Şimdi Ara

PANASONİC 2011 MODEL TX-P42ST33 PLAZMA SAHİBİ OLANLAR VE OLMAYI DÜŞÜNENLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
557
Cevap
8
Favori
47.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süre araştırmalardan sonra Panasonic markasına karar verdim. Ürün özellikleri ve fiyatı ile cezbedici. Bu fiyata bu özelliklerde 5 yıl garantili başka bir model bulamazsınız.
    TV'yi iki gündür kullanıyorum. Kutuyu kendim açtım kurdum. Kurulum yaklaşık 45 dk sürüyor. Kanal yüklemesi vs. 2D-3D çeviri yapabiliyor. HD kanallarda sorunsuz. SD ler de gayet tatmin edici. USB porta taktığım 16GB lık flash bellek içindeki yaklaşık 4GB lık bir mkv dosyasını anında görüp oynattı. Sorun yok ve görüntü gerçekten güzel. Eski LCD yi kilere kaldırdım isteyen olursa uygun fiyta vereyim :) (Philips 32PFL1000).
    Alt yazılı film tecrübesi edinmiş değilim. Evde 2TB a yakın film var. Vakit bulursam içindeki filmleri deneyeceğim. Teknik olarak küçük bir bilgi vereyim; Hiçbir televizyon her türlü videoyu oynatmaz. Dünya üzerinde var olan bir sürü Codec var. Edindiğimiz filmlerden bazen birkaçı hiç de yaygın olmayan codecler gerektiren cinsten çıkabiliyor. MKV de olsa, codec versiyonlarından dolayı bazılarını izleyemeyebiliriz. Format Factory diye bir program var. Bulup indirirseniz istediğiniz formata çevirip izlersiniz.

TV'ye ethernet portundan bir kablo takarsanız, hiçbir ayar gerektirmeden internete erişim sağlıyorsunuz. Ve 1,314 versiyonu hemen 1,1318'e yükseltebiliyorsunuz. (Yaklaşık 10 dk. sürüyor.) Bundan sonra kanal geçişleri biraz daha hızlanmış oldu bende. Siz fark edebildiniz mi bilmiyorum.

Şuan tek derdim 3d Gözlük. Piyasada az sayıda satan yer var. Ben şuanda yurtdışında bir kaç arkadaşla irtibat halindeyim. Uygun fiyata muadil gözlük getireceğim. İsteyen olursa onlar içinde getirtebilirim. (Önce ben bir test edeyim ondan sonra.)

Bandrol var. Kutu üstünde yapışık. Sökülmesi mümün değil. Kutunun üstünden keseceksiniz. Ya da kalsın kimse gelipte evde bandrol sormayacaktır.

Sorularınız olursa beklerim.

• Gözlük için yurtdışından olumlu cevaplar alıyorum. Uygun fiyata gözlük getireceğim bir tane. Denedikten sonra sizleri bilgilendiririm. İsteyen olursa onlara da satabilirim.

Dear Cuneyt BASARAN,

Thanks for your inquiry.

We have compatible active shutter 3d glasses work with Sony, Panasonic, Sharp, Toshiba 3d tv.Like the picture attached.

"For Example: Panasonic TX-P42ST33E model."The compatible work with all model of Sony, Panasonic, Sharp, Toshiba,sure for that. Many customers ask for that,the function is really good.If you worry about it,you can buy one sample for test.

Tell me how many you want?we will give you competitive price for we are 3d glasses factory.

Looking forward to your prompt reply.

Best regards,

Hami
    Sales manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbasaran -- 3 Kasım 2011; 15:50:11 >

• çin de benzer bir sürü gözlük satıcısı var kalite konusunda dikkatli olmak gerekiyor...
    deneyimlerinizi bekliyoruz...
  • öncelikle Tv niz hayırlı olsun.
    servis aracılığı ile 3D gözlük siparişi verebilirsiniz.
    199 lira olduğu bilgisini aldım servisten. almışken 2 tane almak lazım, zira evde kavga çıkabilir
  • st33e , st30 , gw30 almayı düşünenler için ;
    miktar belirleyip vatan bilgisayara veya herhangi birine biz şu miktarda tv alacağız desek mutlaka ilgileneceklerdir. ve fiyatta mutlaka cazip olacaktır. ilgilenen arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

st33e , st30 , gw30 almayı düşünenler için ;
    miktar belirleyip vatan bilgisayara veya herhangi birine biz şu miktarda tv alacağız desek mutlaka ilgileneceklerdir. ve fiyatta mutlaka cazip olacaktır. ilgilenen arkadaşlar yorum yazarlarsa sevinirim.

GW30 ya da St33e için ilgileniyorum, hangisi iyi olursa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

Orijinalden alıntı: ESES li

st33e , st30 , gw30 almayı düşünenler için ;

GW30 ya da St33e için ilgileniyorum, hangisi iyi olursa...

birer,ikişer toplanalım sayımız belli olsun modelleri belirledikten sonra firmaya mesaj atalım
  • Firma bu tür olaylarla ilgilenmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Firma bu tür olaylarla ilgilenmez bence

denemekte fayda var
    araba alırken denediğimizde araç başına 1500-2000 tl düşmüşlerdi
  • Olur olur denemekte fayda var;)
  • arkadaşlar bence hiç sıkıntı etmeyin bende alalı çok olmasına rağmen en az 4 kez daha kampanya ile benim aldığım fiyatı gördü st33.bu nedenle sizin toplu bir talebiniz ters tepki ile fiyat arttırıma yahut en kötü, kampaya fiyatını uzun bir süre görmemesine neden olabilir karar sizn yinede

altyazı konusunda belki çok bilindik bir konu ancak hatırlatma olsun yinede ; film ve harici alt yazı dosyasının isimleri aynı olsun(alt yazıda : isim.srt )

gözlük konusunda halen bir haber bekliyorum uygun fiyatlı orjinal yada iyi bir muadil için ...

alan bütün arkadşlara hayırlı olsun izlenimleri için ayrıca tşkler
  • bimeks sözüm ona %18 indirim yapmış dünkü fiyatlarla indirimli fiyatlar arasında fark yok. bizi geri zekalımı zannediyorlar anlamadım
  • Merhaba, media player için taşınabilir hd'i tv ye bağladığımda usb aygıt algılandı diyor fakat tam ekranın ortadasında bağlı cihaz yok yazmakta acaba farklı bir işlem mi yapmam gerek?
  • Arkadaşlar 200 saat düşük ayardan sonra hangi ayarlarda kullanıyorsunuz ?
  • Merhaba,cnet parlaklığı düşük demiş bu tv için incelemesinde. Zaten tek dezavantajı bu gözüküyor. Böyle bir durum var mı? Ekrana ışık vurduğu zamanki veya bol ışıklı odalardaki performansı nasıl, kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen?

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p50st30/4505-6482_7-34468791.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Merhaba,cnet parlaklığı düşük demiş bu tv için incelemesinde. Zaten tek dezavantajı bu gözüküyor. Böyle bir durum var mı? Ekrana ışık vurduğu zamanki veya bol ışıklı odalardaki performansı nasıl, kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen?

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/panasonic-tc-p50st30/4505-6482_7-34468791.html

Güney cepheli bir evde perdeler tamamen açık bir ortamda bile gayet başarılı sonuç veriyor Ben de alırken parlaklık olayı yüzünden endişeliydim ama kullanınca bu endişemin yersiz olduğunu gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: grekoremen

quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

Merhaba,cnet parlaklığı düşük demiş bu tv için incelemesinde. Zaten tek dezavantajı bu gözüküyor. Böyle bir durum var mı? Ekrana ışık vurduğu zamanki veya bol ışıklı odalardaki performansı nasıl, kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen?

Güney cepheli bir evde perdeler tamamen açık bir ortamda bile gayet başarılı sonuç veriyor Ben de alırken parlaklık olayı yüzünden endişeliydim ama kullanınca bu endişemin yersiz olduğunu gördüm.

Ok, hocam. Bir kaç başlığı okudum böyle bir şikayet görmedim ben de açıkçası ama insanın kafasını kurcalıyor.Ben de bu tv'den almayı düşünüyorum, kısmet olursa. St30 ile St33 her ne kadar çok benzer olsa da belki de sadece st30'lara özel bir durumdur bu bahsedilen, onda da çok bir sorun olcağına ihtimal vermiyorum. Yüksek puan vermelerine engel olmamış sonuçta.

• Arkadaşlar şu an bu yazıyı oturma odamdaki kanepemden st33'ün ekranına bakarak yazıyorum :} bugün logitech marka bluetooth klavye altım ve sonuç mükemmel oldu gerçekten.
  • herkesin kurban bayramı mübarek olsun. tüm sevdiklerinizle beraber sağlık,sevgi,huzur ve bolluk dolu bir bayrm geçirmenizi dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslaxxx

Arkadaşlar şu an bu yazıyı oturma odamdaki kanepemden st33'ün ekranına bakarak yazıyorum :} bugün logitech marka bluetooth klavye altım ve sonuç mükemmel oldu gerçekten.

klavye ile tv ye bağlantı mı yaptınız tam anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.