eğer fiyatı 200$ sa Türkiye' de vergiler felan 600-700 civarı olsa hiç düşünmeden alırım.
quote:
Orjinalden alıntı: -placebo-
eğer fiyatı 200$ sa Türkiye' de vergiler felan 600-700 civarı olsa hiç düşünmeden alırım.
Eğer operatöre 2 yıl boyunca aylık belli miktarda fatura ödemeyi kabul ederseniz aleti 200 dolara alabiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: -placebo-
Yaklaşık fiyatı 600 ( ebay de bu fiyata bulabiliyorsunuz) dolar Türkiye ye gelse iphone fiyatından satılır
Cihazın fiyatı 199$-2 yıllık sözleşme.Yani hemen hemen iphone ile aynı olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: nanaka9
Cihazın fiyatı 199$-2 yıllık sözleşme.Yani hemen hemen iphone ile aynı olacak.
fiyatı gibi keşke görünüş , genişlik ve ekran boyutlarıda iphoneye benzer olsaydı...
acaba ben amerikaya gittiğimde kontratsız satışlarına başlamış olurlar mı ?
sen ne zaman gidiyosun ki...
Bu telefonu zor alırız o zaman...... Başka bahara artık..
görünüş 1 numara =)
Sözleşmesiz fiyatı 549,99$ Bizde herhalde 550 Euro + Kdv olur. 1.400 TL olur benim tahminim.
quote:
Orjinalden alıntı: Alden
Sözleşmesiz fiyatı 549,99$ Bizde herhalde 550 Euro + Kdv olur. 1.400 TL olur benim tahminim.
Kısaca Iphone 3g 8gb fiyatıyla aynı fiyata satılacak ülkemizde
quote:
Orjinalden alıntı: sinanx
quote:
Orjinalden alıntı: Alden
Kısaca Iphone 3g 8gb fiyatıyla aynı fiyata satılacak ülkemizde
Evet yeni Iphone 16gb ile de yakın fiyatta olurlar sanırım. Walla ben bile almayı düşünmüyor değilim. Bakalım...
Boyut bakımından avantaj sağlasada ben ekranın sadece 3.1 boyutunda olmasına bir parça üzüldüm.Onun dışında Palm eski göz ağrımdır ve isterimki bir an önce eski konumuna dönsün(Çok da sadık bir kullanıcı kitlesi vardır+gerçek bir mobil işletim sistemidir).Bu cihaz gerçekten güzel düşünülmüş bir cihaz.Bence Palm in bu cihaz ile tekrar tırmanışa geçmesi mümkün (Aksi korkunç olur kendileri için malesef)
20 gün sonra.. aklımda bi sürü cihaz vardı bi de palm pre çıktı bakalım nolcak oraya gittiğimde
Türkiye pazarında iPhone ile aynı fiyat olacağını zannetmiyorum, genelde diğer Apple ürünlerinde de olduğu gibi iPhone Türkiye pazarında biraz pahalı kaçan bişi. Onun kadar iyi ise ve daha ucuzsa tabi ki palm pre tercih edilebilir hani.
birçok işlemin aynı anda yapılabilmesi (webte bilgi ararken haritaya bakma, ve sms gönderme) hiçbir telefonda olmayan üstün bir özellik. Görüntüsü son derece iyi deniyor. Kablo kullanmadan şarj edebilme özelliği de süper. 2009 ikinci yarı Avrupa diyorlar, ümidim ekim kasımda bize gelmesi. Bence de fiyat 1000$ ve üstü olur.
klavye bence fazlalık. onemli olan ince ve hafif oluşu bence.
quote:
Orjinalden alıntı: ssungurlu
birçok işlemin aynı anda yapılabilmesi (webte bilgi ararken haritaya bakma, ve sms gönderme) hiçbir telefonda olmayan üstün bir özellik.
Diğerlerinde var mı, bilmiyorum ama Windows Mobile ve Symbian da var.
quote:
Orjinalden alıntı: xXKeMaNiXx
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
sen ne zaman gidiyosun ki...
20 gün sonra.. aklımda bi sürü cihaz vardı bi de palm pre çıktı bakalım nolcak oraya gittiğimde