Şimdi Ara

Paketim yurtdışı tarifesi kullanan arkadaşlar YARDİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar , ben yurtdışına çıkacağım fakat babamın haberinin olmaması gerekiyor.Turk Telekom kullanıyorum yani bizim Avea:)
    Paketin yurtdışında diye bir tarifesi varmış Tr deki paketini yurtdışında kullanabiliyormussun yalnız şu şekilde bir durum var:
    1. ben ucaktayken telefonum kapalı olacak tabiki o sırada beni arayan olursa nasıl bir anons duyacak Türkçe mi yoksa aradığınız numaraya ulaşılamıyor mu diyecek..
    2. Ben gideceğim yere vardığımda o ülkede Avea'nın anlaşmalı olduğu operatöre roaming le baglanacagim beni arayanlar aynen tr deki gibi herhangi bir degisiklik olmadan (arama anonsu) arayabilecekler mi?
    3.ben oradayken telefonu kapatsam beni babam aradığında nasıl bir anons duyacak Türkçe mi yoksa oradaki operatörün anonsunu mu?
    Açıkçası ben müşteri hizmetlerini aradım bunları sordum bana tr den arayanların telefonum kapaliken aradığınız numaraya baglanilamamaktadir şeklinde bir anons duyacaklarini söylediler .Fakat güvenemiyorum.Aranizda daha önce yurtdışına çıkmış ve Avea'nın bu paketini kullanmış arkadaşlar varsa lütfen tecrübelerini aktarabilirler mi ? Benim için çok önemli bir durum 📣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yesillendiren olmamış henüz ,konuyu döviz kuru kaynaklı yurtdışına çıkışın azaldığına bir kanıt niteliğindeki sessizligi bozacak paketim yurtdışında kullanıcılarına selam olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamana kadar muhtemelen aradığınız cevapları almışsınızdır. Ama ben yine de bir şekilde bu sayayı görenler için belirteyim.

1. Telefon kapalı olduğunda her zamanki gibi aradığınız kişişye ulaşılamıyor mesajı geliyor.
    2. Herhangi bir değişiklik olmuyor.
    3. Anonslar türkçe

Yurt dışı internet paketiniz yoksa hücresel veriyi kullanmayın. Oldukça pahalıya patlıyor.
  • Arkadaş her başlığa yazmıştı bu soruyu baska başlıklarda cevap vermiştik detaylı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RED20 Tarifesi Kullanan Var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.