Şimdi Ara

Paladin ~ Warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aroadaslar 76 level paladİnim var ama artik kasmasi cok sıkıcı gelmeye basladi , yanina bir karakterdaha acmayi dusunuyorum gorev yaparken kimseye muhtac olmayacak degisik bir class..

Birde Prot oynuyordum Retri dondum nick Sycary deathving bir balarmisiniz iyimi yaptim

• Hunter oyna iste petini sal çayira çimene o kessin sen loot topla
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:40:19 >
  • Yok yanlis anladin Paladinde muhtac degilim diger secicegim karakterde muhtac olmak istmiyorum yazdim ve haklisin sanirim paladini 85 e tamamlicam
  • Valla değişik bi class ve kimseye muhtac olmamak diyince benim aklıma enhancement shaman geliyor.Kasması acayip rahat elite questleri falan hiç zorlanmadan yapabiliyorsun.Instant heali var,shaministic rage ile %30 damage reduction sağlıyor,spirit wolflarla eliteleri tanklattırabiliyorsun + ondanda heal geliyor,o yetmedi 2 tane elemental summonlayabiliyorsun pve de yine çok iyi yardımcı oluyor.Yani kasarken sıkıntısı yok.Sadece çok ability var onlarıda zamanla oturtursun.
  • Hunter iyidir sıkıntısı yok pvede rahatsın
  • Ben bu ilk karakterinde sıkılanları anlamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk karakterini begenmeyip sonradan tekrar acarsan 1000000 kerede yeniden acsan oyunu öldurur zevk alamazsin hem kendine hem oyuna yazik edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_emre

Valla değişik bi class ve kimseye muhtac olmamak diyince benim aklıma enhancement shaman geliyor.Kasması acayip rahat elite questleri falan hiç zorlanmadan yapabiliyorsun.Instant heali var,shaministic rage ile %30 damage reduction sağlıyor,spirit wolflarla eliteleri tanklattırabiliyorsun + ondanda heal geliyor,o yetmedi 2 tane elemental summonlayabiliyorsun pve de yine çok iyi yardımcı oluyor.Yani kasarken sıkıntısı yok.Sadece çok ability var onlarıda zamanla oturtursun.

bendede bir shaman vardı ama ben resto oynuyodum aoe totem lerini diziyodum 5-6 mobu toplayıp kesiyodum.Daha sinerjik oluyodu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.