Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktayeser

TURKCELL 3G VINN ile bu televizyonun Viera Connect özelliğini nasıl çalıştırabilirim? Bu mümkün mü?

öğrenebilirsen lütfen beni de bilgilendir
  • hardiskten mp4 formatlı filmlerden sonra hepsini gördü.Ancak altyazı işnde takıldım uzantı isimlerin aynı yaptım yine yok ne yapmam lazım atladığım birşeymi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali26x

hardiskten mp4 formatlı filmlerden sonra hepsini gördü.Ancak altyazı işnde takıldım uzantı isimlerin aynı yaptım yine yok ne yapmam lazım atladığım birşeymi var?

optiondan videokurulumu>altyazı
  • Arkadaşlar 3d film oynatmak için aşağıdaki oynatıcı işimi görür mü?

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Media-Player/IOMEGA/TV-LINK-MX-p-51157-c-30.htm

Yada ne tür bir özelliği olan oynatıcı almam gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali26x

hardiskten mp4 formatlı filmlerden sonra hepsini gördü.Ancak altyazı işnde takıldım uzantı isimlerin aynı yaptım yine yok ne yapmam lazım atladığım birşeymi var?

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=181827
  • http://www.sanalmobilya.com/asp/product/419/Ece-Duvar-Unitesi

Bu duvar ünitesinden almayı düşünüyoruz. Duvar ünitesi alan kullanan memnun kalan kalmayan olumlu olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar uzunca bir takipten sonra bende bir p42st33 alarak kervana katıldım, inşallah hepimiz sorunsuz bir panel olarak yıllarca kullanabiliriz.

Belki ben bulamadım ama epey aradım taradım p42st33 için ilk 200-300 saat rodaj ayarlarına rastlayamadım. Mümkünse tecrübeli arkadaşlar paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Arkadaşlar uzunca bir takipten sonra bende bir p42st33 alarak kervana katıldım, inşallah hepimiz sorunsuz bir panel olarak yıllarca kullanabiliriz.

Belki ben bulamadım ama epey aradım taradım p42st33 için ilk 200-300 saat rodaj ayarlarına rastlayamadım. Mümkünse tecrübeli arkadaşlar paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler...

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın pişman olmayacagınız bir karar verdiginize inanıyorum
    bizim cihaz avrupa oldugu için ve panasonic genelde uzakdogu ve amerikada yogun oldugu için bazı sitelerinde bile bu modeli göremeyebiliyorsun, benzer modellerin rodaj ayarına bakabilirsin ama dikkat etmen gereken dinamikte çalıştırmamak ve benzerrenkleri uzun süre ekranda bulundurmamak. dnice fln muhabbeti var ama bana saçma geliyor yani ilk plazmalarda uygulanan şeyleri hala uygulamanın mantıgı var mıdır bilmiyorum ama dün geceden beri youtubedaki hdtvburnin.mov dosyasını çeviriyorum tvde. 50saati geçmişim toplamda.alalı 3 hafta oldu galiba. filmleri felan "durum2"de izliyorum kenarlarda boşluk bırakmamak için ve tv izlemiyorum fazla normalde de izlemiyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu televizyona dsmart izlemek için modül bağlayan varmı? bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin. tvyeödsmart bağlamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Arkadaşlar uzunca bir takipten sonra bende bir p42st33 alarak kervana katıldım, inşallah hepimiz sorunsuz bir panel olarak yıllarca kullanabiliriz.

Şimdiden teşekkürler...

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın pişman olmayacagınız bir karar verdiginize inanıyorum
    bizim cihaz avrupa oldugu için ve panasonic genelde uzakdogu ve amerikada yogun oldugu için bazı sitelerinde bile bu modeli göremeyebiliyorsun, benzer modellerin rodaj ayarına bakabilirsin ama dikkat etmen gereken dinamikte çalıştırmamak ve benzerrenkleri uzun süre ekranda bulundurmamak. dnice fln muhabbeti var ama bana saçma geliyor yani ilk plazmalarda uygulanan şeyleri hala uygulamanın mantıgı var mıdır bilmiyorum ama dün geceden beri youtubedaki hdtvburnin.mov dosyasını çeviriyorum tvde. 50saati geçmişim toplamda.alalı 3 hafta oldu galiba. filmleri felan "durum2"de izliyorum kenarlarda boşluk bırakmamak için ve tv izlemiyorum fazla normalde de izlemiyorum yani

Teşekkürler, ilk izlenim: gerçekten doğru karar vermişim:)

• quote:

Şimdiden teşekkürler...

hayırlı olsun aras. Lede boş yere daha çok para vermektense bu televizyonu alman daha iyi oldu inan bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx
    hayırlı olsun aras. Lede boş yere daha çok para vermektense bu televizyonu alman daha iyi oldu inan bana :)

Teşekkürler teslaxxx. Nazar değmesin, gerçekten iyi ki çevredeki led tv lehine yapılan kasıtlı! ya da bilinçsiz yorumları dinlememişim. Tv'nin görüntü kalitesi 200 saatlik motor açılış ayarlarında bile gerçekten çok çok iyi.
  • Selamlar,
    Bende en kısa sürede 46st33 almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir husus var. Öncelikle 2012'ye girdik 5 yıllık garanti olayı bitti mi acaba? Hatırladığım kadarıyla 31.12.2011 son diyordu cihaz üzerindeki etiketlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alec___

Selamlar,
    Bende en kısa sürede 46st33 almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir husus var. Öncelikle 2012'ye girdik 5 yıllık garanti olayı bitti mi acaba? Hatırladığım kadarıyla 31.12.2011 son diyordu cihaz üzerindeki etiketlerde.

www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/8207903/index.html

Normalde bu linkte yer alan 5 yıllık garanti haberini kaldırdıklarına göre bir süre uzatımı söz konusu değil gibi görünüyor malesef.

• quote:

bu televizyona dsmart izlemek için modül bağlayan varmı? bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin. tvyeödsmart bağlamak istiyorum.

Sorunuzun cevabı 3.sayfada ,
    iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syco

quote:

bu televizyona dsmart izlemek için modül bağlayan varmı? bilgisi olan varsa benide bilgilendirsin. tvyeödsmart bağlamak istiyorum.

iyi seyirler.

teşekkürler syco. Sanırım bu dmartın kartını takmak için bir modül oluyor bunu nerden bulacağımı bilmiyorum ve fiyatı ne aralardadır acaba? bir de dsmartın kartı kaç liraya geliyor bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syco

quote:

iyi seyirler.

teşekkürler syco. Sanırım bu dmartın kartını takmak için bir modül oluyor bunu nerden bulacağımı bilmiyorum ve fiyatı ne aralardadır acaba? bir de dsmartın kartı kaç liraya geliyor bilgilendirirsen sevinirim.

2 kalite kart mevcut
    85 ve 100lira , 100den fazla vermeyin
    detaytlar

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=33193544&p=221#55474739

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alec___

Selamlar,

Maalesef şimdi garanti 2 yıl.

www.panasonic.com.tr'de konuyu dile getirip bir girişimde bulunayım, akla mantıklı gelen; 5 den 2 ye düşmemeli.
  • arkadaşlar 42st33 de dahili hd uydu alıcı var mı ?

wireless adaptör fiyatları ne kdar hangisi bu moedele uygun ?
  • gözlük dün geldi
    kutudan gözlük-temizleme bezi-kullanım klavuzu şarj kablosu(usb) ve çok acaip balık kokan bir saklama kılıfı çıkıyor :)

10dk fln şarjla denedim indirdigim videolarla, 2saat kadar incelemem sonucu :

>tv ile frekansı yakaladıktan sonra derinliği alıyorsunuz(5sn kadar sürebiliyor ilk açıldıgında)

>ergonomik olarak sıkıntı yok kenarları sert ama alna gelen kısmı rahat agrıtmıyor.

videoların kalitesi ile de alakalı olarak bazılarında üstüste binme ve aşırı popuut olan mesela o utubedaki angut kılıçı dışarı verirken kılıç ve g.na top girlde gözlük ve kask ekrana çok yaklaştıgında çift görünüyordu ilk başta ayarlamaya çalışırken. yorgunlukla beraber bende mi bi sorun var moduna girdim, dogru yere odak yapamıyormuşum gibi hissettim.belki de izlememe mesafemin 2-3mt olmasındandır dedim

>ama göz yoruluyor ve baş agrıyor :/ belki dünkü koşuşturmacanın verdigi bir etkidir ama ilk başta belirli bir göz yorgunlugu farkediyorsunuz ki pek hoş bi durum degil, çünkü 3dyi yakalamak için gözlüge odaklanmıyorsunuz direk tvye derinlemesine bakıyorsunuz

>baya gaza gelip almıştım şimdi sorguluyorum kendimi gerçekten değer miydi diye ama şarjının az olmasına, 3d ayarlarına tam hakim olamama, izleme mesafesine verdim. şarja taktım bugün daha detaylı inceleyip fotograflarını koyacagım

lg ve samsungun magazalarda dönen tanıtım videolarını indirmiştim bir kısmı hala iniyor.

>>orjinal gözlükle kıyaslamak isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim, müsait bir zamanda kuzenin lg lw4500 ile kıyaslayacagım aynı videoları bakalım nolcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 5 Ocak 2012; 9:50:35 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.