Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
886
Cevap
70
Favori
162.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de arkadaş anlıyoruz ki hemen hemen çoğu üründe palm yağı var. Nutella'yı bitirmek için yapılan bir oyun bu. Note 7 faciası gibi birşey olacak bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün market baktıgım her üründe vardı.

tatlı olan herşey nerdeyse zararlı...
  • yunus_60 kullanıcısına yanıt
    malesef hurma yağı, palm yağının bir diğer ismi.
  • Ne kadar saçma bir durum madem zararı var neden palm yağını katarlar hadi katıyorlar niye yasaklanmiyor bu ürünler satılmaya devam ediyor bu kadar ucuz mu insan hayatı

• DeathlyVisage kullanıcısına yanıt
    nasıl yani? birisi palmiye ağacından diğeri hurma ağacımdan elde edilen yağlar?
  • Tadelle ve Sarellenin ürünlerinde palm yok diye biliyorum, abur cuburun her türlüsü iyi değil ancak minimum zararlı bunlar gibi duruyor
  • O zmaan cocuklugumuzdan berı bızı kanser edıp devlete de kanser ılacı satıp kasayı bosaltıyorlar. Hersey ıllumınatıye cıkıyor yıne
  • Negro ne durumda? İçindekiler kısmında bitkisel diyor ama palm yağımı oluyor o?
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    bitkisel yağ diyip geçmeleri daha kötü. palm yağı mı hurma yağı mı ayçiçek yağı mı hangisi olduğu belli değil?
  • 3 gün sonra herkes unutacak ve yemeye devam edecek. Kasmayın boşuna
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Ekleyeceğim. Tam ismini yazar mısın ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi baktım eti petit beurre bisküvide de hurma yağı mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

nasıl yani? birisi palmiye ağacından diğeri hurma ağacımdan elde edilen yağlar?

hurma ağacı da palmiyegillerden
  • Ota boka koymuşlar yahu. Olmayanları yazsak daha kolay olur. Hele Ülker'in istisnasız bütün ürünlerinde var.

• Sarelle fındık ezmesinde de var mı palm yağı biliyor musun arkadaşlar internette yeterli bilgi bulamadım
  • Ülker bebek mamalarında bile hile yapıyor. Bebeğe acımayan sana bana acır mı?

Hiç bir markaya çok temiz, süper marka falan diyemeyiz ama özellikle Ülker bizden uzak dursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar

Sarelle fındık ezmesinde de var mı palm yağı biliyor musun arkadaşlar internette yeterli bilgi bulamadım

Arkasında bir yerde minicik yazıyla yazar, yazmıyorsa yoktur zaten. Yasal olarak yazmak zorunda.
  • Pek abur cubur tüketmem ama aldığımda Torku kalpli şekilli bisküvi ve Eti Browni alırdım, iyi bunlarda bir şey yok.
  • Palm yağı Palmiye yağıdır. Hurma yağı olarak geçmez.

Palmiye meyvesi de hurma değildir zaten.

Bu yağ için yok edilen ormanlar da Palmiye ormanlarıdır. Yıllardır çevre örgütleri doritos'a karşı mücadele verir. Ormanları yok ettiklerinden söz ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Yağ la Palm yağı, bildğin yağ, her yağ gibi o da zararlı, oksijen bile zararlıdır, hava da almayın o zaman, sonsuza kadar yaşamak mı amaçlıyorsunuz Palm yağı tüketmiycem diyen adam günde 1 dakika sigaralı ortamda kalsa aynı derecede kısaltır ömrünü, derdiniz "Palm yağı" mı oldu cidden? Aşırı tüketmeyin hiçbir şeyden, yediğinize içtiğinize dikkat edin yeter, gluten yemicem, palm yemicem, onu yemicem bunu yemicem...

kimsenin sonsuza kadar yaşamak gibi bir gayesi yok

yaşadığın süreçte bedenini sağlıklı tutmak durumundasın

mesela ben 61 yaşımda öleceğim, neden o yaşa kadar sağlıklı gitmek varken 45'te çöküp 55'te iş görmez vaziyete gelip 61'e kadar sürüneyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 18 Ocak 2017; 23:0:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.