Şimdi Ara

Paket Değiştiriyorum Görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben uzun bir süredir TTNET kullanıcısıyım. İnternet paketim 1Limitsiz yani 1 megabit sınırsız kotalı bir internet. En düşüğü yani. Bu hızla ayda 25-30 gb arasında kullanıyorum.
    Bu arada 49TL ödüyorum.

Şimdi konuya geleyim:

8 megabitlik 59 tl olan pakete geçmek istiyorum. 25-30 kullanıyorum 1 de bu hızda yükselmez inşallah. Bir şey de indirmem diye düşünüyorum. Yani akk yi açmam diyerekten.

Sizce uygunmudur görüşlerinizi duymak istiyorum.

İyi Günler....

• İnterneti tek başına kullanıyorsanız ayda ortalama 12 GB harcarsanız. 8 Mbps'e kadar limitsiz paketinin adil kullanım kotası 50 GB'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 3 Temmuz 2012; 19:17:12 >
  • akk asmam diyorsam gec bence amaa tahahhut sakin yapma
  • Akkyi aşsan bişey kaybetmezsin ki zaten şuan 1mbit kullaniyorsun. Akkyi aşarsan gene 1mbit kullanmaya devam edeceksin.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Bıktım 1meganitten. Upload'ım aşırı yavaş. Minecraft ta 1 kişiyi sunucuma alamıyorum. Team Fortress 2 de 4 kişiye kadar oynayabiliyoruz. Nasıl mantıkdııır hayret.
  • Diğerlerini bilmiyorum ama Smile adsl kotayı aşınca hızımı 1021/511 e çekiyo ,bu ayarlar heryerde öylemidir bilemiyorum.upload 50-70kb arası oluyor.Hiçbir servis sağlayıcıya güvenemiyoruz ki kesin birşeyler yazalım.Kesin birşey yok ,sizde bizde kumar oynamaya mahkum oluyoruz.
  • 8 mb lik pakete geç kardeşm hem akk yi geçince yine eskisi gibi kullancaksın yani bişey farketmicek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alternatiflere bakmayı dene bir de.Mesela uydunet hizmeti var mı bulunduğun yerde ?
  • Hocam Aksarayda ne gezer. Gezse bile bizim sokağa doğalgaz getirmediler internet kaldı. Nerde para varsa oraya çekiyorlar.
  • Bunca zamandır 1limitsiz de durmanız hata.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.