Şimdi Ara

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAşlar pamukkale üniversitesi nasıldır ? hayat yaşam koşuulları olanaklar ev kiraları vs ayrıca derslerde hocalar çok kasıolar diolar ne kadar dogru ?

• Ne kadar doğrudur bilmiyorum.. Ama mühendislik fakültesini teknik üniversiteye çevirme çabaları olduğunu duydum.. Ve bu yüzden mühendislik fakültesindeki öğrencileri sınıfta bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlarmış..

Bende matematik öğretmenliğini tercihlerin arasında bulundurdum hayırlısı bakalım..
  • pamukkale üni si cok guzel sehri ile ve kampüsü ile ben hayran kaldım sizinde gitmenizi isterim
  • kamu ve çeko yazdım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: loque25

pamukkale üni si cok guzel sehri ile ve kampüsü ile ben hayran kaldım sizinde gitmenizi isterim

Google earth den bakmak bile yeterli.. Üniversite şehrin tam göbeğinde yahu..(Eğitim fakültesi)
  • bende işletme yazdım en az %30 ingilizce eğitim varmış zorunlu hazırlık sınıfından sonra ing. işletme gibi bişi bu cok ii bence işletme - iktisat okucaklar için dil cok önemli umaraım hepinizin olur .
  • üniversite şehrin göbeğinde filan değil. taşındı, direk dağın dibinde. ben gıda müh. bitirdim. bu üniversitede mühendislik fakültesi okumak gerçekten çok zor. geçme notu 60 çünkü. bu notuda tutturmak oldukça zor. yukardaki arkadaşında söylediği gibi derslerden kalan çok oluyor. eğitim fakültesi ve diğer fakülteler biraz daha iyi. şehri sorarsan kendi görüşümü söyliyim yaşamak için güzel yer ama öğrencinin yapacağı çok fazla bişey yok. kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben bi pamukkale üniv yazmanı istemem. Daha üniv tam oluşmamış, eğitim kalitesi düşük. Hem bide sıradan dersleri zorluyolar. benden sölemesi arkadaşlarım ordaydı bi daha öss girdi. başka üniv yazdılar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.