e çıkmış ve siz iyi günler diyosunuz.

ülkede her icraat benim gibi alt seviye parasız vatandaşın aleyhine yapılıyor. doların artmasına müsaade edilmeseydi, doların artışı hükümet tarafından kırmızı halıyla karşılanmasaydı, ben şu anda araç sahibi olacaktım belki de. ama ne oldu? yandaş inşaatçının geliri aksamasın diye benim alım gücüm düşürüldü. yandaş inşaatçı halen 250bin TL lık araçla gezerken, ben araç alamadığım gibi üstüne bir de hiç kullanmadığım Osman Gazi köprüsü üzerinden yapılan anlaşmayla Cengiz İnşaat'a para öder oldum! ne iyi günler maşallah(!)

Hocam ses etmeyin otluyolar suanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahretsin tamda s600 maybach siparis etmistim neden akıl edemedim?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %80 ötv nin üstüne %200 zamlı elektrik kullanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ülkenin elektrik altyapısı aynı anda 20000 elektrikli arabaya zor dayanır şebeke çöker sence elektrikli arabaya az otv koyarlar mı?

• 5 seneye Suriye gibi olmazsak iyi

• Otomotiv sektörüne forum konusu ile yön veren genç arkadaşımıza bir alkışı çok görmeyin

• Dizellerin ömrü belki kısa olabilir çevre kirliliğinden dolayı yasaklanabilirler. Ama tüm dünya'da Benzinli arabalar en az 30-40 yıl daha var olacaktır diye ön görüyorum.

Zaten petrol 2041'e yetecek kadar varmış dünyada. Elektrikli araçlar öyle ha deyince yaygınlaşmaz. Tüm dünyada ne kadar satılır ? Vergiler ne olur ? Altyapı ne olur ? Vs..

Kısaca Türkiyenin tamamen elektrikli araçlara geçmesi minimum 2040-2050

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Elektrikli araba mı? Hangi devirde yaşıyorsun 3 yıl içinde su ile çalışan uçan arabalar sektöre giriş yapıyor. Senin tesla da çöp artı leş olacak

Troll di mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

O kadar hızlı bir dönüşüm yaşanmaz.

Bi düşünüyorum 10 yıl önceki araçları...

2007 model c segment orta donanımlı arabalarla 2017 leri arasındakiler arasında ne fark var ????
    o zaman da turbo dizel vardı ve yaygındı, şimdi de var ve yaygın .

o zaman da turbo benzinli vardı şimdi de var.

o zaman da esp asr vs. airbag vs. vardı, şimdi de var.

tek fark multimedya vs. gibi uyduruk 200-300 tl maliyetli sistemler yaygınlaştı, araçlar biraz daha sessizleşti ve yarım litre daha az yakıyorlar.
    hepsi bu kadar dostum .....

10 yil once tuşlu nokia vs. kullaniyordun, simdi dünyayi kontrol edebiliyorsun telefonla.

10 yil once ben dokunmatik pda kullaniyordum görenler bu ne diyordu. 15 yil once ulkeye mp3 soktuğumda bunun kasedi nerede dedi gumrukculer. Walkmen diye gecirdim. Ileriyi gorebilmek farkli bir konu. Vr ne kimse bilmezken vr kullaniyordum. Elektrikli arabalar piyasayı bozacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Elektrikli Fluance ze çıktığında ben de diyordum yakında hepsi elektrikli olur. 6 sene oldu, alan hiç tanıdığım olmadı. Petrol fiyatının artmayacağı, elektrikli araçlar için vergi geleceğini düşünüce 10 yıl gerçekçi olmayacak.

Sorun menzili. 100km fluence almak mantiksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Aga ülkenin elektrik altyapısı aynı anda 20000 elektrikli arabaya zor dayanır şebeke çöker sence elektrikli arabaya az otv koyarlar mı?

Delinin biri kuyuyu taş atti herkes inandi. Bunu derken acaba bp mi shell mi sponsordu. 20bin ayni anda sarj olmasi icin 100bin elektrikli arac olmali ve normal sarj edenlerin sebekeye etkisi sifir denebilir. 20bin supercharger için sebeke yetmeyebilir. Ama o kadar supercharger ve arac kolay kolay gelmez. Nükleer ve yeni santraller yapılıyor.

• 5 sene sonra olmasa da

Adam haklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Araba fiyatlarının artması bu ülkenin hayrına zaten araba fiyatları artarsa trafiğe çıkan araç sayısı azalır tersi durumlarda trafiğe çıkan araç sayısı artacağından trafik sorunu başgösteriyor şöyle olmalı yalnız 2.el araç fiyatları azalmalı yani her araca devlet bir fiyat aralığı belirleyip bunun 2.elini fazla satanlara cezai yaptırım uygulanmalı 2.el araca ulaşım bu kadar zor olmamalı o konuda size katılıyorum

Osmangazi Köprüsü Tırlar ve Daha çok otobüs firmalarının işine yaradı mesafe kısaldı yine aynı şey otoyollar içinde geçerli

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Daha oturduğum eve 220 volt ac'yi doğru düzgün veremeyen bir şebeke varken elektrikli araba biraz hayal.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.