Arkadaslar resimleri merak eden olur diye yukledim sonu 70.71.72.73.74 ile biten resimler analog yayinidir 78.79.84 ile bitenlerde normal resimdir normalde Hollandada nerdeyse hic gunes cikmazdi bugun sansimdan gunes vardi resimler biraz soluk cikmis TV cercevesindende anlasiliyor normalde simsiyah cercevesi var seyrederken renkler daha canliydi ben kendi dusuncelerimi size soyleyim benim uydu baglatim var onunla seyrediyorum super diyebilirim cogu kanal icin ayarlarini ilk 200-250 saat dusuk tutmam gerekiyormus o halde bile cok iyi biraz divx seyrettim televizyonda DVD degil cok kaliteli goruntu veriyor ayrica cok dusuk ses ayarindayken bile nerdeyse hic fan sesi duyulmuyor televizyonun tek kotu tarafi yansima yapiyor sonu 78. numarali resime bakin masanin ustundeki lambalar belli oluyor 3 tane ama cok fazla degil LCD televizyonlarda bu yok ama onlardada boyle kaliteli goruntu yok bunu alirken yaninda samsungun yeni cikardigi LCD vardi daha parlakti ama goruntu gercekci degildi yakin cekimlerde insanlarin yuzleri felan tuhaf oluyordu goruntuler akici degildi bunda oyle birsey yok olsada cok az oluyor cok hizli cekimlerde bile hic bir sey yok plasma almak isteyen arkadaslara tavsiye ederim once bunu incelesinler bende aylarca pioneer almak icin inceledim ama o kadar para farkini vermeye degmez diye dusunuyorum bunu 2006 euro aldim (HOLANDA) pioneer XDE 3600 euro nerdeyse iki kati
payla.s.com a dan sonraki . isaretini silin yoksa cekemezsiniz