Bildirim
palio 99 1.6 hl için tasarruf önerileri...
Oral-B Pro Serisi 1 Siyah Elektrikli Diş Fırçası, 1 Diş Fırçası Başlığı, Braun Tasarımı : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBPNS2RB
6 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1. sehir icinde kullanmayacaksiniz
2. sehir disinda 5.vites 2500 rpm ve 90 km/s sabit hizi tutturacaksiniz.
baska türlü onun yakit tüketimini düsüremezsiniz . ben 51 bin km ugrastim olmadi , sonunda da sattim -
quote:
Orjinalden alıntı: DrinkCoke
1. sehir icinde kullanmayacaksiniz
2. sehir disinda 5.vites 2500 rpm ve 90 km/s sabit hizi tutturacaksiniz.
baska türlü onun yakit tüketimini düsüremezsiniz . ben 51 bin km ugrastim olmadi , sonunda da sattim
aferin sana
tüp diye birşey duydun mu?
ya da enjektör temizliği falan
ne demek şehir içinde kullanmayacaksın.
1. viteste gaza yüklenmeyeceksin.
yüksek torku kullanmak için üst viteslerde düşük hızlarda gitmeye çalışıcaksın
devir belli 2500-3500
sen 4000 devir üstü filtreye ses vericem diye basarsan değil 50 bin 500 bin de yapsan tüketim düşmez
neyse satmışsın canım arabayı.
-
sanada afferin tavsiyelerin icin.
dikkat edersen lpgye para yok diyor arkadas.
enjektör temizligi yaptirdim . filtre spoyler marspiyel dtm kanat bögürtken egzost teve tabani kocaman lastik hic bir zaman takilmadiydi arabama.
ben kadar düzenli bakim yaptiran hik dese derdini çözeni/çözmeye calisani zor bulurdun palio icin.
o motorun yapisi öyledir sehir icinde 12 litre yakar acimaz. sehir disinda sabit gidersende 6 litrenin bile altina iner.
neyse sattik zaten alanda fazla yol yapmiyor mesut mutlu yasiyor eski palyomla. -
quote:
Orjinalden alıntı: DrinkCoke
sanada afferin tavsiyelerin icin.
dikkat edersen lpgye para yok diyor arkadas.
enjektör temizligi yaptirdim . filtre spoyler marspiyel dtm kanat bögürtken egzost teve tabani kocaman lastik hic bir zaman takilmadiydi arabama.
ben kadar düzenli bakim yaptiran hik dese derdini çözeni/çözmeye calisani zor bulurdun palio icin.
o motorun yapisi öyledir sehir icinde 12 litre yakar acimaz. sehir disinda sabit gidersende 6 litrenin bile altina iner.
neyse sattik zaten alanda fazla yol yapmiyor mesut mutlu yasiyor eski palyomla.
bu devirde benzinli arabayla zaten ekonomi olmaz.ya tüp ya dizel
o motorun sana kitabını yazarım.(şaka yapmıyorum)
ideal ısıya ulaşmadan gideceğin yere varıyorsan çok dur kalka giriyorsan o zaman anca 12 l yakar.
normal kullanımda 12l falan yakmaz
sen bana arabanı getir şehir içi 8 l yaktırıyım.
düzenli bakım yaptırmak işin başlangıcı
bu arabanın adı çıkmış.
gaza dokundun mu burun kaldırıyor diye abansınlar gaza ondan sonra heralde yakar.
bunun gibi giden araba var mı?
106 gti mı dersin.
40 km kullandım boynuma kramp girdi.
sınıfında efsane arabadır.ne aşırı sert ne aşırı yumuşak.
ister yayı kes ,ister frenleri güçlendir.
istersen götür onno ya grup n ralli aracı olsun.
bu arabanın hakkını kimse yemesin.
çok yakıyor falan da bana göre hikayedir.
-
arabayı işin oldukça kullanacaksın. başka alternatifin yok. ister gaz pedalına altında yumurta varmış gibi istersen kaz tüyü varmış gibi bas araba yakıyor. -
PALIO DA EFSANE OLMUŞ YA NEYSE
O ARABALARIN HİÇ BİRİ AZ YAKMAZ
EN GÜZEL TASARRUF ONU SATMAK
BENZİNLİ ALACAKSAN 1,4 VE ALTINDA SİLİNDİR HACİMLİ ARABA ALACAKSIN
BEYGİR GÜCÜ AŞIRI OLMAYACAK -
ya şimdi bütün hevesim kursamda kaldı :( 98 model 1.6 palio almayı düşünüyordum ama çoğunluk çok yaktığından şikayet etmiş diğer arabalara göre gerçekten yakıt tüketimi fazlamıdır ? kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum. bir de 1.6 yerine 1.2 ya da 1.4 almak daha mı mantıklıdır , sadece palio için sormuyorum herhangi bi model için de görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim. -
valla araba gerçekten şehir içi yakıyo ama daha söylendiği gibi bi bakım yaptıramadım ama performans keyfi ayrı bi şey...trafik te yağ gibi akıyosun...bmw bile yaklassa ışıkta yanına kapışsam altta kalmam diyosun...Şehir içi cok kullanıma gelmiyo tasarruf için ama gene de güzelll..... -
satmak -
Arkadaşlar sorun sizdemi bendemi? ben 1.6 palioya şehir içi ankara trafiği max 240-250 yaktırıyorum benzinde ve elime gelen tüm palio marea albea siena stilo 1.6 larda durum bu.. Ya benim araçlarım çok az yakıyo yada sizde bir sorun var. 1.2 16 v motorada içer diyorsunuz şehir içi orjinal motor 200.000 i geçmiyor..en önemli şey kullanıştır bunu unutmayın.Bunun dışında motor ve araç bakımı.Ama arkadaşımız çok büyük tasarruflar istiyosa lpg malesef şart.Su sistemi takılıyor 300 ytl ye ancak bununda motora çok fazla harabiyeti var tavsiye etmem.Enjektör temizliği tam bir bakım ve düzgün kullanış bu değerlere iner.. -
kardeşim lpg tak arabaya al sana tasarruf -
hayırlı olsun 2 senedir aynı aracı kullanıyorum palio 1.6 ama yakıt tüketimi ancak tüple ekonomik olacak eğer şehirler arasına çok gidiyorsan benzin ekonomik oluyor ancak şehir içinde çok yakar acaba aracı kaça aldın -
10.900 ytl ye aldım 86.000 km deydi aldığımda klimalı,çelik cant ama acıkcası tipine vuruldum biraz.....
-
bence tasarruf için aracı yüksek devirde kullanma onun yerine düşük devir yüksek vites yap.gereksiz ani hızlanmalarda bulunma.bunlar bile fark ettirir yakıt tüketiminde. -
merhaba
benim 16.16 v palio'm var ve ben böyle araba görmedim.
güzel bir kadına binmek istersen masrafına katlanırsın.
hem güzel olsun hem az yaksın diye bişey olmaz.
ozaman elektirikli araba al.
1.4 1.2 lerden daha az yakar1.6 çünkü kasa hafif geldiği için zorlanmaz.
geçtiğim 206 nın bravo ların haddi hesabı yok.şahin lerle yarışmıyorum zaten.
şimdi babam tüp taktırdı sıralı sistem.ama ben benzinde kullanıyorum.
çünkü benzindeyken birden gaza yüklendiğinde araba sana teşekkür ediyor nerdeyse.beni böyle kullan diyor.
tam şehir içi arabası.fare gibi.
eğer orta şeritten eve gidrim diyorsan bu arabayı tavsiye etmem arabaya yazık.
michel schumaerin kullandığı palio modeli bu.
arabada bir motor var park lambasını değiştiremedim yer bırakmamışlar.elim girmedi.
yanlız çok yüksek onu söyliyeyim.uzun yolda hız yaparsan altına hava alıyor beşik gibi oluyor.
-
Arkadaşlar Palio ların az yakması için tek çözüm ::: Satmak !
(Ben öyle yaptım.) -
@bugidi
tamam yakıyor da ne kadar yakıyor , biraz rakam verebilirmisin
bi de arcın jantları değişik sanki ebatlarını yazarmısın -
oyLe yakSın boyLE yakSın uğRaşıLmıyOr...beNdede 1.4 8vaLve paLio vaR...bir aRaLaR taktıM kaFaya az yakSın oLe boLE oLSun faLan diE...aMa keNDi kenDime iŞkenCe...uğRaşıLmıyOr yaNi...pSikoLojiSi bozuLuyoR insaNın...nasıL biLiyoRsan öyLe kuLLanMAya çaLış ;)
uzuN yoL giDiyORsan saBit 90km İLe git...
Şehir iÇi 1.viteSte kaLkaR kaLkmaz 2ye at biRde fazLa yükLenMe...
3.viteSte yavaŞ değİl geRetiğİ noRmaL hızınDa giDin heM yakıttaN heM beNzinDen taSarruf etMiş oLurSUnuz..
aRacı hızLanDırırKen biLe gaza baSarken dengeLi baS gazı kökLerSen hızLanSın diye geReksiz çOk yakMış oLur...
BayıR yuKaRı çıKaRken düŞük deviRde kuLLanma aRacı
LAstikLeriNin havaLaRını kontRoL et
Hava filtRen temiz oLsun
95oktaN beNzin kuLLan
Lastik ebatLaRını oRjinaLden dıŞarı çıKarmamaya çaLış
aRabaya 3kiŞiden fazLa binDirme
faLan fiLan biR miLyoNtaNe maDde yazıLır buRaya....
aRAcının kıyMetini biL çünKü kuLLanıLmaya deĞEr biR aRaç
-
98 palio 1.6 16v var bende de...
En iyi tasarruf tedibiri sirali sistem lgp...
o da ort. 200 bin/km yakıyor....
yalnız iyi bir marka tarktır....Tartarini gibi..
Voltran taktırma da ne taktırırsan taktır....
Benzer içerikler
- doblo 1.9 düz motor nasıl
- fiat panda otomatik vites yorum
- doğan şahin farkı
- 1.3 multijet motor kronik sorunları
- fiat linea 1.4 tutulan modeli
- fiat ulysse 2024 fiyat
- 2022 fiat egea
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- doblo trekking 4x4 mu
- fiat 500e menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X