Şimdi Ara

Palio 1.3 Multijet Active vs Dynamic Sole

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar palio almayı düşünüyorum 1.3 multijet. Active veya diğer paketlerden hangisini tercih etmeliyim? farklarını pek anlayamadım. bir de bu araçların piyasası ne kadar. sahibinden de bakınca 70 binle 200 bin arasında fiyatlar görüyorum 2008 model civarı için.

• sole ler klimalı oluyor bildiğim kadarıyla ancak Fiat klimaları da epey sorunlu oluyor. Aracı epey güçten düşürüyor, tam soğutmuyor vs. Klimasız olanında kafa rahat eder hiç değilse.

• anyhill kullanıcısına yanıt

multijet'ler klimadan etkilenmiyor hocam.

• command_4 kullanıcısına yanıt

bende vardı mulitjetli Fiat, klima çalışırken aracı kaldırırken araç epey zorlanıyordu.

• anyhill kullanıcısına yanıt

farklı bir arıza olabilir. 2 multijet 2 benzinli fiat aracım oldu. multijetler yağ gibi akıyordu klimada.

• Active alt paket dinamik üst paket hocam bende bi ara active albea vardı(2005) onun da klimasi vardı şuan dinamik var(2009) bunda da klima var(2 arabada benzinliydi active olan 1.2 şuanki 1.4) ...Klima sistemi bence kendi sınıfına göre oldukça iyi buz gibi soğutuyordu .Temiz ve klimalı olduktan sonra donanıma takılma bence ahım şahım farkları yok ama eğer premio plus bulursan çelik jant+2 airbag geliyor denk gelirse al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.