Bu mantıkla bir tane bile uskumru gelmiyor. Norveç uskumruları karton kolide buzlu satılıyor. Sırtındaki mavimsi çizgilerden tanıyorum. Yerli uskumru küçük. Büyük balık hali maalesef bayağı uzakta. Palamutta kazık yemem sırtından belli oluyor ama uskumru zor. |
Palamut fırsatları .. (6. sayfa)
-
-
Dişler mi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da palamut diye toriği geçirdiler. Hatta baya bi ısrar etti palamut diye. 12 adet almıstım. Parama karşılık baska balık aldım ama evde palamut diye torik yemek büyük hayal kırıklığı oldu
-
-
Bunun bi ortalaması yokmu arkadas . Tanesine 65 isteyen de var 25 isteyen de.
-
Kuyruklar. Bir tanesi kisa bir tanesi uzunsa deniz, ikisinin boyutu esitse yetiştirme
İri palamut daha lezzetlidir. Küçüklere cingen palamutu derler. Almayın. Böyle olarak neredesiniz bilmiyorum ama bizim burda cingen palamutlari yerli ve lezzetsiz
Kuyrukları eşit görünüyor, şimdi bu yetiştirme balık mı?
-
@Jose Mari önünde saygı ile eğiliyorum üstad ;)
@dekareme
sohbetin ortasından girersen böyle olur kardeşim ..İyi ki inek resmi koymamışsın 😁 Gerçi konu palamut konusu sen de haklısın ,latife yaptım ,çupra için yazıldı ek bilgi vereyim ..
edit : dün bende kilo üstü 50tl den aldım .yer :Tuzla aydıntepe halk pazarı..
Bu aralar İstanbul halk pazarlarında fiyatlar benzer belki 5tl farklar ile ..
Metro grosmarket ,Carrefour ve migros gibi marketlerde bazan kampanyalar olabiliyor ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 29 Eylül 2022; 13:0:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Ulus Halinde büyük palamut 50, küçüğü 35.. küçüğünden 3 tane alınca 100 TL.
-
carrefoursa da 800-1000gr 40 TL
-
CarrefourSA geçen gün 20 liradan sattığı palamutları şimdi 28 liradan satıyor. Gramaj olarak bilemeyeceğim ama boyutları geçen günkü balıklardan az bir şey daha büyük.
-
Ankara'da nereden alabiliriz ucuza bilgisi olan var mı Etimesgut Eryaman vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben cipra için söyledim. Bariz anlaşılır hatta levrekde de bu şekilde ayırt edebilirsiniz. Senin attığın balığın kültürü yok zaten. Pahalı balıkların yetistirmesini yaparlar. Levrek, cipra, granyoz, somon, sinavrit, mercan vs.
Alttaki deniz, üstteki yetiştirme. Foto açısından çok belli olmuyor ama alttaki balığın kuyruğunun bir tanesi bariz kisa. Yukardakiler eşit. Bunu anlamak için iki kuyruğu birbirine yakınlaştırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose Mari -- 30 Eylül 2022; 1:19:2 >
Izgara da Palamut çok iyi oluyor, Çupradan lezzetli löp et.Bakalım ne kadar süre devam eder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar döküm tavada palamut yapanınız var mı? Daha önce denemedim hiç nasıl olur bilemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
50 tl lik palamut temizlenince 25 tl lik palamutun 2 katı et verir mi?
-
Ankara ulus halinde büyük 40 küçük 25 liraydı dün. Büyük olanını iki kişi bitiremedik, gayet doyurucu
-
teşekkürler. acaba buna sebep yemlerdeki kimyasal maddeler mi, merak ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X