Palio 1.2 16V 2005 için hangi LPG yardımcı olabilir misiniz. Az yakması önemli tabii ki ama 1.2 aracım ve doğal olarak performansından da şüphe ediyorum. Hele yaz hem lpg hem klima ço mu düşürür. 25.000 de aracım ve benzini-gaza değiştirip değiştirmeyeceğim buna bağlı. 1 depo ile 350-400 km yapıyor. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Teşekkürler
#yay
Merhabalar;
Yeni nesil sıralı sistem LPG dönüşüm kitleri aracın çalışması yada veriminde değişim göstermesi gibi sıknıtıların hiçbiri ile karşı karşıya kalmazsınız.Standart olarak aracınızın yaktığı benzin miktarına göre %40-%45 arasında bir tasarruf sağlar.
Eğer düşünürseniz servisimiz KALİTELİ servis anlayışı ile hizmetinizdedir.
İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 1100 TL.
Erkin İPEK MAKİNA MÜHENDİSİ
teşekkür ederim motor küçük diye çekiniyordum, peki tüm lpg cihazları uyumlumudur yada pardon benim aracıma uygunmudur hepsi
quote:
Orijinalden alıntı: Mangel1374
teşekkür ederim motor küçük diye çekiniyordum, peki tüm lpg cihazları uyumlumudur yada pardon benim aracıma uygunmudur hepsi
kardeş burdaki hiç bir firma temsilcisi sana tutupta hepsi uyar demez hepsi kendi ürünüm uyar şu kadar daha çok tasarruf vaat eder sen kişilerin cevaplarına bakma evet hepsi uyar aracını çekişte düşme olmaz yeterki düzgün bi yerde montajınını yaptır bu arada nasıl 1 depo ile 350 km gidiyor kaç litre benzin alıyorki palio ?
45 ama 40 say sen
kardeş sen dalgamı geçiyorsun ya 40 litre benzinle 400 km gittini varsayarsak kmde 365 krş gibi bir değer çıkar 2.0 araba bile bu kadar yakmaz yani
Palio 1.2 16V 2005 için hangi LPG yardımcı olabilir misiniz. Az yakması önemli tabii ki ama 1.2 aracım ve doğal olarak performansından da şüphe ediyorum. Hele yaz hem lpg hem klima ço mu düşürür. 25.000 de aracım ve benzini-gaza değiştirip değiştirmeyeceğim buna bağlı. 1 depo ile 350-400 km yapıyor. Kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Teşekkürler
selam araçınız sıralı sistem açısından herhangibir sıkıntı yaşatacak türden değildir. gayet uyumludur. araçınızın 1.2 motor olması yakıtı ekonomik olacak anlamına gelmez. çünkü biz kullanıcılar araçımızı motor kapasitesine göre değil kendi ihtiyacımız doğrultusunda kullanmaktayız malesef. bu şu demek araç ekonomik olsun küçük motor alayım. giderken ise bu araçtan yüksek performans alayım basınca gitsin. işte böyle olunca araç diğer yüksek motorlu gruplar ayarında yakıt tüketimine gelmektedir. oysa mevcut motor kapasitesi gibi sürüş konforumuzu belirlersek işte ozaman ekonomik elde etmiş oluruz. gaz sistemide böyledir. benzin performansı ne düzeydeyse sıralı sistemde aynısını size sunar .doğru montaj ve ayarlarla bu sağlanmaktadır. yakıt tasarrufu ise benzin birim fiyatının %40 oranındadır. bunu için size kimse araçınız şu rakakmı yakar diye tahahütte bulunamaz. benzinde ne yaktığını kesin tespit ettiyseniz o başka ozmaan rakamsal olarak ortalama değerler söylenebilir. umarım yardımcı olabilmişimdir. saygılarımla berkan ersöz yunus otogaz-0212 482 95 90-0531 959 94 52 www.yunuslpg.com
quote:
Orijinalden alıntı: yunus otogaz
quote:
Orijinalden alıntı: Mangel1374
Teşekkürler
selam araçınız sıralı sistem açısından herhangibir sıkıntı yaşatacak türden değildir. gayet uyumludur. araçınızın 1.2 motor olması yakıtı ekonomik olacak anlamına gelmez. çünkü biz kullanıcılar araçımızı motor kapasitesine göre değil kendi ihtiyacımız doğrultusunda kullanmaktayız malesef. bu şu demek araç ekonomik olsun küçük motor alayım. giderken ise bu araçtan yüksek performans alayım basınca gitsin. işte böyle olunca araç diğer yüksek motorlu gruplar ayarında yakıt tüketimine gelmektedir. oysa mevcut motor kapasitesi gibi sürüş konforumuzu belirlersek işte ozaman ekonomik elde etmiş oluruz. gaz sistemide böyledir. benzin performansı ne düzeydeyse sıralı sistemde aynısını size sunar .doğru montaj ve ayarlarla bu sağlanmaktadır. yakıt tasarrufu ise benzin birim fiyatının %40 oranındadır. bunu için size kimse araçınız şu rakakmı yakar diye tahahütte bulunamaz. benzinde ne yaktığını kesin tespit ettiyseniz o başka ozmaan rakamsal olarak ortalama değerler söylenebilir. umarım yardımcı olabilmişimdir. saygılarımla berkan ersöz yunus otogaz-0212 482 95 90-0531 959 94 52 www.yunuslpg.com
Çok haklısınız, normalde az yakması lazım ama benim fazla yüklenmemden çok yakıyor. Alışkanlık olduğu için çoğunlukla engelleyemiyorum.
KONUSUNDA UZMAN OLAN SERVİSİMİZ VE USTALARIMIZ İLE HERZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ.
sergilenecek iyi bir işçilik ve sektörde kendini kanıtlamış bir ürün size performans ve tasarrufu bir arada sunacaktır.... yapacağınız ortalama tasrruf % 40 fakat tasarrufu belirleyici en önemli etken ayağınızn altındaki gaz pedalıdır bunu unutmayın
iyi günler diliyorum...
palio 2000 1.4 el.. tek nokta enjeksiyon..
%40-45lik tasarrufu geçtim bana %30 tasarruf saglıyacagını bilsem gidicem taktırcam tüp.. araç palio tek nokta olunca kimse garanti edemiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: dewr
palio 2000 1.4 el.. tek nokta enjeksiyon..
%40-45lik tasarrufu geçtim bana %30 tasarruf saglıyacagını bilsem gidicem taktırcam tüp.. araç palio tek nokta olunca kimse garanti edemiyor..
sevgili dostum bahsettiğin rakamlara ben garanti veriyorum dönüşümünü yaptır.tabiki iyi bir ürün ve doğru montajla beraber sonra sonuçlarını burda bizimle paylaş bakalım ..
ayrıca sana bu izlenimi veren kişi yada olayıda anlamış değilim hoşçakal
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme