Şimdi Ara

Palit'den En İyi Oyunculara GeForce GTX 560 Serisi Ekran Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palit GTX 560 ile Oyunların Kralı Sizsiniz

Dünyanın en büyük ekran kartı üreticilerinden Palit yeni nesil GTX 560 serisi ekran kartları ile oyuncuların gönlünde taht kuruyor.
    Temel modeli 810Mhz çekirdek süratine sahip olan GTX560 serisi Palit ekran kartları, her oyuncunun ihtiyaçları düşünülerek hazırlandı. Üç farklı ürüne sahip olan bu seride temel modelin yanı sıra fabrika çıkışlı hız aşırtma modeli “Sonic Platinium” ve büyük ekran sahipleri için 2GB belleğe sahip özel bir model de bulunmakta.

Temel modelden hemDX10 hem de DX11 de %10 daha yüksek sürat gösteren hızaşırtmalı “Sonic Platinium” modeli aynı seviyede ki rakibine göre DX10’da %20,5 ve DX11’de %33,7 daha yüksek performans gösteriyor. Bu sayede 1080p oyun deneyimi için Palit GTX560 Sonic Platinium fiyatına göre en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Bununla birlikte Palit, sadece en iyiyi isteyen üst seviye oyuncular için yepyeni bir Turbo Fan Bıçak sistemine sahip Palit GTX 560 2GB modelini de piyasaya sunuyor. Helezonik tasarımlı, 9cm’ye genişletilmiş 15 adet pervane bıçağı ile mükemmel bir ısı dağıtım sistemine sahip Palit GTX 560 2GB, 8cm’lik fan kullanan rakiplerine oranla %26 daha yüksek performansı 6 derece daha düşük bir sıcaklıkla sağlıyor. Bunu yaparken sessizliğinden ve kararlılığından hiç bir şey kaybetmiyor. 2GB’lık sistem belleği en yüksek ekran çözünürlüğünde dahi mükemmel bir performans göstermeye devam ederek en ufak detayları dahi size sunar.

Özellikler
    Microsoft DirectX11
    Nvidia 3D Vision
    Nvidia 3D Vision Surround
    Nvidia SLI
    Nvidia Physx
    Nvidia CUDA
    32X Anti Aliasing
    Nvidia PureVideo HD
    Dual Link DVI
    HDMI 1.4a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endeks Bilişim -- 12 Eylül 2011; 17:39:42 >

• Palit alan adamı döverler tokatlarlar.Soğutması hiç iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

Palit alan adamı döverler tokatlarlar.Soğutması hiç iyi değil.

Sen bence ekran kartı konusunda hiç konuşma.

270 TL verip HD5770 alıp kullanmana bak.

----------

GTX560 serisinde Ti olan versiyonlar alınır düz modeller alınmaz.
  • Firma yetkisi birini görmek çok güzel.

Ekleme: Dün mesajı yazamamıştım, direk firma yetkilisine ileteceğim bazı görüşler var.

Öncelikle merhaba. Diğer arkadaşların da dile getirdiği üzere Palit, son 2 yıldır kullandığı bileşenlerde kaliteyi düşürmektedir. Bunun lamı cimi yok. Soğutucularda işlevsellik azalmış, gürültü seviyesi yükselmiş durumda. Eskiden efsane olan "Sonic" ürünler artık kullanıcılar tarafından pek tercih edilmemekte. Ürünler özgün yapılara sahip olsalar da bariz şekilde eski kalitelerini aratmaktadırlar. Palit, bu şekilde devam etmeyi mi düşünüyor?

Misal kendi dönem ve segmentlerinde efsane olan 7600gs Sonic, 8500gt Sonic, 8600gt Sonic+, 8800gt Sonic, 9600gt (hem düz hem de Sonic) olan ürünleri gördükten sonra E-Green GTS250 gibi GTX460 gibi modelleri gördüğümüzde isyan etmemek elde değil. Sanıyorum ki özel tasarım GTX460'lar içinde en beğenilmeyen kartlardan biri Palit'in GTX460 modeliydi. Aslında Palit'in kart üretiminde izlediği yol olan kısa PCB tasarımı çok güzel ve mantıklı olsa da kartın kalitesinin bariz şekilde rakiplerine göre düşük kalmış olması, yukarda saydığım ürünleri piyasaya sunmuş olan Palit'in adına yakışmamaktadır. Bunun yanısıra GTX460 Sonic Platium'lar incelemelerinde VRM soğutucularının bulunuyor olması, ancak piyasaya sunulan ürünlerde bu soğutucu bloğun bulunmuyor olması, alelen tüketiciyi aldatmaktır ve büyük bir skandaldır. Sonuçta Palit Çin'deki en büyük ekran kartı satıcısı olan ve dünya genelinde de zirveye oynayan büyük bir firmadır. Bu tarz yanlışlar ismini lekelemekten başka bir şey yapmayacaktır.

Umuyorum ki ilerki dönemde Palit, eskiden olduğu gibi hem özellik olarak, hem kalite olarak, hem de fiyat olarak rakiplerinin önünde yer alan ürünler çıkarır ve biz de onu tercih etmeye devam ederiz. Zira Palit artık "kalitesiz" kavramı ile birarada kullanılan bir firma haline geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 13 Eylül 2011; 12:15:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Sen bence ekran kartı konusunda hiç konuşma.

270 TL verip HD5770 alıp kullanmana bak.

----------

GTX560 serisinde Ti olan versiyonlar alınır düz modeller alınmaz.

Kim demiş benim 5770 alıp 270 TL vereceğimi? Kararımı değiştirip değiştirmediğimden bile haberin yok daha.

Ayrıca bu forumda ne hakkında konuşup ne hakkında konuşmama hakkımı bana sen vermiyorsun unutma bunuda.

• quote:

bend 4870 aldığımda kimse beni tokatlamadı ayrıca ekran kartını yazın dışarsı 45 derece iken ben boşta 33 derecede kullanıyordum galba soğutması çok kötü olduğu için mi lütfen burda marka fanatikliği yapıp insanalra yanlış bilgi vermiyelim !!!
  • Kartlar fena gözükmüyor aslında , bence Sonic Platinium almak çok ta mantıklı değil.Zaten voltaj değerleriyle oynanıldığınız zannetmiyorum.Düz GTX560 alınıp , aynı saat hızlarına çıkarılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 12 Eylül 2011; 23:14:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • isteyen alır isteyen almaz özgürlük var kimse kmisenni ilanına msj na çamur atmasa kendini temizlese daha temiz bi form olacktır
  • quote:

Şu yorumu yapmak için hakikaten kasmak lazım..
  • quote:

Seni tokatlamışlar galiba. bizim burada palit kullanan çok hepsinin sağlığı yerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

adam doğru söylüyor aynı fiyata asus ve msı dururken palet alınmaz

1GB olan modellerde

PALIT 1GB GTX560 TI ... 599 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=10357
    ASUS ENGTX560 Ti TOP ... 587 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=11469
    MSI 1GB GTX560 TI HAWK ...585 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=12810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Eylül 2011; 6:08:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

adam doğru söylüyor aynı fiyata asus ve msı dururken palet alınmaz

1GB olan modellerde

PALIT 1GB GTX560 TI ... 599 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=10357
    ASUS ENGTX560 Ti TOP ... 587 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=11469
    MSI 1GB GTX560 TI HAWK ...585 TL
    http://www.trdukkan.com/ProductDetails.asp?productid=12810

Bence de. Aynı fiyata Asus, MSI dururken Palit alınmaz doğru diyorsun

• Eskiden en çok kullandığım markaydı ama artık MSI, giga ve asus un özel soğutmalıları daha çok cezbediyor. Ayrıca son dönemde fiyat avantajınıda kaybetti. Eskiden PALİT rahat bi %8-10 ucuz olurdu. Şimdi daha da pahalı. Zaten Yener örnek vermiş fiyatları.
  • Merhaba,

hepinize görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. kişisel yorumlarınıza hiç bir şekilde müdahalede bulunmayacağız sadece bir hatayı düzeltmek için yazıyorum. Yenerbalcı takma adlı arkadaşımızın belirttiği fiyatlar GTX 560TI modellerine aittir, yukarıda tanıtımı yapılan ürünler ise GTX 560 serisidir ve birbirlerinden farklıdırlar. stoklarımızda GTX560TI modeli bir süredir bulunmadığından belirttiğiniz internet sitesinde ki fiyat güncelliğini kaybetmiştir.
    Firma yetkilisi olduğum için diğer fiyatların karşılaştırmasını buraya atmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, siz zaten en iyi şekilde kontrol edeceksinizdir.
    Tekrar etmekte fayda görüyorum, bu mesaj hiç birşekilde kişisel görüşlerinize müdahale amacı ile yazılmamıştır.

Saygılarımızla
  • Maalesef GTX560 modeli içinde durum pek PALİT lehine görünmüyor. Aşağıdaki fiyat aralıklarında bu kartlar içinde en son seçimler palit ve zotac olurdu.

Palit gtx560 oc 518,00 tlhttp://www.teknofiyat.com/?search=palit+gtx560

asus gtx560 dc ıı 510,00 tlhttp://www.teknofiyat.com/?search=asus+gtx560+

MSI 560gtx tfıı oc 561,00 tlhttp://www.teknofiyat.com/?search=MSI+GTX560

Zotac gtx560 467,00 tlhttp://www.teknofiyat.com/?search=Zotac+gtx560

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 13 Eylül 2011; 10:35:29 >

• palit'in 9800gt'sini kullanıyorum, lanet ettim fanına. Söküp fan boşluğuna moleks kasa fanı yapıştırdım tam devir sürekli daha sessiz.
    Yeni kartları bilmiyorum.
  • re: Endeks Bilişim
    Firma yetkilisi olarak diğer firmaların pek yapmadığı şekilde tüketicileri ürünleriniz hakkında bilgilendirmede bulunmanız takdir edilecek bir davranış, ancak fiyatlandırma konusunda yorum yapmayı yanlış bulmanızı yadırgadığımı belirtmek istiyorum... Bu not bir ilan/reklam notu değil anladığım kadarıyla yoksa cevap yazma kapatılır, ilan sınıflaması ile üst sıralarda olurdu... Hal böyle olunca konuda geçen Palit ekran kartları ile ilgili fiyat dahil her yorumu saygı ile karşılamanız gerekiyor... Siz fiyat yazmayı uygun bulmasanızda biz tüketiciler olarak fiyat konusunu gayet "uygun" buluyoruz... Forumu takip ederseniz veya yabancı forumlarda ekran kartı incelemelerine bakarsanız, fiyat/performans veya yabancı sitelerde performance/$ gibi kategorilerde aynı çipsete veya farklı çipsete sahip ekran kartlarının performanslarına göre fiyat karşılaştırılması yapıldığını görürsünüz... Distrübitör olarak perakende satıcılar kadar son kullanıcı fiyatına müdaheleniz fazla olmayabilir ama konu açılınca bu yorumlarıda göğüslemeniz gerekiyor...
    Dileğim Gigabyte ve Powercolor gibi kullanıcılar arasında Palit'e göre daha popüler markalar içinde tanıtım/kampanyalar düzenlemenizdir.
    iyi çalışmalar dilerim...

• GTX260 ve HD4850 sonic modelleri soğutma bakımından gayet kaliteliydiler...
  • Vallahi bu cevabı hepinize veriyorum.Palit HD2400 Kullanıyorum ve boşta derecesi;

Normalde bir kart boşta 35-45 arasında bi ısı değerinde durur benim bildiğim.Bu kötü kartı bile soğutamıyor Palit.Ve 35-45 derece boşta ısınan kartlar yükte 70 dereceyi görebiliyor.Bu kartı yükte siz düşünün..
  • quote:

Vallahi bu cevabı hepinize veriyorum.Palit HD2400 Kullanıyorum ve boşta derecesi;

Normalde bir kart boşta 35-45 arasında bi ısı değerinde durur benim bildiğim.Bu kötü kartı bile soğutamıyor Palit.Ve 35-45 derece boşta ısınan kartlar yükte 70 dereceyi görebiliyor.Bu kartı yükte siz düşünün..

+1

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.