orj ve muadil ürün kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
aynı ürünü bende dün aldım gözlül konusunu merak ediyorum açıkçası..
Vatan bilgisayar %25 indirim yaptığında makul fiyatlı olarak satıyor, ben ordan aldım gayet güzel
kullanan bi arkadaş deneyimini paylaşsa çok güzel olacak,alıp paramızla rezil olmayalım
Ben kullanıyorum, baş ağırttığı oluyor bu da kişiden kişiye değişiyormuş ama bir filmi rahatlıkla izliyorum. sinemadaki 3d deneyimini yaşayamıyorsun ama bir TVye göre gayet iyi bir deneyim oluyor. Dışarı çıkışlar ya da derinlik çok iyi oluyor... Para vermeye değer bence , ben iki tane aldım medium boy
quote:
Orijinalden alıntı: dikoryan
Ben kullanıyorum, baş ağırttığı oluyor bu da kişiden kişiye değişiyormuş ama bir filmi rahatlıkla izliyorum. sinemadaki 3d deneyimini yaşayamıyorsun ama bir TVye göre gayet iyi bir deneyim oluyor. Dışarı çıkışlar ya da derinlik çok iyi oluyor... Para vermeye değer bence , ben iki tane aldım medium boy
yorumun için teşekkür ederim ebay üzerinden çift sipariş ettim gelince deneyip forumda paylaşıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: crackerJack yorumun için teşekkür ederim ebay üzerinden çift sipariş ettim gelince deneyip forumda paylaşıcam.
Ürün hakkındaki yorumun nedir. Herhalde gelmiştir.