Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
70
Favori
162.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bimdeki waffstar hindistan cevizli çikolata da da varmıs dün almıstım içindekiler kısmında yazıyor.
  • Yemeyin yedirmeyin arkadaşlar ben uzun süredir emülgatör ve trans yağ olan ürünleri kullanmamaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescafe (Tüm çeşitleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 18 Ocak 2017; 18:40:33 >
  • Fitnes yapan arkadaslarim protein tozlarinin iceriklerine de dikkat etmeli E İLE baslayan kimyalsallar icermektedir.

• Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

Buyrun bunlarda pis burgerden

• quote:

Orijinalden alıntı: herons

cahil

Cahil diyeceğine açıklama yazaydın. Madem neyin ne olduğunu bilmiyorsun küçük beynini yorma.

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    okadar cahilsinki anlamayacağını bildiğim için kendimi yormayacağım

iyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 18 Ocak 2017; 19:13:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hepsini ifşa edelim sonra yeni reklamların da Halis milis tereyağından yapıyoruz demeye başlarlar 😄

• Muhtemelen kara propaganda.Palm yağının zararsız olduğunu iddia etmiyorum olabilir ancak hazır tüketim ürünlerinin hepsi zararlıdır.Hoca çok güzel anlatmış.
    http://www.ntv.com.tr/video/saglik/yavuz-dizdar-palm-yagi-zararli-degil,f-qMefc0m0uZDFGDp9KL_Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 18 Ocak 2017; 19:21:9 >
  • Şaka gibi ama şöyle bi gezdim de içinde palm veya diğer adıyla hurma yağı olmayan ürün yok neredeyse. Eti hoşbeş alıp çıktım onda da bitkisel yağ yazıyor. Kesin onda da vardır. Eti cin, tutku, intense, negro, kekler en sevdiğim ne varsa hepsinde var. Ülkere girmeyeceğim bile hepsinde var. Cipslerde var mı diye bakayım dedim lays fırındana baktım onda da var. Cocopops cicibebe, a101 deki eklerlerde hepsinde var.

• Kısa notlar: (akademik çalışmalara göre)
    * PALM YAĞI ZARARLI DEĞİLDİR! (İspatlanmış zararı yok. siz yine de kızartma için kullanmayın)
    **UHT VE PASTÖRİZE SÜT ZARARLI DEĞİLDİR.
    ***MAHALLEDEN ALINAN SÜT HER AÇIDAN DAHA RİSKLİDİR/ZAARLIDIR.
    ****EĞER ÇİĞ SÜTÜN TEMİZLİĞİNDEN EMİNSENİZ, KAYNATMADAN İÇERSENİZ EN FAYDALI SÜT BUDUR.
    mc donald'sın ekmeği de köftesi de belki dünya üzerindeki en zararlı yiyeceklerden biridir. yemeyin!
  • Olay hem özel olarak endüstriyel amaçla yetiştirilmemiş bitkileri korumak, diğer yandan Malezya ve endonezya ekonomisini çökertmek.
  • A101 Çıtkırıldım Fiyonk Kraker

• sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bi içli köfte olacak

• Eti kombo yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanserojen olan yağın kendi değilmiş. Rahatsız edici Kokusu olduğu için kokusu gitsin diye 200 derecenin üzerinde işlem gördüğü için kanserojen etkisi varmış

• Yine haber bülteni zeka seviyesinde girişimler. Öncelikle çoğunuzun anası babası VİTA rafine palm yağıyla büyüdü inanmıyorsanız sorun.

Arkadaşlar palm yağı çok faydalı binbir derde deva bir yağdır. red palm oil ve ekstraktı ereksiyon için tansiyon falan için kullanılır.
    Rafine Palm yağına da ben şahsen bayılırım VİTA buna örnektir mesela yüksek doymuş yağ içeriğinden dolayı bazen testosteron libido artırmak gibi özel amaçlar için kullanırım. Tereyağından çok daha ucuz bir doymuş yağ kaynağıdır.

Genelde bir yağın sağlıksız olma sebepleri :
    1-omega dengesi açısından kötü olması

2-rafine yağlara sağlıksız derler ama bu aslında yanlıştır bunun ANA SEBEBİ : içinde polifenol,antioksidan,alkoloid,..cart curt hastalık önleyici bitkisel kimyasalları az olduğu için şeker gibi boş kalöri haline gelir.Bu yüzden sağlıksız der bazı uzmanlar.

örneğin red palm oil veya natural sızma zeytinyağı bu faydalı maddeleri içerir.Fakat rafine versiyonları olan VİTA yağ ve RİVİERA zeytinyağı bu faydalı maddeleri içermez.
    Pişirme için bu maddeleri içermemesi DAHA SAĞLIKLIDIR. Çünkü bu maddeler pişirme sırasında tutuşup yağı da yakarlar ve kanserojen maddeler ortaya çıkar.Yağın rafine edilmesi yanmasını engelleyip kanserojen maddeler oluşmasını engellemiş olur.

3-rafine işleminin kalitesi önemlidir bu konularda standartlar var, trans yağ oranı % 0. bilmemkaçı geçmeyecek şekilde iyi rafine edilmişse endişe edilecek pek bişey yok.
    Aynı söylentiler kanola yağı üzerinde de dönüyor ama iyi rafine edilmiş kanola yağı riviera zeytinyağı kadar hatta daha sağlıklıdır omega 3ten dolayı.

Eğer kalitesiz rafine edilmişse yüksek trans yağ içeriği günlük yaşantınızdaki bi ton sağlıksız şeyden yalnızca bir tanesi olur. Sedanter olan ve ideal kilo/yağ oranında olmayan birisi için çok önemi yok. İstediğiniz kadar sağlıklı beslenseniz de en büyük faktör ideal yağ oranında kiloda kalmak ve sedanterlikten kurtulmaktır. Yani sizin ideal kiloya gelip yağ oranınızı düşürmeniz ve spor yapmanız sağlığınıza 1000 puan kazandıracaksa öküz gibi yiyip sedanter kalıp yukarıdaki ürünleri tüketmemek belki 1 puan kazandırır.

• Kardeşim tanker gemilerinde staj yaparken palm yağı taşıdıklarını söyledi. Zaten taşıdıkları şartları görseniz baştan uzak durmak istersiniz Afrika ülkelerinde limanlarda denetim yeterli olmadığı için tankların temizliğinin yüzeysel yapıldığını söylüyor. Yani o tanker öncesinde ne taşıdıysa zaten bir şekilde önceki taşıdıklarıyla karışıyor.
  • eti-cin görmek üzdü
  • Herşeyin fazlası zarardır.
    İşlenmiş gıdadan mümkün olduğunca uzak durmalı.
    Arada bir yemekten bir şey olmaz.
    Vücudun zehire de ihtiyacı var.
    Abartmayın yeter.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.