Şimdi Ara

Palit 9800 gt super 1gb Nvide güc uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben palit marka ekran kartı aldım ondan önceki power 400 wattı uyarı verdi nvide güc uyarısı ve daha sonra termaltekin 600 w lık powerini aldım sorun olunca aynı uyarıyı hala veriyor ve gta 4 e girdiğimde eski 8500 gt den cok cok aksıyor bu nasıl işdir anlamadım arkadaslar bi yardımcı olsanız bu kartın güc girişide yok sanırsam ne yapmam gerekiyor :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgazmehmetankara06 -- 29 Eylül 2011; 22:44:53 >

• kartın fanı sana bakarken sag ust kosede 6 pınlı guc gırısı olmalı oraya gereklı kabloyu takmaz ısen bu uyarıyı alırsın
  • dostum valla ben 6 pinli bi giriş göremiyorum palit 9800 gt super modelinde valla deli olcam ya nasıl bir kart anlamadım ben giriş felan göremiyrm resimle gösterirmisin dostum ya :( bilmiyorum sen hangi karta göre diyorsun ama sadece 2 pinli ekran kartının fanı içi beyaz yuvalar var saglı sollu birine ekran kartının fanı bağlı zaten
  • http://www.palit.biz/palit/vgapro.php?id=1148 kartın bu ıse sag ust kosede sıyah guc gırısı var bu degılse bır lınkını vs ver bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 29 Eylül 2011; 23:53:13 >
  • varmı kardeş baktınmı
  • kartın buysa bundada guc gırısı var ısaretledım

Palit 9800 gt super 1gb Nvide güc uyarısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900 XT Ekran Kartı Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş çok saol tşk ederim valla bende sen sölemeden öyle resimlere bakıyordum arkada olduğunu keşvettimm cok saolasın kardeş gta 4 de bi süre sonra yine kasma yasıyorumm hemde bayağı onla ugrasıyorum birde fan sesi cok beter geliyor :))
  • gta 4 ıslemcıyede yuklenen bır oyundur ıslemcın dusukse ondan olabılır
  • valla biraz ayar yaptım son ayarda tek tük aksama oluyor şimdlik q9300 işlemci 4 gb dd3 1333 var
  • o işlemciye güzel bir oc çekersen tadından yenmez:D
  • Yardımlaşma işte budur , takdir ettim
  • eywallah kardeşlerim cok saolun yardım için :)
  • Oc yi az cok öğrendimde bu voltaj ayarlamasnı yapmaktan korkuyorum 3000 cıksam yeter aslında bana :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.