Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maksimu_s

quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Arkadaşlar şu an bu yazıyı oturma odamdaki kanepemden st33'ün ekranına bakarak yazıyorum :} bugün logitech marka bluetooth klavye altım ve sonuç mükemmel oldu gerçekten.

klavye ile tv ye bağlantı mı yaptınız tam anlamadım...

hayır ben bilgisayarı tv'ye bağladım. Üstüne bide kablosuz klavye alınca çok iyi olm:)
  • Bende aynı şekli uyguladım gayet kullanışlı :) ayrıca bir şey sormak istiyorum; pcden film izlerken altta üstte siyah bantların kalması, görüntü alıkonmasına sebep olur mu?
  • MKV Merge veya muadili olan programlarla mkv videolara altyazı gömüp te çalıştırabilen varmı acaba tv nin dahili medya oynatıcısında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donkisotibo

Bende aynı şekli uyguladım gayet kullanışlı :) ayrıca bir şey sormak istiyorum; pcden film izlerken altta üstte siyah bantların kalması, görüntü alıkonmasına sebep olur mu?

uzun sure bu sekilde izlemekte 5,6 saat resim yapısması riski vardır filimler arası 10 15 dk tam ekran baska görüntüler seyretmekte fayda var
  • Bu modelin Uydu Alıcısız olanı yok mu acaba ?
  • Ozaman en garanti yöntem tam ekran olarak izlemek :) mkv merge programından altyazı gömdüm ancak iki dosyayıda yan yana koyduğumda açıyor ve altyazı boyutu ufak çıkıyor, yani çok faydasını göremedim. Ancak şöyle bir tespitim oldu ne kadar doğrudur bilemem; bit rate 6000kbps ve daha üzeri olan mkv filmleri altyazı ve donma sıkıntısı olmadan rahatlıkla oynatıyor.
  • uydu kanallarını nasıl sıralıyoruz onu bulamadım.alfabetik ve numerik diziyo amakendi sıralamamı bulamadım nasıl yapıldığını bilen varmı ?
  • menu-kurulum ayarları-dvbs tarama menusu-kanal listesi buradan değiştirebilirsiniz.
  • kullandığınız panasonic plazmanın 3d si lg deki gibi sinema tv özelliği olanı var mıdır acaba.çok güzel.gözler yorulmuyor.keşke öyle bir plazma çıkarsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

st33e , st30 , gw30 almayı düşünenler için ;
    miktar belirleyip vatan bilgisayara veya herhangi birine biz şu miktarda tv alacağız desek mutlaka ilgileneceklerdir. ve fiyatta mutlaka cazip olacaktır. ilgilenen arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim.

arkadaşlar bayramın son günü akşam p42s30 ve sunny uydu alıcıyı 1300 tl ye aldım. ayrıca akım korumalı priz ve temizleme kiti hediyeli olarak.
  • beyler 200 saat sonrası hangi ayarlarda kullanıyorsunuz , size göre en güzeli hangisi?
  • quote:

Arkadaşlar şu an bu yazıyı oturma odamdaki kanepemden st33'ün ekranına bakarak yazıyorum :} bugün logitech marka bluetooth klavye altım ve sonuç mükemmel oldu gerçekten.

Ekran yanığı olunca haber verirsiniz artık ya da 1 ay bu şekilde kullanımdan sonra herhangibir yanık olmadıysa yine paylaşırsınız. Bu şekilde pc monitörü olarak kullanmak sakıncalı diye biliyorum burnin açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Ekran yanığı olunca haber verirsiniz artık ya da 1 ay bu şekilde kullanımdan sonra herhangibir yanık olmadıysa yine paylaşırsınız. Bu şekilde pc monitörü olarak kullanmak sakıncalı diye biliyorum burnin açısından.

ekran yanığı oluşturacak kadar aynı yer takılı kalmıyor. Zaten ekran yanığınında kolay kolay oluşacağını pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslaxxx -- 15 Kasım 2011; 11:38:34 >
  • Arkadaşlar merhaba bende bugün vatan kampanyasından 1747 tl 3 ay ertelemeli 10 taksitle aldım gec saatte aldığım için servisi aramadım yarın arayacağım muhtenelen işten erken çıkabilirsem gözlük araştırdım biraz ama 250 tl gibi fiyatlar bi arkadaş 199 tl demiş serviste ama şöyle yapsak alacak arkadaşlar toplu bi şekilde pazarlık yapıp servisten alsak yatın servis gelince 10 adet için fiyt soracağım uygun fiyat verirse burada paylaşırım.
  • *USB ye kayıt diye sürekli birileri yazıyor ama bu özellik sadece karasal dijital yayınların ( yayıncı firma izin verdiği durumlarda ) kaydını yapabiliyor.
    * Bu ürünlerin üzerindeki uydu alıcı ile kanalları izlerken çoğu kanalda görüntü oranları ve boyutuyla ilgili problem çıkıyor. sürekli aspect ratio yu değiştirmek veya kenarlarda siyah-beyaz şeritler oluşmasına alışmak gerekiyor.***Harici uydu alıcısıyla bu problemler yaşanmıyor.***
    *internet, youtube arayüzü yavaş, youtubeda videolarda ileri geri sarma yok, izlediğiniz bir videoyu tekrar izlemek isterseniz yeniden load etmesini bekliyorsunuz, bağlantınız yavaşsa video dolsunda sonra düzgünce izleyim diyemiyorsunuz, çünkü durdurunca yükleme de duruyor..

ilerisi için özelliğin olması iyi birşey ama 3d gözlük için bu devirde 500 lira vermek bana çok fuzuli geliyor.
    -oda sürekli şarj edilecek
    -millet gözlüğü çıkarmak atmak için lazere gidiyor, lenslere dünya bir para veriyor, biz eğlence için çerçeve takıp, rahatsız rahatsız izleyeceğiz..
    ekranda kim neyin önünde nerede ne var, zaten anlıyoruz bakınca.
    -iki kişi için 500 TL gözlük parası.. yanınızda bir arkadaş veya çocuk olsa ona da sen öyle izle demek olmaz, ya 2D izlenecek, ya da ona da bir gözlük..
    birininkinin şarjı yarım ise filmin ortasında bitecek.. sen şarj et, devam ederiz mi diyeceğiz...
    -komedi bence. 3D pasif gözlükle tamam ama aktif gözlükle facia olur..
    -20 dakikada baş ağrıttığını falan söylemiyorum bile..

• aktuz sen memnun kalmadın öyleyse st33e'den?
  • quote:

aktuz sen memnun kalmadın öyleyse st33e'den?

Çok memnunum. Piyasada kalitesi ve fiyatıyla en alınası televizyon bu. bu benim bahsettiklerim çözümü mümkün olan küçük problemler. ( harici uydu receiver, hızlı internet .. )

Aktif 3D ye karşıyım ben. Gelecek te görmüyorum. o durumu ileride yeni üretimlerde değiştirirler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

quote:

aktuz sen memnun kalmadın öyleyse st33e'den?

Çok memnunum. Piyasada kalitesi ve fiyatıyla en alınası televizyon bu. bu benim bahsettiklerim çözümü mümkün olan küçük problemler. ( harici uydu receiver, hızlı internet .. )

Aktif 3D ye karşıyım ben. Gelecek te görmüyorum. o durumu ileride yeni üretimlerde değiştirirler umarım.

bu aktif 3d ile normal 3dnin ne farkı var bende anlamadım. Sonuçta alıyorsun bir 3d dvd 3d televizyonun olmasada 10 liralık gözlüklerle izliyorsun.
  • biraz yöntem ve yöntemlerin birbirlerine görüntü kalitesi, 3. boyut hissi, kullanım konforu ve kaynak medya gibi avantaj-dezavantajları var. her firma farklı birşey tutturmuş gidiyor. bir firma buluşunu lisanslıyor, diğerleri kullanamıyor vs.. derken çeşit çeşit 3D teknolojisi türemiş ortada dolaşıyor.

İşin büyük kısmı da para tuzağı, insanları yeni teknoloji çıktı diye ellerindeki mevcut ürünlerin demode olduğuna inandırıp, tekrar masrafa sokma, tüketime zorlama, sömürme işi tabiki.
  • Arkadaşlar tv az once kuruldu yaklasik 30 dakika kadar uydu aramasi surdu piksel kontrolude yaptim allahtan sıkıntı cikmadi kanal gecis hizi cok iyi iyiki almisim bu paneli dusunen arkadaslar varsa hic cekinmeden alsinlar bu paraya bu tv bedava sayılır bu arada gozluk arayislarina basladım aslinda almak isteyen arkadaslar toplam
    sayi ciksa ona gore pazarlik yapardik ben 2 adet alacağım bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.