Şimdi Ara

Palamut fırsatları .. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
14
Favori
38.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Balik bir ayda büyümez. Suan denizde torik de var palamut da. Ayrıca torik aldığın zaman fiyat daha makul olur gramaja göre. Palamut daha çok para yapar. Bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemeo kullanıcısına yanıt

Norveç somon, karadeniz somon ve levrek diye satilanlarin alayi üretim balığı bilgin olsun. Kolyoz gözü büyük olur gereksiz kılcikli ve lezzet olarak uskumrunun gerisinde. Kırlangıç en sevdiğim balik, tavası harika olur :)

• Bizler isteriz istemesine de ben şunu da iliştireyim şuracığa:

"Yahu, sana acıyorum. Etrafına daha aklı başında insanları toplayabilirdin!" dedi.

Fakat o kurnaz bir gülümsemeyle mukabele etti:

"Lüzumu yok. Aklı başında adamlarla hiçbir iş görülmez..."

Sabahattin Ali

• Jose Mari kullanıcısına yanıt

Kırlangıç nesli tükenen bir balık ve eti çok az çıkar hayvanın yarısı kafa ve kılçık ,avlandığın da eşi de yaşayamaz ..bir ufak bilgide ben geçeyim :,)..üzülüyorum bu balığa çocuklarımız göremeyecek bu gidişle ..

Bu arada değerli bilgiler için teşekkür ederim gerçekten faydalı bilgiler paylaşımınıza sağlık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 21 Eylül 2022; 23:32:30 >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

15 senelik mesleğim hocam. Ne demek :)

• sarkat kullanıcısına yanıt

Korupark migrostan 20tlye aldım ben de tanesini...

• Her konuda aynı mesajı görmekten sıkıldım. Aha fırsat diyoruz hemen biriniz böyle bir mesaj yazıp bizi darlıyorsunuz.. Tamam kardeşim sıkıntı var ama her şeyin de yeri var zamanı var. Gidin siyasi bir konuda konuşun bunları. Sabaha kadar tartışın. İnsanları germeyi bırakın artık. Geleceğe umutla bakın. Her şeyin çok güzel olması bizim elimizde.

Burası da palamut fırsatı konusu. Palamut fırsatı konusunda lütfen sadece palamut fırsatları konuşulsun.

• memurlar.net
    Samsun'da balık haline gelen 5 bin kasa palamut bir saatte tükendi
    https://www.memurlar.net/haber/1041592/samsun-da-balik-haline-gelen-5-bin-kasa-palamut-bir-saatte-tukendi.html

küçük 20 büyük 45 TL. Dün akşam aldım

hocam 2 gunluk bir indirimdi...kataloglardada yazıyordu galiba sadece 5m migroslarda satısı yapilmiş..

• takip

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

hocam ankarada tavsiye edeceğiniz balıkçı var mı?

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt

Arkadaş attı bana resmi. Mahalle pazarında çekmiş. Petrol iş olabilir.

Hocam balıkçılarda iki tip levrek veya çupra oluyor. olta diye satıyorlar ve diğerinden 5-10 TL daha pahalı oluyor. Bunlarda mı sahte bilginiz var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

kırlangıç tavası nasıl oluyor ya benim bildigim çorbası vs iyi diyorlar yahu onda et var mı ki reis :)

• konya balık pazarı 500 gr civarı tane 40 tl

• dün carrefour da tanesini 39 a almıştım. Orta boydu. Buraya bakınca pahalı aldığımı düşünüyorum.

• Sanırım ilk bir iki gün reklam amaçlı fiyatları dusurduler her yerde şu an fiyatlar yine yüksek.. 45tl civarı balikcilarda küçük olanlar.. Palamut için degmeyecek bir fiyat...

• Tekirdağ 'da en büyük boy 50 lira ve üç kişiyi doyuruyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.