Şimdi Ara

Palit 9600 mü saphire HD3850 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartlarını Kullanan Arkadaşlar Hangisi Daha İyi olur...
    P5B Anakartım E2180 işlemcim var ekran kartlarından hangisi iyi performans gösterir ?

• 9600gt
  • kesinlikle palit 9600gt derim. fakat nakit ve sıfır almayı düşünüyorsan bence onun yerine forumdan ikinci el bir 8800gt al ya da daha fazla para verebiliyorsan 4850 almanı tavsiye ederim
  • Elbette 9600 GT daha iyi, ama @Mene'nin dedikleri önemli.

Güç kaynağının ne olduğunu da söyleyin.
  • 400 Watlık S&p Standart Kasa Poweri deiştirmedim yani bide kredi kartıyla taksitle alcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSoNiQ -- 1 Temmuz 2008; 23:43:18 >
  • walla böyle bir markayı ne yazık ki duymadım. yani kasanın power'ı tahminimce dandini bir power'dır. ama emin değilim hiç böyle bir marka duymadım. hani silverpower diyecem ama zannetmiyorum neyse hocam senin öncelikle ekran kartı almadan önce bir adet güç kaynağı alman lazım. güç kaynağını değiştirdikten sonra biraz bekle ve de 4850 ve 4870'in iyice yaygınlaşmasını bekle. bekle ki 9600gt ve 8800gt'lerin fiyatı iyice taban yapsın. böylece bütçene uygun olanı alabilirsin.
  • ekran kartı alsam bile bir işe yaramaz diosun yani ?
  • yani sonuçta ekran kartını kullanamadıktan sonra ne anlamı var almanın gerçi diğer sistem bileşenlerin nedir bunlar da önemli? ayrıca belki de gerçek 400watt çıkar güç kaynağın. eğer gerçek 400watt ise bir problem olmaz güç kaynağı açısından. tabii işlemcin dört çekirdekli ve yüksek voltajla overclock edilmiş değilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnSoNiQ

birde sonicle arasında 21 lira fark var Sonicmi Alayım ?

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3374

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3155

Axle firmasına yıllar önce Palit e baktığım gözle bakıyorum.Ucuz ama kaliteli soğutulan ekran kartları beni şaşırtırken biraz da tedirgin ediyor; ancak palit snic serisi kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim ki gözün kapalı sonic alabilirsin.
    Bu arada kasanda S&p işareti varsa kasan codegen marka demektir ki üzerindeki 400w yazan güç kaynağı gerçekde o değerine ulaşamaz.Kısaca sana gerekli gücü sağlayacağından şüpheliyim; hatta güvenmme bile diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 2 Temmuz 2008; 1:00:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: erhansun

9600gt

• elimde 1 tane asus kasa var 350 W yalnız o işimi görürmü görmezse ucuz yollu birşey önerebilirmisiniz?
  • al bi 9600gt yap oc ni bak keyfine
  • lc power 450 veya 500 watt al
    am önce sistemin diğer bileşenlerini yaz
  • 9600 GT
  • ikisi arasında elbette 9600. 3850 9600 kıyaslanamaz dahi.
  • kesinlikle 9600gt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.