Şimdi Ara

Palit 8600 GT Sonic Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce 22" mirai marka monitor aldım yaklaşık 12 saat kullandım gece 01:00 gibi kapadım bilgisayarı ancak sabah açtıgımda videolarda karelenme oyunlarda da karelenme oldu .sanki belleklere overclock u fazla yapıldıgında meydana gelen bozulmalar gibi sonra yeni sürücüler yükledim olmadı 2 kez xp bir kezde vista kurdum gene olmadı son olarak 162.50 sürücüsünü yükledim o vidolardaki karelenmeleri yok etti ancak herhangi bir oyuna girdiğimde gene karelenme bozulma lar oluşuyor ekranın heryerinde monitoru başka bir bilgisayarda denedim monitorle sorun yok.. Ekran kartım daki bu sorun ne sizce bu arada ekran kartım default ayarlarda overclock yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmercans -- 14 Ağustos 2007; 21:15:21 >

• Ekran kartı soğutucunuz yerinden oynamış/tam oturmamış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cyborg

Ekran kartı soğutucunuz yerinden oynamış/tam oturmamış olabilir.

kardeş fanı kontrol ettim sapa sağlam yerine iyi vidalanmış benimde ilk aklıma gelen şey bu idi söktüm baktım ama sorun heralde bu değil
  • çok alakasız olacak ama monitörden memnunmusun renkler falan nasıl :) saol
  • monitorden oldukça memnunum renkler çok canlı ve net
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

monitorden oldukça memnunum renkler çok canlı ve net

eger kareler varsa bu sorun ekran karti girisi tam oturmadiginda benim lcd de oluyordu

ekran karti girislerini kontrol et

ha birde mesela pc ye reset attin daha windows acilmadan onceki islemlerdede goruntu bozuklugu var mi

eger varsa muhtemelen senin ekran karti girisin ya da ekran kartin bozulmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

eger kareler varsa bu sorun ekran karti girisi tam oturmadiginda benim lcd de oluyordu

ha birde mesela pc ye reset attin daha windows acilmadan onceki islemlerdede goruntu bozuklugu var mi

Bilgisayar açılırken herhangi bir sorun yok ancak girişlerede baktım . normal giriş aparatı ve geniş DVI a da taktım orda bi sorun yok sanırım . ancak sorun önceleri hem windows açıldıktan sonra hemen başlıyordu yeşil yeşil kareler oluşuyordu ancak 162.50v driveri bu sorunu çözdü açılışta sorun yok normal uygulamadada yok videolarda da sorun gitti ancak en basit bir oyunda bile heryer yeşil karelere bürünüyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Bilgisayar açılırken herhangi bir sorun yok ancak girişlerede baktım . normal giriş aparatı ve geniş DVI a da taktım orda bi sorun yok sanırım . ancak sorun önceleri hem windows açıldıktan sonra hemen başlıyordu yeşil yeşil kareler oluşuyordu ancak 162.50v driveri bu sorunu çözdü açılışta sorun yok normal uygulamadada yok videolarda da sorun gitti ancak en basit bir oyunda bile heryer yeşil karelere bürünüyor

valla hocam cok ilginc

ekran kartini baska pc de deneme sansin var mi

ya da baska bir monitorle

• quote:

Ben de Mirai 19" aldım geçen günlerde... Abimde de 20" Philips Brillance var (800YTL'ye aldı). Görüntüde neredeyse hiç fark yok diyebilirim. Sıfır 'ölü piksel' garantisi de var Kampanya ile 19" olanı 230 YTL'ye aldım hatta
  • Ekran kartının ramlerinde problem olabilir acaba rivatuner tarzı bir programla ram ve saat hızını düşürüp deneyebilirmisiniz eğer sorun buysa garantiye gönderebilirsiniz sanırım
  • Ekran kartını başka bilgisayarda dene bi bak bakalım hala sorun veriyor ise garantiye yolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xinu

Ekran kartını başka bilgisayarda dene bi bak bakalım hala sorun veriyor ise garantiye yolla

biraz önce bilgisayarcım la görüştüm ekran kartını test etmişler aynı sorun ordada olmuş . ekrankartım garantiye yollanıyor . 2 haftaya kadar gelir diyor
    2 hafta nasıl geçecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.