Şimdi Ara

Palamut fırsatları .. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
14
Favori
38.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

muhtemelen serbest gezen kümes hayvanı ile fabrika tavuğu arasındaki fark gibidir. Kendi yaşam alanında özgür olmayan hayvan güzel olmaz ki? Biri doğal beslenir diğeri elle beslenir. Hastalanmasın, ölmesin, daha fazla çoğalsın, eti çok olsun diye yemine elli tane saçma kimyasal eklerler.

Doğada insanoğlundan daha tehlikeli bir canlı yoktur.

• Code140 kullanıcısına yanıt
    Palamutla torik aynı balık değil mi? Palamutun büyüğü torik diye biliyorum. Ayrıca torik daha değerli olması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Torik tabiki palamutun irisi ve yaglisi, bu arkadaşa büyük ihtimalle tombik balığı vermişler, o da tombik diyeceğine torik demiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kozyatağı semt pazarında kilo üstü 40 TL idi ..bu sene tezgahlarda gördügüm en büyük palamutlar diyebilirim .Bu hafta palamut fiyatları düşüşte ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Gimsa'da Uskumru kg 24,5 TL, Mercan kg 40 TL.

• Bugün carrefour'da büyük olanlardan 2 tane aldım. Büyükler 40 TL, Küçükler 28 TL idi ama aralarında oldukça fazla boyut farkı vardı.

2 balığın temizlenmiş hali rahat 1.5kg vardı.

• Bu fiyatlar bizim buralarda hayal.

Uzman arkadaşlar da var galiba burada(gerçi işin damak kısmı ayrı bir uzmanlıktır denilebilir), o halde soralım: balığın marinelenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapılmalı mı? Evetse nasıl?

• Kültür balığı kafesin içinde yem atsınlarda yiyim diye sıkış tepiş takılır. Deniz olan ozgur ve sürekli yüzer, o yüzden kuyruk gelisir.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Öncelikle aslen rizeliyim. balık yemeyide yapmayıda çok severim. tezgahlarda o kuzu gibi yatan palamutları gördükçe çiğ çiğ yiyesim geliyor valla :) eşim espri bile yapar bazen, bana öyle aşkla bakmıyorsun diye :). Marinasyon her çeşit ete(kırmızı et, tavuk, balık vs.) inanılmaz lezzet katan bir olaydır. internette envai çeşit marinasyon bulabilirisniz. damak zevkinize ve zamanınızın olmasına bağlı olarak istediğiniz marinasyonu yapabilirsiniz. en basitinden somon için benim yaptığım sirke, zeytinyağı, sarımsak, tuz ve karabiber. 1 gece dolapta beklesin. fırında pişir ve lezzeti gör. palamuta gelirsek bş-ilenleriniz vardır ekşili palamut fırında oda enfestir. palamuta en yakışanı bence. tabi ızgara imkanınız varsa o başka. tavada pek sevmem palamutu. tavada mezgit ve barbun efsanedir. gece gece offf çok canım çekti yahu.

• Palamut fırsatları ..

metro market fiyatlarıdır.Nasıl iyi mi sizce?

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    tarifide yaz ustam bakalım nasıl oluyor ekşili palamut

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Alınır, 35-40 arası tezgahta ufak olanı İstanbul için söylüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • carrefuardan 2 adet aldım 1.5 kg geldi temizlenmiş dilimlenmiş hali. 40 TL tanesi

• coco1912 C kullanıcısına yanıt

Ben aldım 40'lık olanından 3 tanesi tüm halde 3 kilo, kafası alınmış ve temizlenmiş halde 2,4 kg geldi. Ben alırken birinin 3 balığı 3.3 kg geldi.

• Balık hali yakınsa hiç market çarşı pazar ile uğraşmamak lazım en baba takoz palamut 20-25 TL arası iriler 17-20 arası İstanbul balık halinde. Balıkçılar en az %100 kar payı ile çalışır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayulu B kullanıcısına yanıt
    ne yazık ki hal uzak

• Cevahir migrosta küçük boy 20 büyük boy 40 şeklinde satılıyor bugün balıklar taze görünüyordu, küçük boyu tartınca 730 gram geldi

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt

Bu migroslarda bölgeden bölgeye fiyat değişiyor mu, Kayseri de bugün indirimli 24,9 TL 500 gr

• Carefourdan 27,90 'dan aldık boyut güzel ama tad beğenmedik

• Metroda 20 liraya düşmüş. 17 tane alınca tanesi 18 liraya falan geliyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.