Şimdi Ara

panasonic 3d gözlük tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,TX-P42ST30E dün vatandan 1481tl'ye aldım.3d gözlük çıkmıyormuş,
    ilk baktığım orj değil ebay de kargo dahil 72$ a çifti geliyor

http://www.ebay.com/itm/2-pairs-3D-Active-shutter-Glasses-4-Panasonic-TY-EW3D10-/220785828978?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3367dc6472#shId

bir de alttaki modeli beğendim orj panasonic sanırım :)

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-Panasonic-Rechargeable-3D-Eyewear-Glasses-TY-EW3D3M-TY-EW3D3-/320846915810?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab3f768e2#shId

orj ve muadil ürün kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

• aynı ürünü bende dün aldım gözlül konusunu merak ediyorum açıkçası..
  • Vatan bilgisayar %25 indirim yaptığında makul fiyatlı olarak satıyor, ben ordan aldım gayet güzel
  • kullanan bi arkadaş deneyimini paylaşsa çok güzel olacak,alıp paramızla rezil olmayalım
  • Ben kullanıyorum, baş ağırttığı oluyor bu da kişiden kişiye değişiyormuş ama bir filmi rahatlıkla izliyorum.
    sinemadaki 3d deneyimini yaşayamıyorsun ama bir TVye göre gayet iyi bir deneyim oluyor.
    Dışarı çıkışlar ya da derinlik çok iyi oluyor...
    Para vermeye değer bence , ben iki tane aldım medium boy
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikoryan

Ben kullanıyorum, baş ağırttığı oluyor bu da kişiden kişiye değişiyormuş ama bir filmi rahatlıkla izliyorum.
    sinemadaki 3d deneyimini yaşayamıyorsun ama bir TVye göre gayet iyi bir deneyim oluyor.
    Dışarı çıkışlar ya da derinlik çok iyi oluyor...
    Para vermeye değer bence , ben iki tane aldım medium boy

yorumun için teşekkür ederim ebay üzerinden çift sipariş ettim gelince deneyip forumda paylaşıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerJack
    yorumun için teşekkür ederim ebay üzerinden çift sipariş ettim gelince deneyip forumda paylaşıcam.

Ürün hakkındaki yorumun nedir. Herhalde gelmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Oyun ve 3D Gözlük Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet ürünler geldi.orj. gözlüğe göre daha koyu kalıyor görüntüsü, tatminkar diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerJack

evet ürünler geldi.orj. gözlüğe göre daha koyu kalıyor görüntüsü, tatminkar diyebilirim

Daha koyu daha iyi hocam
  • Hangisini almamızı tavisye edersin yoksa ortaya 2 muadil bir orjinal karışık mı yapsak.
  • ben memnunum arkadaşlara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro2gy

Hangisini almamızı tavisye edersin yoksa ortaya 2 muadil bir orjinal karışık mı yapsak.

orj hiç deneyemedim bi ara kendi gözlüğümü alıp avm de orj ve çakmasıyla karşılaştırıcam
  • orj fiyatını bilen var mı?

ebay dan kargo dahil fiyat mıdır?
    ne kadar sürede geliyor acaba?
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.