Bildirim
Palio Almayı Düşünüyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende 2000 model palio var şu an 100 ytl ye aşağı yukarı 350-400 km. yapıyorum şehir içinde . parça fiyatları fena değil ben hep servise gidiyorum hiç tamirciye götürmüyorum yedek parça ve işçilik uygun geliyor bana... ben broadway , şahin , lada , accent kullandım bu araç bana daha derli toplu geldi . -
Arkadaşlar 2000 model palio EL ve HL veya S acaba bunlardan hangisi enjektörlü? -
Benim aracım çok nokta enjeksiyonlu palio s var bende , sanırım 1,4 olanlar tek nokta fakat emin değilim ... emin olduğum tek şey benim aracım çok nokta enjeksiyonlu . -
karbüratörlü araçların çok yaktıgını duydum. o yüzden enjeksiyonlu almamı önerdiler. bende bilmiyorum hangisi karbüratörlü bunların EL mi HL mi yoksa S mi. Senin palio S kaç model acaba? ve birde bütün palio S ler enjeksiyonlu mu -
quote:
Orjinalden alıntı: ntu
Merhaba arkadaşlar 1999-2000 model palio almak istiyorum. forumu az çok incelediğimde aracın biraz fazla yakıt tükettiğini gördüm? Palio kullananların tecrübelerini paylaşmak isterim. Bana bu arabanın iyi ve kötü özelliklerini yazabilirmisiniz?
Saygılar
Bende 1999 model 1.4 EL modeli var. tek nokta enjeksiyonlu.
olumlu özellikleri.
parça fiyatları ve bakım maliyeti ucuz. servisten sanayiiye kadar heryerde bakımını yaptırabilirsin.
ikinci eli var.
park etmesi ve kullanımı rahat.
şehir içi için gayet iyi bir araç.
olumsuz özellikleri.
benzin tüketimi yüksek. lpg taktırılınca yakıt masrafı epey hafifliyor.
99-2000 modellerde abs, klima, hava yastığı gibi önemli donanımlara pek rastlanmıyor.
-
Teşekkür ediyorum ve de başka bişey daha sormak istiyorum. 1.4 EL modellerinin hepsi tek nokta enjeksiyonlu mu oluyor? yani bu modellerin bir anlamı olmalı."el" "hl" "s" gibi. Ben çok nokta enjeksiyonlu istiyorum mesela, hangi modele giriyor bu? internette araştırdım fakat bir türlü bulamadım
Merhaba arkadaşlar 1999-2000 model palio almak istiyorum. forumu az çok incelediğimde aracın biraz fazla yakıt tükettiğini gördüm? Palio kullananların tecrübelerini paylaşmak isterim. Bana bu arabanın iyi ve kötü özelliklerini yazabilirmisiniz?
Saygılar
Bende 1999 model 1.4 EL modeli var. tek nokta enjeksiyonlu.
olumlu özellikleri.
parça fiyatları ve bakım maliyeti ucuz. servisten sanayiiye kadar heryerde bakımını yaptırabilirsin.
ikinci eli var.
park etmesi ve kullanımı rahat.
şehir içi için gayet iyi bir araç.
olumsuz özellikleri.
benzin tüketimi yüksek. lpg taktırılınca yakıt masrafı epey hafifliyor.
99-2000 modellerde abs, klima, hava yastığı gibi önemli donanımlara pek rastlanmıyor.
-
Dostum sen o zaman garanti olarak Palio s alacan onlar çok nokta enjeksiyonlu .Bu tabloyu fiattan istedim gönderdiler sorunun cevabı PALIO 1.2 S/1.2 EL
2
70.8 x 78.86
1242
9.8:1
75/6000
10.8/3000
Üstten tek eksantikli (SOHC) triger kayışı
MPI elektronik (Entegre çok nokta enjeksiyon ve ateşleme)
PALİO 1.4 EL
4 Tek sıra
80.5 X 67.4
1372
9,2:1
71/6000
11.2/3000
Üstten tek eksantikli (SOHC) triger kayışı
SPI Elektronik (Entegre tek nokta enjeksiyon ve ateşleme)
PALIO 1.6 16V HL
4
1581
10.15:1
103/5500
14.5/4500
Üstten çift ekstantrikli (DOHC) dişli kayış
MPI Elektronik (Entegre çok nokta enjeksiyon ve ateşleme) -
Daha detaylı tablo var fakar excel sayfası olarak eğer isteyen olursa bana özelden eposta adresini verin gönderiyim . -
alma abi yeni kasa al alcaksan bizde vardı bitane 2000el yarım enj. mumus neymiş öle diolardı bnde bilmiom tam olrak ama sattık kurtuldukk -
Bu paraya ancak bu arabayı alabilirim, hem palioları seviyorum görünüşleri hoş, ayrıca alacağım ilk araba olacağı için ilk etapta hız veya performans çokta önemli değil açıkçası. O yüzden öğrenmek istiyorum paliolar hakkında herşeyi -
Öyle kurtulması gerekilen bir araç olduğuna katılmıyorum.2003 yılında aldığım 2000El yi hala kullanıyorum.Kesene uygunsa al derim ben -
quote:
Bu paraya ancak bu arabayı alabilirim, hem palioları seviyorum görünüşleri hoş, ayrıca alacağım ilk araba olacağı için ilk etapta hız veya performans çokta önemli değil açıkçası. O yüzden öğrenmek istiyorum paliolar hakkında herşeyi
99 model 1.4 EL modelini kullanıyorum, bu araç benimde ilk aracım, bende ilk arabama senin kadar bütçe ayırmıştım ve alternatifler içinde en mantıklısı palio gelmişti. aracı aldıktan sonra lpg taktırdım, şu an km de 14-15 kuruş yakıyor, performansıda hiçte kötü değil sonuçta ağırlıklı olarak şehir içinde kullanıyorum, yakın bir zaman önce çeşme den izmir e gelirken otobanın tenha oluşundan da faydalanarak aracın limitlerini denemek istedim 160 km hıza sorunsuz çıktı(lpg de), milleti anlamıyorum performanstan kasıtları ne araçla ralliye mi girecekler... ayrıca forumdan araştırdığım kadarıyla kaporta dayanıklılığı yönündende fena bir araç değil. bu aracı eleştirenler alternatiflerinin bariz üstünlüklerini olmazsa olmazlarını ortaya koysunlarda bende neden şu aracı almadım bu aracı aldım diye hayıflanayım. özetle ben bu aracı kullanmaktan, lpg den sonra yakıt tüketiminden, bakım maliyetinin hesaplı oluşundan ve ikinci elinin oluşundan dolayı oldukça memnunum.
-
quote:
Orjinalden alıntı: lapseki
quote:
Bu paraya ancak bu arabayı alabilirim, hem palioları seviyorum görünüşleri hoş, ayrıca alacağım ilk araba olacağı için ilk etapta hız veya performans çokta önemli değil açıkçası. O yüzden öğrenmek istiyorum paliolar hakkında herşeyi
99 model 1.4 EL modelini kullanıyorum, bu araç benimde ilk aracım, bende ilk arabama senin kadar bütçe ayırmıştım ve alternatifler içinde en mantıklısı palio gelmişti. aracı aldıktan sonra lpg taktırdım, şu an km de 14-15 kuruş yakıyor, performansıda hiçte kötü değil sonuçta ağırlıklı olarak şehir içinde kullanıyorum, yakın bir zaman önce çeşme den izmir e gelirken otobanın tenha oluşundan da faydalanarak aracın limitlerini denemek istedim 160 km hıza sorunsuz çıktı(lpg de), milleti anlamıyorum performanstan kasıtları ne araçla ralliye mi girecekler... ayrıca forumdan araştırdığım kadarıyla kaporta dayanıklılığı yönündende fena bir araç değil. bu aracı eleştirenler alternatiflerinin bariz üstünlüklerini olmazsa olmazlarını ortaya koysunlarda bende neden şu aracı almadım bu aracı aldım diye hayıflanayım. özetle ben bu aracı kullanmaktan, lpg den sonra yakıt tüketiminden, bakım maliyetinin hesaplı oluşundan ve ikinci elinin oluşundan dolayı oldukça memnunum.
-
Ben hiç memnun değilim 1.6 paliom var 1 ve 2. viteste gaza basıp ayağımı gazdan çekince araba silkeliyor tekrar gaza basınca yine silkeliyor şehiriçinde özellikle sıkışık trafikte silkelemesin diye yarım debriyaj gitmekten bıktım.Sorun bende olabilir diye arkadaşlarıma da kullandırdım arabayı onlardada aynı.Çözülecek bir problem olduğuna inanmıyorum arabanın yapısı böyle.Ayrıca bu sorundan şikayetçi olan başka palio 1.6hl sahipleride var. -
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
Ben hiç memnun değilim 1.6 paliom var 1 ve 2. viteste gaza basıp ayağımı gazdan çekince araba silkeliyor tekrar gaza basınca yine silkeliyor şehiriçinde özellikle sıkışık trafikte silkelemesin diye yarım debriyaj gitmekten bıktım.Sorun bende olabilir diye arkadaşlarıma da kullandırdım arabayı onlardada aynı.Çözülecek bir problem olduğuna inanmıyorum arabanın yapısı böyle.Ayrıca bu sorundan şikayetçi olan başka palio 1.6hl sahipleride var.
Dostum bence aracını servise götür kesinlikle hepsi aynı değil bende 2000 model var gayet iyi değişik markalardaki şirket araçlarınıda arasıra kullanıyorum
silkeleme falan yok öyle bşy olsa zaten neden kullanalım ... -
quote:
Orjinalden alıntı: org
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
Ben hiç memnun değilim 1.6 paliom var 1 ve 2. viteste gaza basıp ayağımı gazdan çekince araba silkeliyor tekrar gaza basınca yine silkeliyor şehiriçinde özellikle sıkışık trafikte silkelemesin diye yarım debriyaj gitmekten bıktım.Sorun bende olabilir diye arkadaşlarıma da kullandırdım arabayı onlardada aynı.Çözülecek bir problem olduğuna inanmıyorum arabanın yapısı böyle.Ayrıca bu sorundan şikayetçi olan başka palio 1.6hl sahipleride var.
Dostum bence aracını servise götür kesinlikle hepsi aynı değil bende 2000 model var gayet iyi değişik markalardaki şirket araçlarınıda arasıra kullanıyorum
silkeleme falan yok öyle bşy olsa zaten neden kullanalım ...
Ben sana daha evvel muhtemel sebepleri anlattım.
belki 6 ay evvel.servise gitmeni önermiştim.
-
arkadaşlar palio , albea güzel arabalar ama bence toyotoya bakın...
albeamı yeni sattım ve şimdiki aracımla artık yoldan hiç korkum yok ....
tabiiki herkesin fkirinede saygım sonsuzdur .... -
quote:
Orjinalden alıntı: KOLPADAN
arkadaşlar palio , albea güzel arabalar ama bence toyotoya bakın...
albeamı yeni sattım ve şimdiki aracımla artık yoldan hiç korkum yok ....
tabiiki herkesin fkirinede saygım sonsuzdur ....
Hocam çok fazla kıyaslamaya gerek yok, bahsettiğiniz araba imzanızdaki ise fiyatı 30-35.000 ytl.civarıdır ... 2007 model palio yu 20 ytl ye alabiliyoruz . Bencede toyota çok iyi bi seçim iş biraz parasal maalesef ... şahsen beni kurtaran palio dur . -
Ben 2002 palio 1.4el kullandım 1.5 sene civarı.. YAkıt tüketimi konusunda gerçekten garip bir arabaydı.. Düşük motor hacimli ve ağırlığı az olmasına rağmen şehir içi kullanımlarında aşırı benzin tüketiyordu.. Uzun yolda ise klima açık çekişten baya düşüyordu.. Benim sana tavsiyem eğer lpg takıcaksan kesinlikle 1.6 16V HL modelini alman.. Gayet güzel performansı var.. Eğer lpg takmam dersen o zaman da 1.2 16V 75 hp olanı düşünebilirsin..
Benzer içerikler
- fiat fiorino 1.3 multijet dizel motor yağı hangisi
- tempra sxa özellikleri
- fiat egea 1.4 tekleme sorunu
- euro 5 motor nedir
- 1.3 multijet marş basıyor ama çalışmıyor
- fiat pulse
- fiat 500e fiyat listesi
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- fiat egea paket sıralaması
- sıfır araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X