Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyazı olayı ile benim başım belada.denemediğim tek şey olmalı sadece, onu da ben bilmiyorum
    altyazıyı filme gömüyorum,okumuyor.
    altyazı adı ile video adını aynı yapıyorum,altyazıyı görmüyor.
    başka türlü olur mu onu da bilmiyorum ya neyse
  • 2012 yi bekliyorum
  • Bende bu tvyi aldım.Alalı 2 hafta oluyor benimde bir kaç sorum olacak.İlk olarak sanırım internete girmek için ayrı bir alete ihtiyacımız varmış sanırım onu nerden ve ne kadara bulabiliriz acaba.İkinci olarak 3D gözlük sanırım panasonic in en sorunlu olduğu konu bu son nesil gözlükler sanırım 3. nesil oluyor bunlar en ucuza ve nerelerden temin ederiz.Cihazın 3D performansı nasıl acaba sinema keyfi veriyormu?Bir de eve anneannem geldi ve bütün tuşlara basmış digitürk ve tvnin tüm görüntü ayarlarını halletmiş.Digitürk ayarlarını düzeltebildim fakat cihaz digitürkü bağladıgım hdmi 1 slotuna bağladığım anda zoom modda çalışıyor ne yaparsam yapayım düzeltemedim onu nasıl düzeltebilirim acaba.Cihazın Hd performansını samsung ve sonylere göre çok çok kaliteli buldum özellikle eurosport inanılmaz güzel gözüküyor.Sd yayınlarıda baya tatminkar.3d yi bir harici mediaplayerda mı izleyim yoksa usbdenmi nasıl daha güzel görüntü alabilirim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: DirtyMoneySyndicate

Bende bu tvyi aldım.Alalı 2 hafta oluyor benimde bir kaç sorum olacak.İlk olarak sanırım internete girmek için ayrı bir alete ihtiyacımız varmış sanırım onu nerden ve ne kadara bulabiliriz acaba.İkinci olarak 3D gözlük sanırım panasonic in en sorunlu olduğu konu bu son nesil gözlükler sanırım 3. nesil oluyor bunlar en ucuza ve nerelerden temin ederiz.Cihazın 3D performansı nasıl acaba sinema keyfi veriyormu?Bir de eve anneannem geldi ve bütün tuşlara basmış digitürk ve tvnin tüm görüntü ayarlarını halletmiş.Digitürk ayarlarını düzeltebildim fakat cihaz digitürkü bağladıgım hdmi 1 slotuna bağladığım anda zoom modda çalışıyor ne yaparsam yapayım düzeltemedim onu nasıl düzeltebilirim acaba.Cihazın Hd performansını samsung ve sonylere göre çok çok kaliteli buldum özellikle eurosport inanılmaz güzel gözüküyor.Sd yayınlarıda baya tatminkar.3d yi bir harici mediaplayerda mı izleyim yoksa usbdenmi nasıl daha güzel görüntü alabilirim acaba.

kumandadan aspect butonuna bas
    gelen ekrandan otomatik vb. seç düzelir

• Teşekkür ederim akşama bir deneyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

quote:

Orijinalden alıntı: DirtyMoneySyndicate

Bende bu tvyi aldım.Alalı 2 hafta oluyor benimde bir kaç sorum olacak.İlk olarak sanırım internete girmek için ayrı bir alete ihtiyacımız varmış sanırım onu nerden ve ne kadara bulabiliriz acaba.İkinci olarak 3D gözlük sanırım panasonic in en sorunlu olduğu konu bu son nesil gözlükler sanırım 3. nesil oluyor bunlar en ucuza ve nerelerden temin ederiz.Cihazın 3D performansı nasıl acaba sinema keyfi veriyormu?Bir de eve anneannem geldi ve bütün tuşlara basmış digitürk ve tvnin tüm görüntü ayarlarını halletmiş.Digitürk ayarlarını düzeltebildim fakat cihaz digitürkü bağladıgım hdmi 1 slotuna bağladığım anda zoom modda çalışıyor ne yaparsam yapayım düzeltemedim onu nasıl düzeltebilirim acaba.Cihazın Hd performansını samsung ve sonylere göre çok çok kaliteli buldum özellikle eurosport inanılmaz güzel gözüküyor.Sd yayınlarıda baya tatminkar.3d yi bir harici mediaplayerda mı izleyim yoksa usbdenmi nasıl daha güzel görüntü alabilirim acaba.

kumandadan aspect butonuna bas
    gelen ekrandan otomatik vb. seç düzelir

tamamdır oldu

• kablolu olarak internete vierre connecte bağlanan var mı
  • Evet uyumlu ama kampanya beklemende fayda var fiyat düşecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuRoBoY -- 7 Aralık 2011; 11:43:33 >
  • Arkadaşlar şu an 42ST33 modeli Vatan'da sınırlı stok indirimde. Düşünen arkadaşlarımıza duyurulur:-)

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57729#allImages
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoochieCoochieMan

Arkadaşlar şu an 42ST33 modeli Vatan'da sınırlı stok indirimde. Düşünen arkadaşlarımıza duyurulur:-)

P42ST30E modeli indirimde,
    dikkat
  • quote:

kablolu olarak internete vierre connecte bağlanan var mı

Kablosuz ağımı bu wireless bridge ile kabloluya çevirip televizyona eternet girişinden bağlanıyorum. sorunsuz çalışıyor.

http://www.ebay.com/sch/?LH_PrefLoc=2&_kw=VONETS&_clu=2&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&gbr=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

quote:

Arkadaşlar şu an 42ST33 modeli Vatan'da sınırlı stok indirimde. Düşünen arkadaşlarımıza duyurulur:-)

dikkat

Ben de dün 33e'yi 1724tl'Ye aldım
    vatan kayseriden, %25 var dediler aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

quote:

dikkat

Ben de dün 33e'yi 1724tl'Ye aldım
    vatan kayseriden, %25 var dediler aldık

hayırlı olsun güle güe kullanın ama sitesinde görünüyor

• Hayırlı olsun güle güle kullan ben hala viera remote uygulamasını bir türlü beceremedim yapabilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

kardeşime yeni aldığımız 42st33e panali samsungun ssg-p31002 3d gözlüğüyle izleyemedik. bu gözlük olayında ayriyetten bir adaptör mü gerekiyor yoksa ikisinin de aynı marka mı olması gerekiyor

gözlük teknolojisi aynı mı?
    aktif shutter olan? yani reald ya da fpr olmayacak gözlükler?
  • her marka ve serinin kendine özel gözlüğü var ve TV ile aynı markadır.

Bugüb istanbul bilişimde all 5 universal diye bir gözlük gördüm sony-panasonic ve samsung u destekliyormuş ama sonucu nasıl bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: syco

quote:

kablolu olarak internete vierre connecte bağlanan var mı

Kablosuz ağımı bu wireless bridge ile kabloluya çevirip televizyona eternet girişinden bağlanıyorum. sorunsuz çalışıyor.

http://www.ebay.com/sch/?LH_PrefLoc=2&_kw=VONETS&_clu=2&_fcid=204&_localstpos=&_stpos=&gbr=1

Bu sayfada birçok farklı model çıkıyor ortaya, hangisi sizin kullandığınız, ayrıca Türkiyede bulunabilir diye düşünüyorum, siz nerden aldınız ? kaça mal oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

her marka ve serinin kendine özel gözlüğü var ve TV ile aynı markadır.

Bugüb istanbul bilişimde all 5 universal diye bir gözlük gördüm sony-panasonic ve samsung u destekliyormuş ama sonucu nasıl bilmiyorum

fiyat neydi?
  • Vatan Bilgisayar'ın internet mağazasından sipariş verdim. Geldiği gün aceleyle koliyi açtım, kurdum. Bugün baktımda üzerinde: "Ürünün garanti kapsamında olması için yetkili servis tarafından açılması gerekmektedir" yazıyormuş, geldiği gün o yazıyı hiç görmedim bile. Şimdi her gün bozulmaması için dua mı edeceğiz ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.