Şimdi Ara

PAMPONLİNE NEDEN BANLANMIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EĞER BU FORUMDA BU ŞEREFSİZ BANLANMIYORSA BANA BU FORUMDA SAYGILI OL DİYEMEZ KİMSE...ALLAHA KÜFÜR EDEN ADAM BU FORUMDA DEĞİL DÜNYADA BARINAMAZ VE BU PAMPOLİNE DENEN LAVUK HALA FORUMDA CVP LAR YAZMAYA DEVAM EDİYOR,NİYE BUNA GÖZ YUMUYOSUNUZ ADALETLİ OLMAK İSTİYORSANIZ ADAM GİBİ YAPIN BU İŞİ FORUMUN ADMİNLERİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 9 Ekim 2005, 15:13:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

EĞER BU FORUMDA BU ŞEREFSİZ BANLANMIYORSA BANA BU FORUMDA SAYGILI OL DİYEMEZ KİMSE...ALLAHA KÜFÜR EDEN ADAM BU FORUMDA DEĞİL DÜNYADA BARINAMAZ VE BU PAMPOLİNE DENEN LAVUK HALA FORUMDA CVP LAR YAZMAYA DEVAM EDİYOR,NİYE BUNA GÖZ YUMUYOSUNUZ ADALETLİ OLMAK İSTİYORSANIZ ADAM GİBİ YAPIN BU İŞİ FORUMUN ADMİNLERİ...

Allah'amı küfür edio eğer dediklerin doğruysa Allah'a saygısı olmayan insanın kimseye saygısı olmaz ayrıca yaptığı büyük şerefsizliktir ama dediklerin doğruysa tanımadığım için bişey diyemicembu konu tam açıklığa kavuşsun bende elimden geleni yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 10 Ekim 2005, 15:24:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

EĞER BU FORUMDA BU ŞEREFSİZ BANLANMIYORSA BANA BU FORUMDA SAYGILI OL DİYEMEZ KİMSE...ALLAHA KÜFÜR EDEN ADAM BU FORUMDA DEĞİL DÜNYADA BARINAMAZ VE BU PAMPOLİNE DENEN LAVUK HALA FORUMDA CVP LAR YAZMAYA DEVAM EDİYOR,NİYE BUNA GÖZ YUMUYOSUNUZ ADALETLİ OLMAK İSTİYORSANIZ ADAM GİBİ YAPIN BU İŞİ FORUMUN ADMİNLERİ...

Hangi başlık altında oluyor bu, link verir misin?
  • Yarım saat önce topic açmıştı lavuk allahınızı s.... diye töbe töbe ya ama topic yok fakat topic acan adamı sağda solda görüyorum cvp yazarken...Bütün türklere küfür etti işte ağzına ne geldiyse...Ve bide teğmen he 3 yıldızlı gerizekalı...
  • Bugün ben de gördüm aynen YeDiKuLeLi arkadaşın dediği gibi.

• O üye forumdan banlanmıştır...

Fakat o topic açıldıktan sonra sadece 1 üye, şikayet etmiş topiği... O kadar laf etmişsiniz adama ama biriniz gelip
    butonuna tıklamış...

Sizi biraz daha dutarlı olmaya çağırıyorum... Sizi rahatsız eden, kural dışı bir olay ile karşılaştığınız anda, o mesajın sağ üstündeki
    (şikayet et) butonuna tıklarsanız herhangi bir moderatör hemen gereken düzenlemeyi yapacaktır...

Bu tür olaylar ile daha fazla karşılaşmamak dileğiyle...

• aa bak bunu bilmiyodum ben uyardığın için saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    DH forumu neden yenilemiyorlar?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

O üye forumdan banlanmıştır...

Fakat o topic açıldıktan sonra sadece 1 üye, şikayet etmiş topiği... O kadar laf etmişsiniz adama ama biriniz gelip
    />
    butonuna tıklamış...

Sizi biraz daha dutarlı olmaya çağırıyorum... Sizi rahatsız eden, kural dışı bir olay ile karşılaştığınız anda, o mesajın sağ üstündeki
    />
    (şikayet et) butonuna tıklarsanız herhangi bir moderatör hemen gereken düzenlemeyi yapacaktır...

Bu tür olaylar ile daha fazla karşılaşmamak dileğiyle...

dostum ben çok yazı yazıyorumda forumda fakat nerden şikayet edildiğini nasıl yapıyorlar onu bilmiyorum sayenızde öğrendim
    Ve tşk. ederim bu topiğide kapatırsanız iyi olur uzamasın fazla tekrar tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeDiKuLeLi -- 9 Ekim 2005, 15:59:03 >

• musakka ben o ! işaretinin şikayet olduğunu bilmiyordum sağol bundan sonra gördümmü şikayet ederim. sağol uyarın için
  • ARKADAŞLAR BU PAMPONLİNENİN KÜFÜRLERİNİ BİR GÖNDEREBİLİRMİSİNİNİZ.
  • nası ınsan bunlar ya
  • yaw ben o saatte uyuodum görmedim keşke görseydim bu tür konularda bile nasl küfür edio ne şerefsizler var
  • Hiç sorma dostum ya ben onun sölediği kelimeleri düşünmek bile istemıyorum adam sölüyo ya allah korusun töbe töbe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.