Arkadaşlar arkdaşımda Palit 7600 GS Sonic AGP 93,71 sürücüsün de hiçbir sorun yok 100 küsürlü sürücüler yükler ken bi sorun yok ancak yükledikten hemen sonra ısı her 2 saniyeye 1 derece artıyor ve sürekli yükseliyor ancak tekrar 93,71 yükleyince restart yapıca ısı tekrar düşmeye başlıyor sorun nedir arkadaşlar yanıtlarsanız seviniriz Şimdiden teşekkürler ...
Arkadaşlar bi yanıt vercek yok mu lütfen !!!
sistemi yeniden kur ve en güncel sürücülerini edin...
Bu şey gibi oldu adamın biri doktora gidiyor. Doktor bey, şöyle amuda kalkıp 2 ters takla atarsam sağ bileğim acıyor diyor doktor da "o zaman öyle yapma" diyor.
Aynı tavsiyeyi ben de sana yapacam, o zaman yeni sürücüyü kurma arkadaşım. saygılar
vala hiç senın verdıgın orneğe benzemıyor .
ekran kartında sorun yaşayan arkadaşım ılk once ekran jkartını aldıgın yere gotur bı test etsınler
bendede aynı kart var dostum vdotool kuruluysa ondan yapıyor ordaki fan speed ayarında dolayı.yeni sürücüleri yükleyince fan kendini kitleyip dönmüyor.güncel sürücü kurucaksan vdotool u kaldır dostum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme