Şimdi Ara

palio benzinli çok yakıyo peki multijet?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu forumdan çok şey öğrendim.bende bahar sonuna doğru büyük ihtimalle yaz tatilinde arabamı değiştiricem bu arada bu forumda palio benzinli çok yaktığını öğrendim ama hala palio dan vazgeçmiş değilim sizden ricam palio multijet kullanan varsa 1.3 motor nasıldır?çekmiyor söylentisi var küçük geliyor falan diye?yakışı nasıldır aynı benzinli gibi çokmu yakıyor kesinlikle hatamı ederim hundai getz mi tercih etsem diyorum.bu arada ben pek donanımın lüks olmasına önem vermem.ekonomik ve yeni model olsun aynı zamanda parçası ucuz olsun ve az yaksın diyenlerdenim..saygılarımla..

• multijet müthiş birşey
  • hocam benzinli tüm arabalar çok yakıyor aslında arabalar normal yakıyor ama benzin fiyatları böyle olunca araba çok yakıyomuş gibi oluyor
    neyse multijet'e gelince kesinlikle test etmeden karar verme
    çekmiyo palavrasına da inanma
    sınıfının en ekonomik motorudur
    turbo devreye girdikten sonra çok atak oluyor araba
    ama 1.500-1.800 devirin altında kullanırsan çekmemesi normal çünkü turbo devre dışı kalıyor
    zaten motor aldığı ödülle kendini kanıtladı(2005 yılında 1.0-1.4 motorlar içinde sınıfının en iyisi seçildi)
    vergi avantajını da düşünürsen(1.3 litre hacminde olduğu için vergisi baya bi düşük)
    sunduğu donanımda fiyatına göre gayet yeterli
    en düşük modelde bile klima+airbag+cd çalar ve otomatik ön camlar var
    ama sana tavsiyem kesinlikle test et ve öyle karar ver
    boş laflara inanıp arabadan vazgeçme..

• arkadaşlar çevremdeki bayan arkadaşlar bana palio nun bayan arabası olduğunu ve almamam gerektiğini inandırdılar hatta bundan sonraki zamanlarımda alay konusu yapacaklarına dair ipuçları verdiler.bu yüzden albea multijet üzerinde düşünmeye başladım zannedersem yaz tatiline doğru arabayı değiştiricem.çünkü şu an okullardayız ayrılıpta bu işle uğraşamıycam yaz tatilinde izmir e giderek bu konuyu ayrıntılarıyla araştırıcam.parçasının çok bulunması ekonomik olması az yakması tercihlerim arasında.kesinlikle lüksten yana değilim.arabaya çok fazla para vermek istemiyorum.yatırım aracı olmaktan çıktığına inanıyorum.
  • palıo multijeti al bence kadın arabası palavralarınada inanma albea kesinliklee almaa ne iğrenc bi arabadır yaa o onu alcaksan sahin al daha ii bencee PALIO
  • arkadaşlar benim arabam zaten 92 model şahin..4 senedir falan bende artık sıkıldım aslında bir sorunu yok fakat aynı araba sıktı beni.almışken ekonomik olsun..küçük olsun..kapının önünde dursun ihtiyacım olduğunda işimi görsün mantığıyla alıyorum.lüks merakım yok.palio almaya karar verdim bir kaç kafa bulandırıcı söz duymama rağmen hala palio dan vazgeçmedim.zannedersem multijet olacak bu bende ağırlık kazanmaya başladı birde 2005 veya 2006 olacak diye kendi kendime aklımdan geçirdim.yaz tatilinde bu işi yapıcam.şahini satıp palio alıcam gibi....albeadan vazgeçtim..
  • multijet palio, bir depo mazotla 650 km şehir içi yapar.
    yaklaşık 37 litre ile 650 km yani.
    37lt olmaz 36 lt olur ya da 38 lt.

Fabrika verileri doğrudur yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.