arkadaşlar belki güleceksiniz ama bende çok garip bir problem var. palit ekran kartım anca nvidia 81.98 sürücülerini yüklediğimde sorunsuz herşey çalışıyor ama nvidia nın başka sürücülerini yüklediğimde (bunlarda en son sürücüler dahil) bilgisayarım kilitleniyor, görüntülerde artifact (bozulmalar) oluşuyor reset atıyor. tekrar eski sürücülerini yüklediğimde hiç sorun yok..... . Bilen varsa yardım etsin garantisi devam ediyor ama ben garantiye vererek bilgisayarsız kalmak istemiyorum.
HIMMMM BUNLAR BANA TANIDIK GELİYOR GALİBA SENDE BENİM GİBİ 7800GT MADURUSUN
Geçen sene bendede 7800GT vardı ve aynı sorunlar sürekli cereyan edip duruyordu güç kaynağını değiştir dediler gittim en iyisinden güç kaynağı aldım sırf karta uğraşım derken anakartı bile yaktım ama yok işte en sonunda garantiye gönderdim de kurtuldum o karttan dostum sana şöyle diyim 7800gt performanslı olduğu kadar sorunlu bir kart bence hiç uğtaşma garantiye gönder
bu 7800 ler neden bi anda piyasadan kalktı ? 7600 ler 7900 ler 7950 ler hep piyasada ama bi tane bile 7800 yok merak ettim..
quote:
Orjinalden alıntı: ManitoN
bu 7800 ler neden bi anda piyasadan kalktı ? 7600 ler 7900 ler 7950 ler hep piyasada ama bi tane bile 7800 yok merak ettim..
çünkü pahalı bir kart ondan daha performanslı olduğu halde ondan daha ucuza 7900gt var 8600gt var