Şimdi Ara

Paket açıklandı, bilgisayar yüzde 10 ucuzladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada "Hem talebi canlandırmak ve stokları eritmek hem de gençlerimizin bilişim çağından en geniş şekilde yararlanması için bilgisayar, bilişim ve büro makinelerinden alınan yüzde 18 KDV'yi, yine 3 ay süreyle yüzde 8'e indiriyoruz." denildi.

Paketin resmi olarak yürürlüğe girmesiyle beraber, hem teknoloji marketlerinde hem de e-ticaret sitelerinde indirimli fiyatların kullanıcılara yansıtılması bekleniyor.

Kaynak:
    http://www.haber7.com/haber/20090325/Paket-aciklandi-bilgisayar-yuzde-10-ucuzladi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coDokuz -- 25 Mart 2009; 22:53:32 >

• haberleri takip edemedim link var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coDokuz

quote:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada "Hem talebi canlandırmak ve stokları eritmek hem de gençlerimizin bilişim çağından en geniş şekilde yararlanması için bilgisayar, bilişim ve büro makinelerinden alınan yüzde 18 KDV'yi, yine 3 ay süreyle yüzde 8'e indiriyoruz." denildi.

Paketin resmi olarak yürürlüğe girmesiyle beraber, hem teknoloji marketlerinde hem de e-ticaret sitelerinde indirimli fiyatların kullanıcılara yansıtılması bekleniyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: fod

haberleri takip edemedim link var mı?

http://www.haber7.com/haber/20090325/Paket-aciklandi-bilgisayar-yuzde-10-ucuzladi.php
  • Yemezler Bu Numaraları Sayın Tayyip
  • bu konuyu görmeden konu açmışım ama neyse ne zaman devreye girer bu olay, monitör anakart gibi parçalar ucuzlar mı yoksa paket bilgisayarlar için mi sadece?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 25 Mart 2009; 23:15:02 >
  • bilgisayar sektörünü dövizin artışı vurdu. bu paket biraz canlanma sağlasa da, dolar düşmeden bilgisayar, donanım piyasası bence canlanmaz. 7 aydır teğet geçti dedikten sonra seçime 4 gün kala bana biraz seçim rüşveti gibi geliyor, samimi bulmuyorum bu paketi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 25 Mart 2009; 23:44:40 >
  • neden sadece 3 ay sureyle yuzde 8e indiriliyor dedi
  • mılletın gozunu boyuyalar ısde sankı 3 ay sonra hersey gulluk gulıstanlık olucak
  • seçim kokuyo bu konu
  • cok güzel haber
  • Çin'deki işsizlik sorununa karşı güzel bir çözüm
  • hemen 10-15 tane alıp stok yapiim krizden sonra satarım

AK PC Bilgisayar sistemleri A.Ş. sitemizi mutlaka ziyaret edin
  • buu 3 ay içinde inşallah dolar da düşer. Ayrıca kriz yok teğet geçti diyorlar habire paket açıklıyorlar alışveriş yapılsın diye ne iş Batanlar dükkan kapatanlar da acemi esnafmış. GM avrupada batma sinyalleri verio
  • buldunuz bunuyonuz.la indirmiş işte daha ne :) 3 ay 3 aydır. allah allah:)bu ülkeninde ekonomisi var bizlerin olduğu gibi.
  • peki sitelerde mesela novada hepsiburadada kdv yüzde 18 veya 8 diye yazmıyor nerden anlıcaz indirim uygulandıgını?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

buu 3 ay içinde inşallah dolar da düşer. Ayrıca kriz yok teğet geçti diyorlar habire paket açıklıyorlar alışveriş yapılsın diye ne iş Batanlar dükkan kapatanlar da acemi esnafmış. GM avrupada batma sinyalleri verio

Senin gibi vatandaşlar sırfı kendi ideolojileri yüzünden bu ülkeyi zorla krize sokar halkı paniğe sürükler bunun içinde medyayı kullanır işte bu yüzden sizin gibiler bu ülkenin asıl düşmanlarıdır. Siz Türkiyeyi değil kendi ideolojinizi kurtarmak güçlendirmek istiyorunuz bu yüzden kaybetmeye mahkumsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

peki sitelerde mesela novada hepsiburadada kdv yüzde 18 veya 8 diye yazmıyor nerden anlıcaz indirim uygulandıgını?

indirim başlayınca anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

peki sitelerde mesela novada hepsiburadada kdv yüzde 18 veya 8 diye yazmıyor nerden anlıcaz indirim uygulandıgını?

indirim başlayınca anlarsın

Peki sağol ben başladı sandım pek anlamamda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.