Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garanti aynen geçerli olur. sadece size verecekleri formda müşteri kutuyu kendisi açıp kurmuştur diye yazarlar. bu şekilde kutudan çıkan tv de çizik vs varsa
    değişim yapmaya biliyorlar. onun haricinde 5 yıl garantiniz aynen geçerli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

garanti aynen geçerli olur. sadece size verecekleri formda müşteri kutuyu kendisi açıp kurmuştur diye yazarlar. bu şekilde kutudan çıkan tv de çizik vs varsa
    değişim yapmaya biliyorlar. onun haricinde 5 yıl garantiniz aynen geçerli oluyor

gerçekten saçmalık ya adımbaşı
    vatandaki eleman siz açabilirsiniz sorun olmaz dedi bana da
  • genelde sorun olmuyor fakat işi bilmeyen müşteri tv yi çıkarırken çizme kırılma vs olursa diye firmalar o ikazı yapıyor. siz kutuyu açıp tv de çizik gördünüz zaman firma o çiziği müşteride yapmış olabilir endişesi taşıyor. benim bir arkadaşım almış tv yi ( bayram nedeniyle ) kendisi monte etmek istedi benide yardımcı olmama için çağırdı. bende digital fotoğraf makinesiyle kutunun kapalı fotoprafını çektim fotoda saat dakika belli olacak şekilde.tv yi kutudan beraber çıkardık tekrar fotoğrafladım. aynı anda tvdeki proğramda saat gösteriyordu onuda fotoğrafladım. biz tv yi kurup çalıştırdık. fakat ekranda anormal derecede problem çıktı. onuda fotoğrafladık. meger ekran panelinde çatlak varmış. arkadaş bayram sonrası servisi çağırdı servis siz yapmışsınız deyince fotoları gösterdik. onlar hala ısrar edince onlarıda fotoğraflayıp arkadaşın aldığı firmaya gönderdik. firma konuyla ilgilenmedi. bunun üzerine tüketici mahkemesine gittik onlara eldeki fotoları verdik. onlardan aldığımız ayıplı mal yazısıyla tekrar firmaya müracat ettiğimizde firma tv yi orjinal kutusu ile istedi.
    biz hemen tv yi kutulayıp firmaya gittik firmanın ilk baktığı yer kutununyan yüzeyi oldu ve ürünü hemen değiştirdi. firma yetkilisine sorduğumda kutunun yan yüzeyinde ezilme olduğunu bununda ekran çatlağınına sebeb veren şey olduğunu ellerinde buna benzer birkaç olay olduğunu vs söyledi. bana da eğer fotoğraflamamış olsaydınız bu kusur size kalırdı dediler. bu da yaşadığımız bir olay. kutuyu açarken bunları düşünüp ona göre davranın.

• quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

quote:

Orijinalden alıntı: syco

quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

kablolu olarak internete vierre connecte bağlanan var mı

Kablosuz ağımı bu wireless bridge ile kabloluya çevirip televizyona eternet girişinden bağlanıyorum. sorunsuz çalışıyor.

http://www.ebay.com/sch/?LH_PrefLoc=2&_kw=VONETS&_clu=2&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

Bu sayfada birçok farklı model çıkıyor ortaya, hangisi sizin kullandığınız, ayrıca Türkiyede bulunabilir diye düşünüyorum, siz nerden aldınız ? kaça mal oldu ?

o sayfadakilerin hepsi aynı, sadece farklı satıcılardan. Ebay'e ve Paypal'a üye olup alabilirsiniz.
    bana 50 tl 'ye geldi.
    Türkiye 'de de var, kargo hariç 65-70 tl ye görüyorum.

http://www.multivizyon.tv/default.asp?urun-16439-Vonets-Wireless-Donusturucu.html

• Bu arada Ben Panasonic P42ST33E 'de peşin ödemeli cam modülü ile eğlence HD paketini sorunsuz izliyorum. sadece cam modülü şifreleri çözdüğü için kanal geçişleri ücretsiz kanallarda 1 sn iken dsmart hd kanallarda 3sn civarında.
  • Arkadaşlar,
    Uzun süredir gözlük bulmakla meşgulum. Bir tane buldum sonunda. İyi verim aldım. Orjinal gözlükler pahalı. Muadil isteyen olursa link verebilirim. Yurtdışından ücretsiz adresinize posta ile geliyor. 15 gün kadar sürüyor gelmesi. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilir, yardımcı olurum.
  • arkadaşlar tvnin service menusune nasıl giriyorz ne kadar çalıştıgını görmek için?
    geçen çek ekranı geldi, kapatıp açtıgımda fabrika ayarlarına dönmüştü tv baştan kanal aratma fln..
    gözlükle ben de ilgileniyorum pm attım ama istersen burdan da yazabilirsin hocam
    ilk 100 saat hangi ayarlarda kullandınız arkadaşlar?
    nette bir sürü yazı var DNice calibration fln gerek var mı bunlara?
  • Selam arkadaşlar. bende vatan bilgisayardan p42st33 ü 1724 tl 10 taksit aldım. ilk izlenimlerim sd yayınları diğer tv lere göre çok güzel göstermesi. 3d olayıda çok güzel. 720p 3d mkv filmleri usb den hiç takılmadan gösteriyor. fakat 1080p de takılıyor. dünde vatan bilgisayardan ew3d3m 2 adet gözlük aldım. tek kelime ile muhteşem. 3d olayını adamlar çözmüş. yalnız normal 2d yayını 3d ye çevirince çok bişey farketmiyor. direk 3d (ekranda yanyana 2 görüntü) olunca muhteşem. bende 200 saat normal değerlerde kullanıyorum. daha sanırım 60-70 saat oldu. servis menüsü için "http://forum.donanimhaber.com/m_49730055/tm.htm" da gerekli bilgiler mevcut. p42st33 de önce fonksiyon tuşundan ses seçilip sonra sesi azaltmaya basmak gerekiyor. çünkü direk ses azaltma tuşu yok. direk basınca kanal değiştiriyor. internet olayınıda modemden direk kablo çekerek bağladım. kısıtlı siteler var ama tv için bence yeterli. versiyon güncelleme yapmak gerekiyor int. için. bir kaç kez tamamlanamadı dedi ama sonra yükledi. şimdilik bu kadar. 3d gözlük alacaklar için vatan bilgisayarı takip etmelerini öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: cbasaran

Arkadaşlar,
    Uzun süredir gözlük bulmakla meşgulum. Bir tane buldum sonunda. İyi verim aldım. Orjinal gözlükler pahalı. Muadil isteyen olursa link verebilirim. Yurtdışından ücretsiz adresinize posta ile geliyor. 15 gün kadar sürüyor gelmesi. İsteyen arkadaşlar mesaj atabilir, yardımcı olurum.

TR ye yenil nesil geldi...
    http://forum.donanimhaber.com/m_53663499/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55587718
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris2511

Selam arkadaşlar. bende vatan bilgisayardan p42st33 ü 1724 tl 10 taksit aldım. ilk izlenimlerim sd yayınları diğer tv lere göre çok güzel göstermesi. 3d olayıda çok güzel. 720p 3d mkv filmleri usb den hiç takılmadan gösteriyor. fakat 1080p de takılıyor. dünde vatan bilgisayardan ew3d3m 2 adet gözlük aldım. tek kelime ile muhteşem. 3d olayını adamlar çözmüş. yalnız normal 2d yayını 3d ye çevirince çok bişey farketmiyor. direk 3d (ekranda yanyana 2 görüntü) olunca muhteşem. bende 200 saat normal değerlerde kullanıyorum. daha sanırım 60-70 saat oldu. servis menüsü için "http://forum.donanimhaber.com/m_49730055/tm.htm" da gerekli bilgiler mevcut. p42st33 de önce fonksiyon tuşundan ses seçilip sonra sesi azaltmaya basmak gerekiyor. çünkü direk ses azaltma tuşu yok. direk basınca kanal değiştiriyor. internet olayınıda modemden direk kablo çekerek bağladım. kısıtlı siteler var ama tv için bence yeterli. versiyon güncelleme yapmak gerekiyor int. için. bir kaç kez tamamlanamadı dedi ama sonra yükledi. şimdilik bu kadar. 3d gözlük alacaklar için vatan bilgisayarı takip etmelerini öneririm.

şu gözlükler nasıldır acaba??
    http://www.ebay.com/itm/3Prs-NEW-Active-Shutter-3D-Plasma-TV-Glasses-compatible-panasonic-sony-1080p-/180775728277?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2a1712b495

• uyuyormu uymuyormu diye arada kalacağına orjinal al bence. en sağlıklısı. bir de 129$ diyor verdiğin linkte. yurtdışından almak riskli. "http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/panasonic-ty-ew3d3me-3d-1-adet-gozluk,-ty-ew3d3me--medium/productdetails.aspx?I_ID=51605" burada 174 tl. orjinal ve 3. nesil gözlük.(bendekide bundan)
  • quote:

uyuyormu uymuyormu diye arada kalacağına orjinal al bence. en sağlıklısı. bir de 129$ diyor verdiğin linkte. yurtdışından almak riskli. "http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20Görüntü%20sistemleri/panasonic-ty-ew3d3me-3d-1-adet-gozluk,-ty-ew3d3me--medium/productdetails.aspx?I_ID=51605" burada 174 tl. orjinal ve 3. nesil gözlük.(bendekide bundan)

o linkteki 3lü paket teki 40 $ a geliyor
    ben de biliyorum en saglıklısının orjinali oldugunu
    zaten o parayı verebilecek olsam ne diye araştırayım bunları :S
  • quote:

Selam arkadaşlar. bende vatan bilgisayardan p42st33 ü 1724 tl 10 taksit aldım. ilk izlenimlerim sd yayınları diğer tv lere göre çok güzel göstermesi. 3d olayıda çok güzel. 720p 3d mkv filmleri usb den hiç takılmadan gösteriyor. fakat 1080p de takılıyor. dünde vatan bilgisayardan ew3d3m 2 adet gözlük aldım. tek kelime ile muhteşem. 3d olayını adamlar çözmüş. yalnız normal 2d yayını 3d ye çevirince çok bişey farketmiyor. direk 3d (ekranda yanyana 2 görüntü) olunca muhteşem. bende 200 saat normal değerlerde kullanıyorum. daha sanırım 60-70 saat oldu. servis menüsü için "http://forum.donanimhaber.com/m_49730055/tm.htm" da gerekli bilgiler mevcut. p42st33 de önce fonksiyon tuşundan ses seçilip sonra sesi azaltmaya basmak gerekiyor. çünkü direk ses azaltma tuşu yok. direk basınca kanal değiştiriyor. internet olayınıda modemden direk kablo çekerek bağladım. kısıtlı siteler var ama tv için bence yeterli. versiyon güncelleme yapmak gerekiyor int. için. bir kaç kez tamamlanamadı dedi ama sonra yükledi. şimdilik bu kadar. 3d gözlük alacaklar için vatan bilgisayarı takip etmelerini öneririm.

Bakıyorumda herkes gözlük olayına el atmış :) bu gözlükler 3d sinemadaki gibi bir verim veriyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

quote:

Bakıyorumda herkes gözlük olayına el atmış :) bu gözlükler 3d sinemadaki gibi bir verim veriyor mu acaba?

ondan daha iyi oluyor sanki

• maçlarda şifreye giren kanalları çözmenin yolu yok mu?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/landingpage/1710111030cek.aspx

Bu kampanyayla gözlük alsak mı ne yapsak :)
  • üstadlar;

vt30 , gt30 , st30 görüntü, ses, kalite ve diğer farklılıklarını belirtir misiniz?

55st30 almayı düşünüyorum. Özellikle 55vt30 ile farkı nedir?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • merhabalar.
    kullanan arkadaşlar facebook uygulamasında herhangi bir hata kodu alıyorlarmı acaba?
    bi kaç gündür upraşıyorum da hep aynı hata kodunu alıyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhsn34

merhabalar.
    kullanan arkadaşlar facebook uygulamasında herhangi bir hata kodu alıyorlarmı acaba?
    bi kaç gündür upraşıyorum da hep aynı hata kodunu alıyorum malesef.

ne gibi bir hata kodu?
  • TURKCELL 3G VINN ile bu televizyonun Viera Connect özelliğini nasıl çalıştırabilirim? Bu mümkün mü?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.