Şimdi Ara

Palio 1.2 SL 8V mi Palio 1.2 EL 16V mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
123.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıdaki piyasası iyi değil diyen arkadaşa kocaman bir gönderiyorum. Palio altın gibidir
  • bizim arkadaşın sürücü kursunda palio 1.2 ler var benzin hakkatten çok yakıyor.

1.2 8v 16v göre çok yakarlar. sakin kullanımda az yakar denmiş. şehir içi dümdüz pist olsa evet az yakar. trafik dur kalk yokuşlar 8v çok yakar. bizim servise 8v den şikayetçi çok gelirdi.

palionun 2. eli kuvvetlidir. temiz bişi alırsan hayatta elinde patlamaz.

95 model bi mazda al daha iyi . motoru mekaniği mazdaların çok az sorun çıkarır .

yada üstüne para koy 1.3 multi jet al zincirli sistem . 1.2 lpg li palio ile 1.3 multijet palio kafa kafa yakıyo her türlü denenmiştir. arada performans olarak dağlar kadar fark var.

sarıyerin yokuşlarında 1.2 palio bi gaz kessin zar zor toparlar sürünür. ama 1.3 multi şahlanarak devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi_troll

bizim arkadaşın sürücü kursunda palio 1.2 ler var benzin hakkatten çok yakıyor.

1.2 8v 16v göre çok yakarlar. sakin kullanımda az yakar denmiş. şehir içi dümdüz pist olsa evet az yakar. trafik dur kalk yokuşlar 8v çok yakar. bizim servise 8v den şikayetçi çok gelirdi.

95 model bi mazda al daha iyi . motoru mekaniği mazdaların çok az sorun çıkarır .

yada üstüne para koy 1.3 multi jet al zincirli sistem . 1.2 lpg li palio ile 1.3 multijet palio kafa kafa yakıyo her türlü denenmiştir. arada performans olarak dağlar kadar fark var.

sarıyerin yokuşlarında 1.2 palio bi gaz kessin zar zor toparlar sürünür. ama 1.3 multi şahlanarak devam eder.

Ben alıcak olsam dizeli daha mantıklı.Toku bir kere çok daha iyi.Bu başlık sayesinde SL ile EL arasındaki farkıda öğrenmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

Ben alıcak olsam dizeli daha mantıklı.Toku bir kere çok daha iyi.Bu başlık sayesinde SL ile EL arasındaki farkıda öğrenmiş olduk.

+1 aynen kardeş.

azda olsa fiat servisinde çalıştım palio benzinli uygun yakaıyo diyen bence araba işinden pek anlamıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

Orijinalden alıntı: kasirqa_10

arkadaşLar palio 1.4 EL 98 modeL kLimaLı camLar otomatik LPG Li araç nsL performansı nasıL yokuşLarda bayıLır mı 75 hp bna az qeLdibizde 83 hp broadway var 120Le rahat yokuş çıkıyo palioda sorun oLur mu? Bi de yakıt konusu nasıL? kuLLananLar cvpLrsa svnrm forumda yeniyim yanLış yere yazdısam k bakmayın

1.4 motorlar çok yakmasıyla bilnir bu yüzden uzak durun derim ya 1.2 16 v yada 1.6 16 v olanlara bakın...

peki palio dışında ne önerirsiniz 10 bin Lira civarında
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşLar palio 1.4 EL 98 modeL kLimaLı camLar otomatik LPG Li araç nsL performansı nasıL yokuşLarda bayıLır mı 75 hp bna az qeLdibizde 83 hp broadway var 120Le rahat yokuş çıkıyo palioda sorun oLur mu? Bi de yakıt konusu nasıL? kuLLananLar cvpLrsa svnrm forumda yeniyim yanLış yere yazdısam k bakmayın

1.4 motorlar çok yakmasıyla bilnir bu yüzden uzak durun derim ya 1.2 16 v yada 1.6 16 v olanlara bakın...

dediğim gibi 1.2 16v veya 1.6 16v paliolar oldukça uygun olur sizin için...onun dışında bulabilirseniz o paraya temizini fiat marea da olabilir...küçük araba arıyorsanız reno clio falanda olabilir size kalmış...

• quote:

quote:

quote:

quote:

dediğim gibi 1.2 16v veya 1.6 16v paliolar oldukça uygun olur sizin için...onun dışında bulabilirseniz o paraya temizini fiat marea da olabilir...küçük araba arıyorsanız reno clio falanda olabilir size kalmış...

tamam çok saoLun

• selamlar bende palio 1.2 EL 2005 model araç bakıyorum 98 bin km de bir araç var 8 milyar isteniyor ne dersiniz uygunmudur 2. el icin ve aractan memnunmusunuz? sehir icinde kullanacagım en fazla 3 saatlik sehir dısı yolculuklar yapacagım saygılar
  • Fiyat iyiymiş de ne acaba o tek kapı camsız kamyonet olarak geçenlerden mi?
    Biraz az geldi de fiyatı.
  • palio yerine clioya bakmanı tavsiye ederim.
  • evet arkadaşlar malesef 2 koltuklu ticari olarak geçiyor bu yüzden boşuna heveslenmişim
  • weekendlerin 16v olanları hangileri acaba bilgisi olan varmı? 1.2 weekendler nasıldır,16v olanları varmı bunlarında?
  • sw yı ne yapcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdor

quote:

dostum bendede 1,2 8v palıo var bugüne kadar gaz parasına verdiğim parayla bitane serçe alırdım ama yaklaşık 7 ay oldu bi ayar çektirdim allah razı olsun ustaya şuanda size komik gelebilir oha diyebilirsiniz ama 20tl lik gazla 85-95 km yol gidiyorum 30tl lik gaz aldım denedim 140 km yol gitti hemde şehiriçi ayarı yaptırdıktan sonra ama adam gibi birine yaptırdıktan sonra bi problem olacağını zannetmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

biri 60 biri 80 beygir. yakıt farkı olacağını hiç sanmam hatta 8V olanına biraz basayım dersen daha fazla yakar. 80 beygir olanıda pek performanslı değil 60'lık olan keyif kaçırır,16 V olanın 2.el piyasası daha iyi. bence 16V olanından al bak keyfine

bitirici açıklama ilk yorumda gelmiş, kesinlikle haklısın arkadaşım.
    arkadaşımda palio 1.2 s vardı 8 valf araç tamamen ticari gibi devir göstergesi bile yok öyle yakıtı da az değil çünkü 100-110 km hızlarda zorlanıyor.
  • güzel hort olmuş
  • Merhaba arkadaşlar.10 gun once 1,2 2003 model 16 V Palio arabamı aldım.Bu benim ilk arabam ve şoforluğumde yokdu.Bu halde iken 80 km mesafeden (dağ inip çıkıyoruz Yusufeli Artvin arası) 19 TL yakdı.Depoyu Yusufelinde gırtlağına kadar fulledim bide Artvinde Aynı şekilde fulledim.Bu arabalar gerçekden az yakıyor.Benim gibi deneyimi olmayan hatta 1-2-3 vitesden başka vites kullanmamış olan biri bile bu yolda bu arabaya bu kadar yaktırmış ise siz düşünün.Şehir içinde henuz denemedim ilk depoyu fullediğimde km sıfırlayıp deneyecem ,İnşallah burayada değerleri yazarım.Araba hakkında soğleyeceklerime gelince,araba sürmesi zevkli,acemilik atılabilecek bir araba,parçası ucuz,park etmesi kolay,çekişine gelince 1,6 polo kullanmıştım onun kadar kesinlikle değil.Ancak burda çok dik yokuşlar var gayet iyi çekiyor.Aynalarını sevmedim arabanın goruşu çok dar geldi bana.Altı da geyet yüksek.renaultlar kadar değil ama genede yüksek henuz hiç bir yere vurmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah08

Merhaba arkadaşlar.10 gun once 1,2 2003 model 16 V Palio arabamı aldım.Bu benim ilk arabam ve şoforluğumde yokdu.Bu halde iken 80 km mesafeden (dağ inip çıkıyoruz Yusufeli Artvin arası) 19 TL yakdı.Depoyu Yusufelinde gırtlağına kadar fulledim bide Artvinde Aynı şekilde fulledim.Bu arabalar gerçekden az yakıyor.Benim gibi deneyimi olmayan hatta 1-2-3 vitesden başka vites kullanmamış olan biri bile bu yolda bu arabaya bu kadar yaktırmış ise siz düşünün.Şehir içinde henuz denemedim ilk depoyu fullediğimde km sıfırlayıp deneyecem ,İnşallah burayada değerleri yazarım.Araba hakkında soğleyeceklerime gelince,araba sürmesi zevkli,acemilik atılabilecek bir araba,parçası ucuz,park etmesi kolay,çekişine gelince 1,6 polo kullanmıştım onun kadar kesinlikle değil.Ancak burda çok dik yokuşlar var gayet iyi çekiyor.Aynalarını sevmedim arabanın goruşu çok dar geldi bana.Altı da geyet yüksek.renaultlar kadar değil ama genede yüksek henuz hiç bir yere vurmadım.

benim eski arabada albea dı 1,2 80 bg otomatik benzinliydi
    uzun yolda aşırı yakmıyordu ama şehir içinde içiyordu mübarek dizel aldımda rahat ettim

• arkadaşım 1.2 palıoya paranı vereceğine 1.5 lada al sefanı sür..
    Hem yakıt hem de seriliği yaşa. 8 v olana sakın bulaşma başına bela olur arabadan soğursun.
    16 v olanı biraz daha canlı ama çoğu 1.4 1.6 araç ile aynı yakıtı yakma ihtimalın yüksek. (Ör:Ben 1.6 benzinli aracımla 9 litre yakıyorum şehir içi. Yoğun trafıkt 10 lıtre oluyor mesela)

Boşver 1.2yi 1.6 sini bul palıonun canavar canavar.
  • Net yakıt değerlerim:

2004 PALIO 1.2 16V 80BG
    70 BİNDE

ŞEHİR DIŞI KLİMA FULL AÇIK KM DE .15 KURUŞ
    ŞEHİR İÇİ KM DE 20 KURUŞ

ZAVOLLİ OTOGAZ TAKTIRDIM VE FORUMLARDAN ARAŞTIRIP İYİ BİR USTAYA TAKTIRDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM HER NE KADAR BAYRAM ÜSTÜ İYİ İLGİLENMESE DE.

[simage][/simage]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.