Şimdi Ara

Pahalı Otomobil Almayın 5 sene sonra hepsi çöp olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık fosil yakıt devri bitti kara trenden hızlı trene geçiş gibi düşünün

Gidip 200-300 bin liralara fosil yakıtlı araba almayın 5-6 seneye tesla tr pazarına oturur bmw vw mercedes elektrikli arabalara geçer onların ötv side %3
    sizin 250 ye aldığın fosil 3.20d niz onlar 200-250 olacagı için 5 para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

• O elektrikli araçlar bi yaygınlaşsın da görürsün sen o %3 ötv'yi.

50 seneden önce fosil yakıtın devri bitmez bu ülkede

• berke sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araba mı? Hangi devirde yaşıyorsun 3 yıl içinde su ile çalışan uçan arabalar sektöre giriş yapıyor. Senin tesla da çöp artı leş olacak

• anliyorum...

• Galiba Siemens'in endüstri 4.0 semineriydi. 2040 yılında elektrikli ve içten patlamalı motorlu araç satışı %50-%50 olacak deniyordu.
  • Berke kokusu alıyorum

Edit:Yazdığınızı görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnarok. -- 27 Ağustos 2017; 17:1:57 >
  • Benzinlikler kapanmadığı sürece sıkıntı yok.

• O iş turkiyeye 30 yil sonra anca gelir.

• O kadar hızlı bir dönüşüm yaşanmaz.

Bi düşünüyorum 10 yıl önceki araçları...

2007 model c segment orta donanımlı arabalarla 2017 leri arasındakiler arasında ne fark var ????
    o zaman da turbo dizel vardı ve yaygındı, şimdi de var ve yaygın .

o zaman da turbo benzinli vardı şimdi de var.

o zaman da esp asr vs. airbag vs. vardı, şimdi de var.

tek fark multimedya vs. gibi uyduruk 200-300 tl maliyetli sistemler yaygınlaştı, araçlar biraz daha sessizleşti ve yarım litre daha az yakıyorlar.
    hepsi bu kadar dostum .....
  • 2030 yılında üretimde fosil yakıtlı araç sayısı çok az olacaktır.Ancak üretilmiş olan milyonlarca araç hala trafikte olacak.Dolayisiyla tamamen elektriğe geçiş 2050 yılından önce olmaz dünya genelinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Galiba Siemens'in endüstri 4.0 semineriydi. 2040 yılında elektrikli ve içten patlamalı motorlu araç satışı %50-%50 olacak deniyordu.

Bence 10 yıl içinde bu oran yakalanır.

• elektrikli araçların geleceği o kadar yakın değil. Kaldı ki 15 bine düzgün araç yok piyasada.. Türkiye'de bi 100yil sonra biter bu işler :)

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    15 Yıldır aynı şekilde bunlar iyi günleriniz bunlar iyi günlerininiz Karanlık günler yarın felan filan Bu zihniyetin söylediği Cümlenin yarısı doğru diğer yarısı yanlış evet bunlar iyi günlerimiz Allah'a şükür gelecek daha aydınlık inşaAllah

bu arada yakın süreç olmasada 30 yılda elektrikli araçlara tamamen geçiş olacağını düşünüyorum
  • tamam hemen elimizdeki araçları satışa çıkartalım şu an para ederken nakite çevirelim. Aynı zamanda o parayı bir santral işine yatıralım evin yanına bir elektrik santrali kuralım elektrikli araç çıkana kadar elektrik satalım araçlar çıkınca sattığımız elektrik parası ile bir araç alalım zaten elektrikte bizdeydi bedavaya binip gezeriz.Bizi uyardığın için teşekkür ederiz. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Berke kokusu alıyorum

Edit:Yazdığınızı görmemişim

bakalım can alıcı soru gelecek mi

• Rüya görmeyin. Çok gelişmiş bir avuç nüfuslu ülkeler bile 2025 yılında dizel arabalara yasak getiriyor.

Şuan ülke ekonomisi otomobil sektöründen alınan vergilerle dönüyor

• elophidae kullanıcısına yanıt
    Elektrikli Fluance ze çıktığında ben de diyordum yakında hepsi elektrikli olur. 6 sene oldu, alan hiç tanıdığım olmadı. Petrol fiyatının artmayacağı, elektrikli araçlar için vergi geleceğini düşünüce 10 yıl gerçekçi olmayacak.
  • Milleti trollemenin anlami yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.