Şimdi Ara

Palit ekran kartı aldım ama bir sorunum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. neyse sorunuma geleyim. ben 2 hafta önce sapphire hd 4630 ekran kartı aldım pc ye montajını yaptım kabloyu takınca monitorde no video input yazıyordu(philips monitor kullanıyorum). sonra biraz oynattım kabloyu ekran kartını falan pc yi actım normal açılır gibi oldu ama siyah ekranda kaldı hiç görüntü gelmedi no video input da yazmıyordu. forumda araştırdım bazıları psu dan dolayıdır dedi 400w lık psu lazım yazmışlar bendede 350w vardı bende herhalde ondandır dedim ve değiştirdim. palit ekran kartı aldım 1 Gb. tam olarak modelini bilmiyorum ama küçük fanlı bişey psu ya bağlanması gereken bişey değil. işte onu taktım montajı yaptım arkadan kabloyu taktım ama yine no video input geliyo ekrana ama pc çalışıyor yanı. belki ekran kartındandır dedim onboarda taktım kabloyu ama yine no video input yazıyodu. evde 2 kasa var ve ikisindede denedim ama ikisindede aynı sorunla karşılastım. bana yardım edebilr misiniz? acaba sorun kablodan mı? monitörden mi? ekran kartından mı? yoksa pc den mi ?

ekran kartı bu:
     Palit ekran kartı aldım ama bir sorunum var.

• Palitin hangi modelini aldım ... Sorunu anlatıyorsunuz ama sorunun kaynağı olan bileşeni doğru düzgün söylemiyorsunuz !

Belki aldığınız kart 75W ek güç girişini isteyen bir kart ve onu takmadınız . Takmadığınız içinde açılmıyor ya da kartı pcı yuvasına tam oturtamadın . ayrıca önce HD 4630 diyorsun ama 3650 nin resmini ekliyorsun fakat 4630 diye bir kart yok .

Biraz NET bilgiler verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Ekim 2012; 13:59:46 >
  • Ek güç isteyen bi girişi yok. hatta alırken bunu özellikle sordum gerek yok zaten küçük bi fanı var dediler. yerine tam oynattım eğer öyle olmasa en azından onboarddan açılmalı. sapphire hd 4630 olup olmadığından emin değilim yani belki 4730 falandır numara olarak tam bilmiyorum. zaten onu değiştirdim şu anda elimde palit 3650 var ve sorun yukarıdaki gibi. ayrıca yeni kablo aldım denedim yine aynı sorun :(
  • sapphire e baktım 4730 muş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedvedmami

sapphire e baktım 4730 muş

HD4730'da ek güç girişi mevcuttur .BU yüzden o girişten güç vermeniz gerekmekte ...
  • TAMAM. zaten onu değiştirdim ve resimdeki palit ekran kartını aldım. oda ek güç girişi istemiyor
  • yok mu yardım edebilecek biri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.