Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Arkadaşlar tv az once kuruldu yaklasik 30 dakika kadar uydu aramasi surdu piksel kontrolude yaptim allahtan sıkıntı cikmadi kanal gecis hizi cok iyi iyiki almisim bu paneli dusunen arkadaslar varsa hic cekinmeden alsinlar bu paraya bu tv bedava sayılır bu arada gozluk arayislarina basladım aslinda almak isteyen arkadaslar toplam
    sayi ciksa ona gore pazarlik yapardik ben 2 adet alacağım bilginize

hayırlı olsun televizyonun.

quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

biraz yöntem ve yöntemlerin birbirlerine görüntü kalitesi, 3. boyut hissi, kullanım konforu ve kaynak medya gibi avantaj-dezavantajları var. her firma farklı birşey tutturmuş gidiyor. bir firma buluşunu lisanslıyor, diğerleri kullanamıyor vs.. derken çeşit çeşit 3D teknolojisi türemiş ortada dolaşıyor.

İşin büyük kısmı da para tuzağı, insanları yeni teknoloji çıktı diye ellerindeki mevcut ürünlerin demode olduğuna inandırıp, tekrar masrafa sokma, tüketime zorlama, sömürme işi tabiki.

Evet ama bişeyi görmeden ve kullanmadan nasıl olduğunu anlamak çok zor oluyor. Genelde deneyip yanılma yöntemi geçerli oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teslaxxx -- 15 Kasım 2011; 16:33:20 >

• Arkadaşlar merhaba,
    tv 210 saate geldi, bu saate kadar normal yada gerçek sinema modun da izlemeye çalıştım ama iyi kalite hd yayınları bulduğumda hiç te acımadım bastım dinamik tuşuna ve saatlerce aynı kanalı izlemişliğim oldu. buna rağmen ekranda herhangi bir logo izi vs. göremedim. kurulumu yapan servis burn in olayının eski panellerde olduğunu, bunun yeni nesil neo plazma olduğundan falan bahsedip yüreğimi rahatlatmama yardımcı olmasına rağmen yine de adettendir diyip kendimce önelme almıştım bu burn in olayına. şaşırılmayacağı üzere herhangi bir şey yok.
    bu tv yi almakta ne kadar doğru bir karar verdiğimden dolayı hergün kendimle ve kaynanamla gurur duyuyorum.:) (kaynanamın hediyesi de)
    tv yi çok kurcalıyorum, sormak istediğiniz birşey olursa cevap vermeye çalışırım.
    almayı düşünüp te tereddütü olanlar varsa çekinmeden alsınlar, biz de sevaba girmiş olalım vesile olabilirsek :)
    kendimce artı ve eksileri

+görüntü kalitesi emsal panellerden çok daha iyi,
    +bir çok formatlı videoyu dahili medya oynatıcısı okuyabiliyor,
    +dahili internet arayüzü var, hergün yeni siteler ekleniyor
    +mağazada orjinal 3D gözlükle izlemiştim ve hayran kalmıştım, yüksek izleme açısına sahip.yakında alacak gibiyim gözlüklerden, bi kaç tane 3D yayın yapan kanal var uydu da, natgeo bile yayınlıyor ara ara..

-web tarayıcı özelliği olan paneller varmı bilmiyorum ama olmaması bi eksik olabilir(netice de bilgisayar almadım tv aldım, şikayet etmeye gerek yok)
    -dahili medya oynatıcısı altyazıları görmüyor yada ben bi şeyleri atlıyorum
    --3d izleyebilmek için gözlük almak lazım ekstradan, gözlükler şimdilik pahalı(200-250tl).

şimdilik aklıma gelenler bu kadar. eksik kaldığım hususlarda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. özellikle ekran ayarları ve altyazı sorunu için.

• Arkadaşlar viera remote uygulamasını kullanan varmı aranızda bende android cihazımla kullanmaya çalışıyorum ama aynı ağa bağlanmama rağmen cihaz ağda görünmüyor panasonic yurtdışı sitesinden baktım nasıl yapıldığını herşeyi denedim ama cihazı görmedi bir türlü tv kablo ile bağlı modeme acaba bi yerde hatamı yapıyorum kullanan arkadaşlar varsa tarif edebilirmi nasıl yapıldığını ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

Arkadaşlar merhaba,
    tv 210 saate geldi, bu saate kadar normal yada gerçek sinema modun da izlemeye çalıştım ama iyi kalite hd yayınları bulduğumda hiç te acımadım bastım dinamik tuşuna ve saatlerce aynı kanalı izlemişliğim oldu. buna rağmen ekranda herhangi bir logo izi vs. göremedim. kurulumu yapan servis burn in olayının eski panellerde olduğunu, bunun yeni nesil neo plazma olduğundan falan bahsedip yüreğimi rahatlatmama yardımcı olmasına rağmen yine de adettendir diyip kendimce önelme almıştım bu burn in olayına. şaşırılmayacağı üzere herhangi bir şey yok.
    bu tv yi almakta ne kadar doğru bir karar verdiğimden dolayı hergün kendimle ve kaynanamla gurur duyuyorum.:) (kaynanamın hediyesi de)
    tv yi çok kurcalıyorum, sormak istediğiniz birşey olursa cevap vermeye çalışırım.
    almayı düşünüp te tereddütü olanlar varsa çekinmeden alsınlar, biz de sevaba girmiş olalım vesile olabilirsek :)
    kendimce artı ve eksileri

+görüntü kalitesi emsal panellerden çok daha iyi,
    +bir çok formatlı videoyu dahili medya oynatıcısı okuyabiliyor,
    +dahili internet arayüzü var, hergün yeni siteler ekleniyor
    +mağazada orjinal 3D gözlükle izlemiştim ve hayran kalmıştım, yüksek izleme açısına sahip.yakında alacak gibiyim gözlüklerden, bi kaç tane 3D yayın yapan kanal var uydu da, natgeo bile yayınlıyor ara ara..

-web tarayıcı özelliği olan paneller varmı bilmiyorum ama olmaması bi eksik olabilir(netice de bilgisayar almadım tv aldım, şikayet etmeye gerek yok)
    -dahili medya oynatıcısı altyazıları görmüyor yada ben bi şeyleri atlıyorum
    --3d izleyebilmek için gözlük almak lazım ekstradan, gözlükler şimdilik pahalı(200-250tl).

şimdilik aklıma gelenler bu kadar. eksik kaldığım hususlarda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. özellikle ekran ayarları ve altyazı sorunu için.

3d olayı gerçekten iyi miydi?

• Görüntülerde daha doğrusu hareketli sahnelerde sanki 1x hızlı moda almışım gibi sahneler olduğundan daha hızlı hareket ediyor. Tabi bunu film izlerken net şekilde farkedebiliyorum normal tv yayınlarında pek belli olmuyor ama orada da hızlı sahnelerde kendini belli ediyor. Herhangi bir titreme vs yok yalnız. birde şu hızlı sahne problemi olmasa makine mükemmel düzeltmenin bir yolunu bilen varsa bir zahmet
  • arkadaşlar yeni nesil ew3d3m 2 adet gözlüğüm geldi...Ebayden ikisini 159 dolara aldım...tr ye gelmesini beklemedim ve tahmin ettiğim gibi ilk bilgiler yeni gelecek gözlüklerin pahalı satılacağı şeklinde ...keşke yurtdışındaki gibi eski nesilden daha ucuz olsada alabilsek...

Cihazı eski nesille birebir karşılaştıramadım yani %10 parlaklık olayını bilemiyorum ama normal olarak kararsa da parlaklığı gayet iyiydi... 2 dakika şarj ile 3 saat kullanılabileceği belirtiliyor...hemen tv nin usb ye şarjını taktım 15 dakika sonra ışığı söndü...şarj olayı gayet iyi gibi... ilk başta 2d -3d tuşu ve mantığını anlamamıştım ama gözlüğü çıkarmadan 3d özelliğini kapatıyorsun.. 2d olarak gözlükle daha aydınlık izliyorsun ama yinede çıkarmak daha mantıklı geldi bana... 3d görüntü olayı zaten gayet güzel ve flicker denilen olayı ben hissetmedim... ayrıca beni asıl heyecanlandıran futbol maçları görüntülerinde hemen denedim(Sky 3D) gerçekten filmlerden çok futboldaki derinlik harika... daha önce sinemada expandla 3d izlemiştim tam bir hayal kırıklığıydı ama bu gözlükten gayet memnunum... bulantı veya daha başka bir sıkıntı yaşamadım zaten bu olay yeni nesilde eminim daha az olacaktır diye düşünüyorum sonuçta 5 dakika mola vermek sıkıntı olmaz herhalde... büyüklük olarak kendime large mı alsam diye düşünüyordum ama medium gayet yeterli geldi...eski nesil sanki biraz daha sıkıydı... hafifliği harika neredeyse hissetmiyorsunuz pasif gözlükler gibi... benim tv nin 2d-3d çevirimini yaptım kanaldan kanala değişiyor ama genel olarak birazcık derinlik katıyor ama bazen o bile hoş görünüyor... inş. en kısa sürede ülkemizde de makul fiyatlara satılırda alabiliriz...

• Merhaba arkadaşlar,artık bende bir Panasonic TX-P46ST33E kullanıcısı olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.Uzun süredir gözlerim bu cihazın üzerindeydi sürekli Vatan,Darty ve buldugum elektronik marketlerde fiyatına dikkat ediyordum 2800 civarındaydı ve bu hafta günü Darty de fiyatı 2499 a cektiklerini görünce artık alayım dedim ve pazar günü cihazı alıp koşarak evime gelip kurdum.
    Daha önceden Samsung LCD kullandığım için ilk actığımda görüntü bana biraz cansız gibi geldi ama alışıp kalitesini doğallığını farkedince artık LCD de herşey gözüme batıyor bakamıyorum:)hele SD yayınlar LCD de tam bir felaketmiş:).Rodaj sureci mevzusundan dolayı her ihtimale karşı panelimin ayarlarını ilk 200 saat için gerçek sinema modunda ve oldukça düşükte kullanıyorum şimdilik.
    Aklıma takılan sadece iki mevzu var kayan yazılar arada sırada bozuluyor titriyor cizgi cizgi oluyor gibi ama her kanalda değil birde belki yapılan yayının kalitesizliğinden olsa gerek örnegin türksat tanıtım kanalının frekanslarını gösteren bantta takılmalar meydana geliyor ve normal kanallardaki kayan yazılarda hafif bir bombelenme hissediyorum gibi psikolojikmidir bilmiyorum ama ama sanki kelimeler sag ve sol köşelere yaklaştıkça yayvanlaşıyor ortada iken ise daha toplu hale geliyor gibi geliyor bana acaba paneldemi bir sorun var??merak ettiğim bunlar normal tepkilermidir sizlerde bahsettiğim problemleri yaşıyormusunuz tecrübe edip banada bilgi verirseniz çok sevineceğim.

• kayan altyazılarda titreme olayı benim tv de de var. nedeninin ne olduğunu bilemiyorum. kronik sanırım.
  • Alt yazılar bendede bazen takılma yapıyor ama sorun etmiyorum panelin seyir zevki inanılmaz diğer odadaki lcd cihazıma bakmıyorum artık :) Bu arada bende panasonic amerika sitesinden aldım gözlükleri 175 usd ye geldi 2 tanesi 15 gün içinde gelicek gelince değerlendirme yapacağım.
  • quote:

kayan altyazılarda titreme olayı benim tv de de var. nedeninin ne olduğunu bilemiyorum. kronik sanırım.

Belki fazla iddaalı olacak ama ben bugüne kadar kayan altyazılarda titreme olmayan bir panel görmedim... (hd yayınları hariç tutuyorum, sahi hd içinde titreme söz konusu mu?..)
  • bu tv yi kullananlar oyunlarda input lag değerini biliyolarmı st30 modeli game modda 17ms ama nette st33 değerlerini bulamadım bu 2 tv aynımı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

kayan altyazılarda titreme olayı benim tv de de var. nedeninin ne olduğunu bilemiyorum. kronik sanırım.

Belki fazla iddaalı olacak ama ben bugüne kadar kayan altyazılarda titreme olmayan bir panel görmedim... (hd yayınları hariç tutuyorum, sahi hd içinde titreme söz konusu mu?..)

hd yayında dikkat etmedim ama sanırım hd yayında yapmıyor. bu arada tvnin dahili uydu alıcısını kullanmadığımı belirtmeliyim. digitürk hd uydu alıcı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

arkadaşlar yeni nesil ew3d3m 2 adet gözlüğüm geldi...Ebayden ikisini 159 dolara aldım...tr ye gelmesini beklemedim ve tahmin ettiğim gibi ilk bilgiler yeni gelecek gözlüklerin pahalı satılacağı şeklinde ...keşke yurtdışındaki gibi eski nesilden daha ucuz olsada alabilsek...

Cihazı eski nesille birebir karşılaştıramadım yani %10 parlaklık olayını bilemiyorum ama normal olarak kararsa da parlaklığı gayet iyiydi... 2 dakika şarj ile 3 saat kullanılabileceği belirtiliyor...hemen tv nin usb ye şarjını taktım 15 dakika sonra ışığı söndü...şarj olayı gayet iyi gibi... ilk başta 2d -3d tuşu ve mantığını anlamamıştım ama gözlüğü çıkarmadan 3d özelliğini kapatıyorsun.. 2d olarak gözlükle daha aydınlık izliyorsun ama yinede çıkarmak daha mantıklı geldi bana... 3d görüntü olayı zaten gayet güzel ve flicker denilen olayı ben hissetmedim... ayrıca beni asıl heyecanlandıran futbol maçları görüntülerinde hemen denedim(Sky 3D) gerçekten filmlerden çok futboldaki derinlik harika... daha önce sinemada expandla 3d izlemiştim tam bir hayal kırıklığıydı ama bu gözlükten gayet memnunum... bulantı veya daha başka bir sıkıntı yaşamadım zaten bu olay yeni nesilde eminim daha az olacaktır diye düşünüyorum sonuçta 5 dakika mola vermek sıkıntı olmaz herhalde... büyüklük olarak kendime large mı alsam diye düşünüyordum ama medium gayet yeterli geldi...eski nesil sanki biraz daha sıkıydı... hafifliği harika neredeyse hissetmiyorsunuz pasif gözlükler gibi... benim tv nin 2d-3d çevirimini yaptım kanaldan kanala değişiyor ama genel olarak birazcık derinlik katıyor ama bazen o bile hoş görünüyor... inş. en kısa sürede ülkemizde de makul fiyatlara satılırda alabiliriz...

yurtdışından türkiyeye teslimat yapıyorlar mı? Gümrük vergisi falan biniyor mu kargoya?

• gümrükte 75 euro sınırı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maksimu_s

gümrükte 75 euro sınırı var...

Yani kargo gümrük vs falan kaça maloldu toplam
  • Kısmetse yakında 46'' olanını alacağım paneldir. Mağazalarda görüntüsü ve renkleri en çok hoşuma giden TV oldu. Pasif LG LW seirsi de aklımı çeliyor ama sanırım tercihim bu ürün olacak. Arkadaşlar bu ürünün 46'dan büyük ekranı yok değil mi ülkemizde? Ben hiç denk gelmedim de..
  • Arkadaşlar Selamlar bende geçen hafta aldım TX-P42ST33E dün krulumunu yaptım .Şu an için gayet memnunum performansından merak ettiğim bir şey var Ethernet kablosuyla Plazmayı modeme takıp PC den herangi bir dosya mkv gibi çalıştırabilirmiyim yani .Aynı network lerde olduğu için share folder gibi bir şeyler olmalı .bunu denmeyen var mı acaba ?
  • Arkadaşlar Selamlar bende geçen hafta aldım TX-P42ST33E dün krulumunu yaptım .Şu an için gayet memnunum performansından merak ettiğim bir şey var Ethernet kablosuyla Plazmayı modeme takıp PC den herangi bir dosya mkv , avi vb gibi dosyaları çalıştırabilirmiyim acaba .Aynı network lerde olduğu için share folder gibi bir şeyler olmalı .bunu deneyen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emueee

Arkadaşlar Selamlar bende geçen hafta aldım TX-P42ST33E dün krulumunu yaptım .Şu an için gayet memnunum performansından merak ettiğim bir şey var Ethernet kablosuyla Plazmayı modeme takıp PC den herangi bir dosya mkv , avi vb gibi dosyaları çalıştırabilirmiyim acaba .Aynı network lerde olduğu için share folder gibi bir şeyler olmalı .bunu deneyen var mı acaba ?

hayırlı olsun. o dediğin olayı yapman imkansız. Ancak tvDeki yüklü sitelerden internete girersin o kadar. Veya bir hdmi kablosu alıp bilgisayrı tvye bağlarsın ve tvdeki bütün filmleri izlersin.
  • evet haklısın ben ürünün DLNA özelliğinin olduğunu zannediyordum ama dün iyice baktım yokmuş halbuki ürün özelliklerinde vatanda DLNA özelliğivar olarak belirtilmiş artık bir tane media player almam gerekecek gerçi şu an için mkv performansından çok memnunum ama alt yazı olayını hiç denemedim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.