Şimdi Ara

Palit GTX 460 Sonic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gigatek'i incelerken gözüme çarptı arkadaşlar. Sağlam bir ekran kartı arıyordum, diğer gtx 460 lara göre nasıldır ki bu kart? 420 TL vermeye değer mi yoksa gidip Vatan'dan 370 TL'ye GIGABYTE GTX 460 mı almak daha mantıklı? Çıkamadım işin içinden?

PALIT - GTX 460 SONIC
    http://gigatek.com.tr/urun.php?id=2807

GIGABYTE GTX 460
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx-460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

• Bana kalırsa ikisi arasında seçim yapacaksan şiddetle vatandakini tavsiye ediyorum palit oyuncak gibi hemde çift fanlı gigabyte.
  • gigabyte alın hem daha ucuz daha serin hemde volt veriliyor palitlere verilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 30 Eylül 2010; 17:10:22 >
  • Offf dikkat etmemiştim Vatan'daki fiyat sadece Worldcard ve internet siparişleri. Bu saatten sonra worldcardı olan ve internetten sipariş verebilecek birisi bulamayacağıma göre yalan olur bu fiyat benim için..
  • ben de baya ikilemde kalmıştım,geçen hafta Palit Sonic Platinium aldım Eksen'den.şimdilik gayet memnunum

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32471_PALIT_GeForce_GTX460_Sonic_Platinium__1GB__GDDR5__256_Bit__Ekran_Karti.html
  • bu ikisi arasında gigabyte.bütçe sıkıntısı yoksa asus engtx 460 TOP.bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • palitin gigabytedan ne kadar eksiği vardır saymakla bitiremem ondna dolayı tek sözüm var. gigabyte olanını al 900/4400 yada 870/4400 yap al sana 470 inde üstünde palt ultra mega super SONIC PLATINUM hehe

edit: bu arada fiyat 370 e kadar düşmüş oha diyorum valla f/p lerin kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Eylül 2010; 18:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

bu ikisi arasında gigabyte.bütçe sıkıntısı yoksa asus engtx 460 TOP.bence

asus un hızları ne ? sonıc plat hızları 800 dü galiba yanlış hatırlamıyorsam e gerek var daha fazla para ödemeye ? zaten 800ü deafult voltla bile zorlnaamdan buluyor kart

• Ankara içerisinde bu ürünü alabilecek olan var mı? Siz taksitle alın ben size nakit olarak vereyim hepsini ürünü elden alırken. Nakit ihtiyacı olanlar için iyi olabilir belki.
    Malum indirimin son saatleri fiyat yükselince o mu bu mu diye bakınmaya başlarım yine... İlgilenen olursa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

asus un hızları ne ? sonıc plat hızları 800 dü galiba yanlış hatırlamıyorsam e gerek var daha fazla para ödemeye ? zaten 800ü deafult voltla bile zorlnaamdan buluyor kart

Asusun top modeldeki hızları 775/1550/4000.Mevzu sadece hız değil.Mevzu genel olarak kartın daha iyi olması.Performans,özellikler ve kalite.
    İsteyen verir fazla para istemeyen vermez orası beni enterese etmiyor.Bence para sıkıntısı yoksa 460 lar içinde bu alınır dedim.
    Ben kartı kullandım ve beğendim,öneriyorum.Olay bundan ibaret.Herkes fiyatı en uygun ürünü alacak diye birşey yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Asusun top modeldeki hızları 775/1550/4000.Mevzu sadece hız değil.Mevzu genel olarak kartın daha iyi olması.Performans,özellikler ve kalite.
    İsteyen verir fazla para istemeyen vermez orası beni enterese etmiyor.Bence para sıkıntısı yoksa 460 lar içinde bu alınır dedim.
    Ben kartı kullandım ve beğendim,öneriyorum.Olay bundan ibaret.Herkes fiyatı en uygun ürünü alacak diye birşey yok.

asus un gtx 460 ını baştan bir araştırdımda evet o kartta iyi. OC da iyi zaten 900/4400 kullanılabiliniyorsa OK dir.

• GTX460 da Gigabyte den başkası yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSST

GTX460 da Gigabyte den başkası yalan

en mantıklısı o bence
  • Asus GTX460 aldım inanılmaz güzel bir kart. Gigabyte'dan biraz daha pahalı ama inanın malzeme kalitesi ve o/c performansı çok iy, rahatlıkla 900 mhz ye çıkabilirsiniz. Gerçi Gigabyte'la arasında 50 liralık bir fark var.
  • kartlara kalıcı olarak nasıl overlock yapabiliyorsunuz? program yardımıyla yapınca her defasında tekrar overlock yapmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

kartlara kalıcı olarak nasıl overlock yapabiliyorsunuz? program yardımıyla yapınca her defasında tekrar overlock yapmak gerekiyor

Hangi programı kullandığınıza göre değişir, normalde değişikleri kaydet deyip sürekli hale getirebiliyorsunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33050218/tm.htm
    Buradan gerekli bilgiyi alabilirsiniz, arkadaş gayet güzel açıklamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 6 Ekim 2010; 15:19:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.