Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
886
Cevap
66
Favori
165.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Fitnes yapan arkadaslarim protein tozlarinin iceriklerine de dikkat etmeli E İLE baslayan kimyalsallar icermektedir.

e ile başlayan kimyasal nedir hocam?
  • Bunda yok sanırım Ülker çıkolata

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebocan kullanıcısına yanıt
    Emulgator zararli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zararlı olsada insanın canı çekiyor ve yiyorum yapacak birşey yok. Abartmamak lazım sadece yoksa hepsinin zararlı olduğu biliniyor.

• takipp
  • dr oetker pudingimi kaşıklarken okudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden olmayan bir şey var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 18 Ocak 2017; 20:21:38 >
  • Sadece meyve yiyelim umarım onlarada ipneyle o yağdan koymuyorlardır

• Yarın bi doktora gidicem bakalım temiz çıkacakmıyım yarın size yazarım durumumu

• cebocan kullanıcısına yanıt
    dün akşam bunun kırmızısından yedik, palm yağı yazıyordu.. buğday gluteni de ayrı bir bağımlılık maddesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 18 Ocak 2017; 20:24:33 >
  • Listeye baktım da vücudum bu zaman kadar iyi dayanmış

• S.Aleyküm Arkadaşlar 9 aylık bebeğimize yedirdiğimiz Töpfer 2 Mama da da mı var? bu madde.

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi
  • Gençler sadece palm yağı değil fabrikasyon üretimi her şey zararlı.O zararlı bu zararlı diye her şeyi yemeyi içmeyi bırakacaksanız sadece sebze ağırlıklı beslenmeniz lazım.Faydalı diye aldığınız şalgam'da bile sodyum benzoat denilen kanserojen madde var.Gıdaların bozulmasını önlediği için bir sürü içeceğin ve gıdanın içinde var.Sizi ne mutlu ediyorsa yiyin gitsin nasılsa öleceksiniz. Bu arada o elinizden düşürmediğiniz telefonlar palm yağından daha tehlikeli.
  • Fiskobirlik findik ezmesinde yok ( cam kavanoz) Yalniz plastik kutuda nutella benzeri urununde var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markete gittim pasta vb her şeyde bu yağlardan var.Finger diye bisküvi yiyordum 2-3 senedir her gün neredeyse bugün gittim baktım onda bile bu yağdan var.Bence çok zararlı olsa büyük yaptırım uygulanır yiyecekleri üretenlere.
  • Sarelle bitter'de palm yağı yoktur. Kaşık kaşık yiyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mb76

Yine haber bülteni zeka seviyesinde girişimler. Öncelikle çoğunuzun anası babası VİTA rafine palm yağıyla büyüdü inanmıyorsanız sorun.

Arkadaşlar palm yağı çok faydalı binbir derde deva bir yağdır. red palm oil ve ekstraktı ereksiyon için tansiyon falan için kullanılır.
    Rafine Palm yağına da ben şahsen bayılırım VİTA buna örnektir mesela yüksek doymuş yağ içeriğinden dolayı bazen testosteron libido artırmak gibi özel amaçlar için kullanırım. Tereyağından çok daha ucuz bir doymuş yağ kaynağıdır.

Genelde bir yağın sağlıksız olma sebepleri :
    1-omega dengesi açısından kötü olması

2-rafine yağlara sağlıksız derler ama bu aslında yanlıştır bunun ANA SEBEBİ : içinde polifenol,antioksidan,alkoloid,..cart curt hastalık önleyici bitkisel kimyasalları az olduğu için şeker gibi boş kalöri haline gelir.Bu yüzden sağlıksız der bazı uzmanlar.

örneğin red palm oil veya natural sızma zeytinyağı bu faydalı maddeleri içerir.Fakat rafine versiyonları olan VİTA yağ ve RİVİERA zeytinyağı bu faydalı maddeleri içermez.
    Pişirme için bu maddeleri içermemesi DAHA SAĞLIKLIDIR. Çünkü bu maddeler pişirme sırasında tutuşup yağı da yakarlar ve kanserojen maddeler ortaya çıkar.Yağın rafine edilmesi yanmasını engelleyip kanserojen maddeler oluşmasını engellemiş olur.

3-rafine işleminin kalitesi önemlidir bu konularda standartlar var, trans yağ oranı % 0. bilmemkaçı geçmeyecek şekilde iyi rafine edilmişse endişe edilecek pek bişey yok.
    Aynı söylentiler kanola yağı üzerinde de dönüyor ama iyi rafine edilmiş kanola yağı riviera zeytinyağı kadar hatta daha sağlıklıdır omega 3ten dolayı.

Eğer kalitesiz rafine edilmişse yüksek trans yağ içeriği günlük yaşantınızdaki bi ton sağlıksız şeyden yalnızca bir tanesi olur. Sedanter olan ve ideal kilo/yağ oranında olmayan birisi için çok önemi yok. İstediğiniz kadar sağlıklı beslenseniz de en büyük faktör ideal yağ oranında kiloda kalmak ve sedanterlikten kurtulmaktır. Yani sizin ideal kiloya gelip yağ oranınızı düşürmeniz ve spor yapmanız sağlığınıza 1000 puan kazandıracaksa öküz gibi yiyip sedanter kalıp yukarıdaki ürünleri tüketmemek belki 1 puan kazandırır.

1950 li yıllar meşhur margarin firması ülkede fabrika kurmuştur. Nebati margarin adı üstünde bitkisel yağ ve karışımların hidrojenize edikerek katılaştırılması doymuş yağ oranı ve lezzetinin artırılması.
    O dönemlerde türkü bile yaptırılmıştır zeytinyağlı yiyemem amman basma da fistan giyemem aman. Amaç margarin tüketimini artırmaktır. Başarılı oldular ancak o yağları tüketen insanların birçoğu 1970 li yıllarda kalp damar hastalıkları nedeniyle hastalandı ve birçoğu hayatlarını kaybetti. Yani margarin de tamamen ticariydi. Margarinden önce bu ülkede zeytinyağı, haşhaş yağı, susam yağı, hayvansal yağlar tüketiliyordu.
    Palm yağı 30 senedir yiyecelerde var ondan önce kırmızı rengi ve kokusu nedeniyle kullanılamıyordu sadece sabun şampuan vs da kullanılıyordu. Sonra sivri zekanın birisi çıktı 200 C üzerinde rafine ederek rengini berrak kokusunu azalttı. Yiyecek firmaları ilk defa yağ esterleri için yüksek sıcaklık sayılabilecek rafine edilmiş bu yağı yiyeceklerde kullanmak istemedi ancak ucuz olması ve kar hırsı bu yağı bizlere yedirmeye başladı. Afiyet olsun.

• Palm yağı olmayan ürünler varsA onları paylaşsak

• hayatımıza tatlı bir sunumla sokulan çok fazla şey var. bunları sürekli tüketirsek ilerde kanser yapar. ancak kendimize hakim olamayıp kaçamak niyetine yersek nispeten vücut bunu tolare eder. çünkü işin mantığı :sen vücudun zehir dediği şeyi sürekli biriktirirsen toksit madde birikir birikir sonunda bi organı, bağışıklık sistemini çökertir. gelsin cenaze arabası.

özellikle 20 li yaş ve daha genç kişilere seslenmek istiyorum. ne kadar az abur cubur yerseniz o kadar uzun yaşarsınız. bu hastalıklar 35 40 dan itibaren patlak verir çünkü. dışarda 7 yaşında çocuğuyla gdolu mısırı ayıla bayıla yiyen anne babalara söylenecek lafı burda edemem.

işin aslı çok yukardan net millet;gdolu yiyecekler, herşeyin içinde glukoz şurubu, mısır nişastası var. bu toplumları yavaş yavaş zehirleyip, öldürmenin, nüfusları azaltmanın en gizli ve para kazandıran yolu. silaha savaşa gerek yok. doğal tohumları gdolularla değiştiren, tarım ilaçlarını üreten israil şirketleri insanın tüketimdeki bu teröre bakış açımızı değiştiriyor. gerçi glukoz kullanımını her sene %30 artıranda bizi seven devletimiz.

gün akıllı olma günü. eskiden cahillik, aptallık belki sadece parana mal olurdu. şimdi artık canından oluyorsun. örnekleri her yerde.

• Kırınkıl Çubuk Kraker palm yağı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.