SORU 1 ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH GEÇEN SENE 53000 İLE ALMIŞ 60000 E GERİLER Mİ? SORU 2 PAÜ HAKKINDAKİ GENEL GÖRÜŞLERİNİZ. SORU 3 ELEKTRİK ELEKTRONİĞİN DÖRT UZMALIK ALANI VARMIŞ BUNLAR NELERDİR VE BUNLAR HAKKINDA BİLGİ? LÜTFENNNNNNNNNNNN YARDIMMMMMMMMM
UP
up.
makine fln yazablrm takip
derecesi hakkında fikrim yok denizliliyim hergün paüdeyim :D elektrik elektronik genelde yazılım alanına yöneliyor diye biliyorum asıl paü hakkında bilgi vereyim yeni oluşmakta olan üniversite şehir içinde kampüsü var yanında cafeleri eğlence yerleri mevcut arkadaşlarınla takılacağın yerler var fakat bu nüfusa göre şöyle bi sorun var gece 12 den sonra adam akıllı mekan zor bulursun ama iyidir denizli kampüsü gelince 5 10 yıl sonra mükemmel olcak ve paü yükselir şimdi spor salonu havuzu tenis kortları basket sahaları devlet tiyatrosu hepsi var içinde
Denizliyi tercih et, Paü de iyidir Denizli de iyidir... Bir İzmirli olarak Denizli yi seviyorum. 3520 :)) Pamukkale iktisat mezunuyum. Şu an adliyede zabıt katibiyim. İşimi seviyorum... Saygılar...
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme