Bildirim
FİAT SİENA 1.6 HL 16V
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok yakar.1.6 hl palio vardı bende. -
Performans çok iyi.0-100 9.5 saniye.
Motor teknolojik olarak çok iyi.Yakıt durumu ise abartıldığı kadar değil 1.6 Atmosferik motora göre uygun tüketim sunuyor.10 Litre yakan atmosferik 1.6 lar var.Siena daha düşük olacaktır.Birde LPG kiti olursa gayet uygun olur.
Araç sahibi arkadaş var konuya çağıralım. @CKT -
özellik olarak klima airbag hidrolik dir. otomatik camlar olanı var sunroof olanı dahi gördüm ancak dengeli bir araç değil kanımca o 1.6 100 beygirlik motorla uçabilir araç dıştan çok zayıf gözüküyor..
10 - 12 bin bandında daha düzgün c sınıfı reno 19,megane 1,citroen xzara,pug 306 bakabilirsiniz.. -
Merhabalar öncelikle.
@ITALIAN CAR'S hocam çağırdığın için sağol
Önce yakıt durumundan bahsedeyim aracım fabrika çıkışı orjinal LPG' ye sahiptir. 105 liralık gaz ile sakin kullanımda 400 kilometre yol gidebiliyorum. Benim düşüncem diğer 1.6 litrelik atmosferiklere göre ideal bir tüketimi var. Çok yakar mı? Evet basarsanız çok yakar. Ama hakkını verir o ayrı bir mesele
Özellik konusuna gelirsek, siz HL versiyonu yani en üst donanımı alacaksınız. Bu versiyonda opsiyonlar hariç ön arka sis farları, ayarlanabilir gösterge ışık parlaklığı, elektirkli ısıtmalı aynalar ve 2000 yılından sonraki modellerde 14 inç alaşım jant bulunuyor. Bulursanız klima opsiyonu ekletilmiş bir siena alın derim... Yine o yılda üretilmiş çoğu b segmentinden daha iyi özelliklere sahip bir araçtır.
Performansa değinecek olursam bu aracın belki de en güzel tarafı... 103 HP gücünde aracın kasasına göre harika bir motor var. Sesi olsun üst devirlerdeki ataklığı olsun mükemmel diyebilirim. 9,5 saniyede 100 kmh hıza ulaşıyorum (benzinde iken) LPG ise 10-11 saniye oluyor bu zaman.
Yine lpg de iken 180 kmh sürati görme imkanı yakaladım. Tabi 170 ten sonra biraz titreme oldu. Balan ayarı düzgün yapılı olsa o ibre 200e kadar gelir diye düşünüyorum
Özetleyecek olursam temiz bir tane bulursanız kaçırmayın derim. Memnun kalırsınız mutlaka. O zaman aralığında satılan aynı sınıf otomobillere bakarsanız diğerlerine göre çok daha donanımlı, teknolojik bir araç olduğunu görürsünüz
Şimdiden hayırlısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 5 Mayıs 2014; 0:43:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok güzel anlatmışsınız.Araçta herhangi bi titreme falan olmaz aslında.Tamamen stabil şekilde son hızlara kadar çıkar.Kaster oranı düzgün bir araç olduğundan Yeni Albea Palio lar gibi uzunyolda sorun yaratmaz.Direksiyon hissi çok güzel araçlardandır.Yoldan aldığı hareketi direksiyona güzel iletir, aynı zamanda viraja girmeye yatkın bi arabadır.Denge problemi yok.
Birçok kişi tarafından tasarımı beğenilmez hata bende beğenmezdim bi 5 yıl önce falan, arka kısımı boş bulurdum.Ama teknik göz açılınca italyan tasarımını en iyi yansıtan araçlardan biri olduğunu görüyorsunuz.Çok güzel bi tasarıma sahip.
Bu arada balatalarında canına okumuşsunuz herhalde, jant içi simsiyah olmuş. @CKT
-
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
Çok güzel anlatmışsınız.Araçta herhangi bi titreme falan olmaz aslında.Tamamen stabil şekilde son hızlara kadar çıkar.Kaster oranı düzgün bir araç olduğundan Yeni Albea Palio lar gibi uzunyolda sorun yaratmaz.Direksiyon hissi çok güzel araçlardandır.Yoldan aldığı hareketi direksiyona güzel iletir, aynı zamanda viraja girmeye yatkın bi arabadır.Denge problemi yok.
Birçok kişi tarafından tasarımı beğenilmez hata bende beğenmezdim bi 5 yıl önce falan, arka kısımı boş bulurdum.Ama teknik göz açılınca italyan tasarımını en iyi yansıtan araçlardan biri olduğunu görüyorsunuz.Çok güzel bi tasarıma sahip.
Bu arada balatalarında canına okumuşsunuz herhalde, jant içi simsiyah olmuş. @CKT
Evet çoğu zaman sert kullanırım ani hareketleri severim(bakımda debriyaj-fren derken biraz masraf çıkacak galiba)
Bir kaç kez yüksek hızda virajlara çok sert girdim araç yatıyor yatmasına ama kayma oranı çok az.
Bir kere çok sakin kullandım o da bir depo ile kaç km yapabileceğimi öğrenmek içindi
Aracı siz zaten tam tarifiyle anlatıyorsunuz. Aynı düşüncelere sahibiz. Ama gelin bunu Türk insanına anlatın. Bu aracı reno 19 neyse de; reno broadway gibi araçlarla kıyaslayanlara çok gıcık oluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 2 Aralık 2013; 22:15:51 >
-
basligi gorunce kesin ckt dir dedim ama degilmis sasirdim walla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akayogullari
basligi gorunce kesin ckt dir dedim ama degilmis sasirdim walla
Ne alaka?
sencede normal degilmi
quote:
Orijinalden alıntı: akayogullari
sencede normal degilmi
Ne yapmışim daha önce adam siena nasıl diye sormuş bende anlatiyorum dünya da tek bende mi siena var.
bilgi vermen guzel ama sende surekli konu aciyon aracin hakkinda
-
Hocam şehir içi için normal diye düşünüyorum birde benim sürüş tarzim biraz agresifce. Çok sakin olsam 450 km görülür belki....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 2 Aralık 2013; 23:34:27 >
1,6 için normal olabilir belkide clio 1.4 ile 67 tl lik gaz ile 340 km yaptım şehir iç dış karışık -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
1,6 için normal olabilir belkide clio 1.4 ile 67 tl lik gaz ile 340 km yaptım şehir iç dış karışık
Evet clio'ların az yaktigini biliyorum ama güç hizlanma olarak zayiflar :)
1.2 symbol ile 150 yi ne yaptiysam gecemedim.
yeni symbolleri diyorsan onlar rezalet ya ^^ benim bir yakınım aldı 97 model cliomla tokatlarım her türlü ^^ siena hiç kullanmadım clio almadan önce araçtırmalarımda listemde sienada vardı çokta hoşuma gitmişti ama hanımın baskısı üzerine clioyu tercih ettim nasip olursa içimde ukte kalan bi araç -
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
yeni symbolleri diyorsan onlar rezalet ya ^^ benim bir yakınım aldı 97 model cliomla tokatlarım her türlü ^^ siena hiç kullanmadım clio almadan önce araçtırmalarımda listemde sienada vardı çokta hoşuma gitmişti ama hanımın baskısı üzerine clioyu tercih ettim nasip olursa içimde ukte kalan bi araç
Evet yeni symbollerden bahsettim..
olsun hayırlısı clio imiş demek eski cliolarida severim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Serbay06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-2001-siena-1.6-hl-140324254/detay/ PEKI BU NASIL ?
Pahalı.Hava yastığı yok, kadran değişmiş.Bence kaputta da bir numara var.Geçen yaz full özellikli fabrika çıkışı sunroof olan 60 bin kmde palioyu 11'e satmıştım.
Benzer içerikler
- volvo s60 yorum
- tata indica 1.4 tdi
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- suv tavsiye 2024
- range rover 2.0 motor sorunu
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X