Şimdi Ara

PALIO 1.2 16V DYNAMIC SPEEDGEAR AC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OPEL CORSA ALACAKTIM ARAŞTIRDIM OTOMATİKLERİ ÇOK PROBLEMLİ BENDE PALIO 1.2 16V DYNAMIC SPEEDGEAR AC ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİZEL DEMEYİN OTOMATİK İSTİYORUM EŞİM KULLACAK AMA FAZLA YAKIYOR GİBİ GELİYOR BANA FİKRİ OLAN YAHUT KULLANAN VARSA FİKİRLERİNİ BEKLİYORUM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ YARIN SİPARİŞİNİ VERİCEM

• Yakıt çok önemliyse panda 1.2 8v Dualogic vites tavsiye ederim
  • PANDAYA TAKILDIM ZATEN AMA İKİNCİ ELİ YOK GİBİ VE ÇOK UFAK GÜVEN VERMİYOR İNSANA
  • Ya bugün Palio multijet Active gördüm, adam çelik jant takmış gri, çok tatlıydı ya Corsadan vazgeçip bunun 0 ını alayım diye düşündüm...
    Ama baktım 23500 ABS siz , pahalı geldi...
    Gerçi bu pazarlık yapılır, hemde 2005 ucuz olur ama yani harbi çok tatlı
  • Aaaa İşte bunu sölemeyecektin önce sen bir Dualogic pandaya bin bir deneme sürüşü yap idda ediyorum albea ya yaklaşmayacaksın bile
  • pandanın yakıt verileri düşük gerçekten ama 60 bg palio 80 bg 16 v HALA KARARSIZIM
  • eşin kullanacakmış, hemde palio nun çok yaktığını soylemişsin..

bu durumda sana yarın panda şiparişi vermek kalıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    FİAT SİENA 1.6 HL 16V
    11 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 1.4 16V Gls
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben palio speedgear ı çok az yakıyo diye duymuştum ama ...
  • ben de testlerde şarıl şarıl benzin içtiğini okudum hep. ama kullanana sormak lazım.
  • Arkadaşım ben sana ne diyorum dinlemiyorsun o 60bg dediğin arabayı al bi kullan albeyaya toz yutturmassa ozaman konuş git deneme sürüşü yap ondan sonra karar ver arabayı kullanmadan yarğılama bi kullan ondan sonra zaten panda alıcaksın :)

arabayı ben kullandım dualogic viteslisini araba inanılmaz hızlanabiliyor 1.6 motor havası veriyor kullanımı çok rahat koltukları rahat kullanırken güven veriyor kendisi küçük olabilir ama inan işlevi büyük :)
  • arkadaşım bak bişi daha söyliyeyim normal telefonda 444 22 55 ara ( cepten ararsan 0212 yaz ) tofaş müşteri hizmetleri görüşeceksin adamlara deki ben fiat aracı alacağım 2 araç arasında kararsız kaldım ben bu iki araçlada deneme sürüşü yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz de eminimki sana yardımcı olacaklardır çünki adamların orda olma nedenleri müşterilerine hizmet vermek ama ara yani senden para almazlar
  • ilginiz için teşekkür ediyorum arkadaşlar birazdan gidiyorum tofaş bayisine deneme sürüşü yapıcam
  • DENEME SÜRÜŞÜNDEN SONRA İZLENİMLERİNİ PAYALAŞIRSAN SEVİNİRİM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.