Şimdi Ara

Palit 9800GT Green hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9800gt green hakkında ne düşünüyorsunuz?kartın sesli çalışmaması da benim için önemli
    sistemim yeni değil o yüzden esaslı bir kart almayı düşünmüyorum.
    x2 3800+ ve 2gb ram e sahibim.güç kaynağı da 300w asus.sorun yaşamayacağımı düşündüğüm için green modele yöneldim.

bütçem de sınırlı.160 170 lirayı aşmayacak şekilde alabileceğim en iyi kart nedir sizce?

• İşlemciniz oc'lu ise tavsiye edebilirim. Ancak değil ise 9800gt bile fazla gelecektir. Oyunlar hepten konsoldan port edilmeye başlandı ve konsollar da işlemci gücü yüksek, çizim güçü zayıf aletler. Bugün birçok kişi Mafia II'yi 9800gt seviyesi bir kart ile rahatlıkla oynuyor ancak işlemcileri nedir? 3ghz üstü c2d. Yani işlemci önemli. Tavsiye hd4670 seviyesi bir ekran kartı almanız. 2. elde 80-90 Lira civarına bulabilirsiniz. Böyleliklem hem fazla masraf yapmış olmazsınız hem de güç kaynağı kafanıza takılmaz.
  • orjinal hali 2.0ghz
    ben 2.2de kullanıyorum 4200+ ya tekabül ediyor.
    2.4de de stabil çalışıyor 4600+ gibi.

gt 240 ı da düşünüyorum fakat yapı olarak biraz kırpılmış 9800gt ye benziyor.tek üstünlüğü ram leri galiba.
  • Hemen hemen aynı düzeydeler, ramleri ddr5 ve ek güç girişi olmadığından daha az güç çeker, tabi makul fiyatıda cabası
  • Arkadaşlar bendede amd athlon x2 4600 var (2.4) ve gigabyte hd 4850 almayı düşünüyorum sorun çıkarır mı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Arkadaşlar bendede amd athlon x2 4600 var (2.4) ve gigabyte hd 4850 almayı düşünüyorum sorun çıkarır mı şimdiden teşekkürler

güç kaynağın ne işlemcini 3.0 felan cıkar 5750 al
  • Güç kaynağım boost 400watt psu

İşlemciye illa overclock mu yapmam lazım bide

Hd 5750 param yetmiyor 200tl var :D

Bir sorun çıkarmaz inşallah
  • senin işin biraz şansa kalmış çünkü güvenilir olmayan markalı bi powein var gerçi bende 1.5 yıl frizby 400 wat kullanmıştım 2.5 ghz lik bi işlemciyi 3.0 ghz ye kadar oc yapıyordum sorun çıkarmıyordu ama işte güvenilir olmadığı için bu powerler yani sizin markanız yada benim eski powerim size yapıalcak ilk tavsiye daha güçlü ve gerçek gücü veren power alma tavsiyesidir
  • Güç kaynağım hd 4730 kaldırmış bir güç kaynağıdır ve sorun çıkarmadı

Gerçektede 400watt kutusunda yazıyor

O konuda bir problem yok şimdi illada oc mi yapmam lazım işlemciye 2.4ghz çift çekirdek tabil olunca 4.8ghz oluyor.Ama illede oc yap diyorsanız nasıl yapıcam bir yardımcı oluverin
  • bende bir konuda yardımınıza başvurmak istiyorum..

benim sistemimde yeni bir sistem değil..

P4 3.0 işlemcim var 2 GB DDR2 ram var.

düne kadar Zotac georce 8600 GT 256 MB GDDR3 kulanıyordum fazlasıyla da işimi görüyordu..
    ama dün biraz fazla yüklenme sonucu yaktım kartı.. power ın gücünü bilmiyorum ama yüksek değildir muhtemelen

Ana kartım asus P5VD2-MX çok fazla güç harcamayan ana kartıma uygun bi ekran kartı arıyordum.. palit dediler siz ne dersiniz??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.