Şimdi Ara

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
886
Cevap
70
Favori
162.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palm yağı kullanmayanların kullandığı yağ da belki masum değildir, bunu da kaçırmamak lazım. Bunda palm yağı yok deyip her şeyi alıp yemeyin arkadaşlar.
  • x markası y markası diye ayrım yapmaya gerek yok, sağlık için pakete girmiş hazır gıda tüketmemek lazım.
  • Boşuna araştırmayın... ℅99'unda var. Geri kalanında da "bitkisel yağ"(misal Sarelle'de) diye geçer. Onda da; "ne koyarsan koy, farketmez bizim millet her türlü götürür" denmek isteniyor.

Ha bu arada bence palm yağı içerikte kullanılan en masum malzemelerden biri... Ona gelinceye kadar "MODİFİYE" patates, mısır,topyeka nişastaları mı dersin; "E" ile başlayıp bilimum numaralarla biten envai çeşit katkı mı dersin; Soya Lesitini mi dersin; ve içlerinde en tehlikeli olan "GLİKOZ/FRUKTOZ ŞURUBU" mu dersin...

Neler neler var... Buna takılmıyor, içeriğinde palm yağı yok diye seviniyor bazı akıllı forumdaşlar! Böyle araştırırsanız yiyecek hazır gıda zor bulursunuz.

Bir de olaya bu açıdan bakın: Dünya nüfusu 7 milyarı aştı ve bunun neredeyse 1 milyarı açlık sınırında ve kalan kısmı için de üretim zaten yeterli gelmediği ve üreticiler için de öncelik her zaman kendi karları olduğu için yapay veya ucuz ne varsa kullanılacak.

Birşeylerin değişmesi gerekiyor. Artık dünya bu nüfus dağılımını kaldırmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eti Canga da listeye eklensin

Palm Yağı İçeren Ürünlerin ListesiPalm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 19 Ocak 2017; 9:15:0 >

• Konu sahibi neden konuyu silmek istemiş ????

bide ilk listeye sonradan eklenen ürünlerin renkleri farklı olsa.. sonradan eklenenleri takip etmek kolaylaşır..
  • Bu sabah torku banada mın kapağını açtım ve hunharca kaşıkladım :-)

İşin komik tarafı ise daha önceden hiç canım çekmezdi :-)

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    3-cü dünya savaşı yapalım demek isterdim ama savaş başlatan Hitleri nereden bulacağız?

• Nutella çikolatasında da var

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi
  • toz halinde paketlerde satılan nescafede bile var bu halt
  • ben karar aldım dışarıdan kapalı pakette bir şey yemeyeceğim . Bisküvidir , çikolatadır , gofrettir v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Nutella çikolatasında da var

Palm Yağı İçeren Ürünlerin Listesi

Zaten ilk Nutella ile patladı bu olay.

• O zaman hiç bişey yemiyelim yahu bu nedir biri atmış bir yalan millet inanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

3-cü dünya savaşı yapalım demek isterdim ama savaş başlatan Hitleri nereden bulacağız?

Zaten başka kaçarı yok, bu işin sonu oraya gidiyor. Dünyadaki kaynaklar hızla tükeniyor ve yerine yenisi çıkmıyor malesef...

Aksi halde dünya zaten önlemini alacak( depremler, küresel ısınma sonucu oluşacak afetler...Vs)

Nüfus bir şekilde azalacak. Belki biz görmeyeceğiz ama "Mad Max" deki gibi bir dünya hatta birileri! tarafından; salgın hastalıklar, zombi hikayeleri bile gerçeğe dönüşebilir...

• Eti crax
    Biscolata stix
    Ülker rulokat
    Sambucol pastil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel de arkadaşlar bu tarz yapılan her üründe zaten yok mu? Ayrıca bi ton ürün sayılmış ve biz bunları yıllardır yiyoruz (şahsen ben yiyorum). Hemen hemen çok fazla tüketilen her ürün listeye alınmış , liste dışında ki a b c firmalarının ürettiği ürünlerde yok anlamına mi geliyor bu?
  • ilk milli palm yağını yapmaya karar verdim madem herşeyde palm yağı var ve kullanılacak o zaman biz üretelim. Ekonomi kendine gelsin. MİLLİ PALM YAĞLARI ölücez bari para içerde kalsın
  • Palm yağından korunmakiçin marka gözetmeksizin hiç bir kek, biskuvi, çikolata, gofret ürününü tüketmemeniz gerekir.

Tablet çikolatalar da Palm yağı olmayan kaliteli ürünler yerli olan ürünlet var

Bunlar tüketilebilir.

Ayrica Plam yağı içermeyen Jelly tip ürünler tuketilebilir. Ulker Yupo, Haribo tarzı ürünler.

En riskli grup krem çikolatalar. Zira bunlarda ürünün asıl hammaddesi palm yağı.

Olayı marka boyutuna taşımak son derece gereksiz. Zira palm yağı universal herkesçe kullanılan bir hammadde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek verilmiş ve özveri ile hazırlanmış teşekkür ediyorum
  • sadece ilk sayfayı okudum SİNİRLERİM BOZULDU !

ne tüketebileceğimizi bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.