Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi için teşekkürler. Kafama yatmaya başladı bu model :D
  • Arkadaşlar bende dün itibariyle bu güzel makineyi kullanmaya başladım. Daha önce o zamanın en iyi traş makinesini kullandım fakat sonuç kesinlikle hayal kırıklığıydı. Bu kötü deneyimden sonra gillette fusion kullanmaya başladım ve açıkçası traş bıçakları arasında bana göre en iyisi. Fakat çok uğraştırıyor ve traş olmaktan sıkıldığımdan dolayı traş makinesine geçmeye karar verdim. Uzun süredir araştırıyordum ve sonunda Panasonic lv61'de karar kıldım.
    Dün ilk traşımı oldum deneyimlerim şu şekilde:

Öncelikle makine çok güçlü ve ele güzel oturuyor.
    İlk traşım olmasına rağmen yüzüm pürüzsüz oldu.
    Çok olmamakla birlikte cildim tahriş oldu, kanama olmadı.
    Traş nerdeyse bu akşama kadar idare etti.

Bugün ikinci traşımda ıslak traşı tercih ettim. Pürüzsüz bir traş oldu. Cildim düne göre çok daha az tahriş oldu.

Traş makinelerinde cildin alışması zaman alabiliyor ve 2 günde açıkçası bu kadar başarılı traş deneyimleri yaşamayı beklemiyordum.

Son olarak traşlarım ortalama 3 dakika sürdü.

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Yorumlarınız sonrası bende bu traş makinesini almaya almaya karar verdim. Novabazar lv65 modeli sitesinde kampanyadaydı ve lv61 ile aynı fiyataydı: kargo ile birlikte tek çekimde 605 lira. Açıklamalarda Panasonic Türkiye garantili yazıyordu. Bende siparişimi az önce verdim. Enpara ile aldığım için 100 lira geri iade olacak ve maliyeti 505 lira olacak. Enpara için gerekli olan 3D secure vardı.

Akakçe.com ve ucuzu.com sitelerinde en ucuz LV65 649 lira fiyat listeleniyor. Sıcak fırsat sayılır. İlgilenenlerin için linkler:

http://www.novabazar.com/Panasonic-ES-LV65-5-Bicakli-Islak-Kuru-Tiras-Mak_290266.html
    http://www.novabazar.com/Panasonic-ES-LV61-S803-5-BaC59FlC4B1klC4B1-14000-Devir-ISLAK-KURU_169313.html

@gguyesi
    @hdeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 29 Aralık 2013; 22:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gguyesi

Arkadaşlar bende dün itibariyle bu güzel makineyi kullanmaya başladım. Daha önce o zamanın en iyi traş makinesini kullandım fakat sonuç kesinlikle hayal kırıklığıydı. Bu kötü deneyimden sonra gillette fusion kullanmaya başladım ve açıkçası traş bıçakları arasında bana göre en iyisi. Fakat çok uğraştırıyor ve traş olmaktan sıkıldığımdan dolayı traş makinesine geçmeye karar verdim. Uzun süredir araştırıyordum ve sonunda Panasonic lv61'de karar kıldım.
    Dün ilk traşımı oldum deneyimlerim şu şekilde:

Öncelikle makine çok güçlü ve ele güzel oturuyor.
    İlk traşım olmasına rağmen yüzüm pürüzsüz oldu.
    Çok olmamakla birlikte cildim tahriş oldu, kanama olmadı.
    Traş nerdeyse bu akşama kadar idare etti.

Bugün ikinci traşımda ıslak traşı tercih ettim. Pürüzsüz bir traş oldu. Cildim düne göre çok daha az tahriş oldu.

Traş makinelerinde cildin alışması zaman alabiliyor ve 2 günde açıkçası bu kadar başarılı traş deneyimleri yaşamayı beklemiyordum.

Son olarak traşlarım ortalama 3 dakika sürdü.

hayırlı olsun. doğru karar

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Yorumlarınız sonrası bende bu traş makinesini almaya almaya karar verdim. Novabazar lv65 modeli sitesinde kampanyadaydı ve lv61 ile aynı fiyataydı: kargo ile birlikte tek çekimde 605 lira. Açıklamalarda Panasonic Türkiye garantili yazıyordu. Bende siparişimi az önce verdim. Enpara ile aldığım için 100 lira geri iade olacak ve maliyeti 505 lira olacak. Enpara için gerekli olan 3D secure vardı.

Akakçe.com ve ucuzu.com sitelerinde en ucuz LV65 649 lira fiyat listeleniyor. Sıcak fırsat sayılır. İlgilenenlerin için linkler:

http://www.novabazar.com/Panasonic-ES-LV65-5-Bicakli-Islak-Kuru-Tiras-Mak_290266.html
    http://www.novabazar.com/Panasonic-ES-LV61-S803-5-BaC59FlC4B1klC4B1-14000-Devir-ISLAK-KURU_169313.html

@gguyesi
    @hdeniz

Eğer nakit banka havalesi ile alacaksanız, zaten Alpadan da 599 TL ye alabilirsiniz.(LV61/LV65 aynı)
    Hem de yanında temizlik/bakım kiti hediye ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Yorumlarınız sonrası bende bu traş makinesini almaya almaya karar verdim. Novabazar lv65 modeli sitesinde kampanyadaydı ve lv61 ile aynı fiyataydı: kargo ile birlikte tek çekimde 605 lira. Açıklamalarda Panasonic Türkiye garantili yazıyordu. Bende siparişimi az önce verdim. Enpara ile aldığım için 100 lira geri iade olacak ve maliyeti 505 lira olacak. Enpara için gerekli olan 3D secure vardı.

@gguyesi
    @hdeniz

Eğer nakit banka havalesi ile alacaksanız, zaten Alpadan da 599 TL ye alabilirsiniz.(LV61/LV65 aynı)
    Hem de yanında temizlik/bakım kiti hediye ediyorlar.

Havale değil, enpara banka kartıyla ve 3D secure sistemiyle aldım. Enpara kampanyası nedeniyle 100 lira iade yapılacağı için kargo ile birlikte 505 lira oluyor bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 30 Aralık 2013; 16:29:01 >

• Hayırlı olsun,artık tecrübelerinizi aktarırsınız..
  • Dün itibariyle bende bu ürüne sahip oldum. Fakat ürünün elek kısmını açtığımda iki bıçak vardı şimdi bu beş bıçak denilen şey nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Dün itibariyle bende bu ürüne sahip oldum. Fakat ürünün elek kısmını açtığımda iki bıçak vardı şimdi bu beş bıçak denilen şey nedir?

ESLV61 5 bıçaklı olarak geçer çünkü 2 bıçak motorun üzerinde bulunur. Diğer 3 bıçak ise eleklerin içinde gömülü vaziyette bulunur. eleği çıkarıp Ters çevirdiğinizde görülebilir. Bıçakların kenarındaki miller vasıtasıyla hareket ederler.

• MACH25 M kullanıcısına yanıt
    Bizleri bilgilendirdiğin teşekkür ederim. Ürünü alacak arkadaşlar için bir kullanıcı tavsiyesi verecek olursam; sakalı yumuşak ve yüzü yağlı olanlar için pek uygun değil ama tersi durumda olanlar için büyük nimet.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Bizleri bilgilendirdiğin teşekkür ederim. Ürünü alacak arkadaşlar için bir kullanıcı tavsiyesi verecek olursam; sakalı yumuşak ve yüzü yağlı olanlar için pek uygun değil ama tersi durumda olanlar için büyük nimet.

ty bende almayı düşünüyordum yorumundan sonrta vazgeçtim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdeniz

Öncelikle hayırlı olsun,zamanla daha iyi traş olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bende Es lv 61 aldım 1 yıl oldu tam olarak,ilk aylarda bende böyle düşünüyordum, zamanla nasıl traş olacağınızı anlıyor ve makineyi kullanmaya alışıyorsunuz. Ben jilete hazırlar gibi hazırlıyorum cildimi ve genelde sakal yönünün tersinden alıyorum,asla kuru traş olmuyorum çünkü tahriş ediyor, elbette ki boyun altında problem yaşarsınız çünkü jilet ile bile problem yaşanıyor. Burada makinenin önemi şu bence,jilet konforunda bir traş ve tahrişsiz,ben makineyle oldum olalı yanma hissi yok cildimde,hatta bazen jiletle tekrar deniyorum ve makinenin ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorum,şu an kullandığınız makine piyasadaki en iyi makine bence. Biraz zamanla alışacağınızdan eminim. Makineyle olduğum traşı jiletle olsam heryerim kan revan şekilde olur,ki oluyordu da zaten. Tekrardan hayırlı olsun...

Peki makineyle traj olduğuktan sonra elinizi yüzünüzde, boynunuzda sakal çıkış yönünün ters yönünde gezdirdiğinizde sakal uçlarını az da olsa hissediyor musunuz? Ben iki günde bir jiletle traş oluyorum ve sinek kaydı olduğum için ikinci günüde idare ediyor. Tabi biraz sakal çıkıyor ama idare ediyor. Bu şekilde iki günde bir traş olmak için mutlak sinek kaydı traş olmak gerekiyor.

Ama jiletle sinekkaydı traş olmak için sakal çıkış yönünde bir düz geçtikten sonra iki kerede ters geçiyorum. Tabii bu şekilde cilt yıpranmadan dolayı kılcal damarlardan ufak noktalar halinde kan çıkışları oluyor. En azında 3-4 noktada oluyor. Yaklaşık beş dakika da bu kanı yıkayarak durdurmaya çalışmakla geçiyor. Makineyle bu tip tahriş hiç olmuyor mu?

quote:

Şöyle söyliyim; berberden yada jiletle sıfır pamuk gibi yapıyorsunuz ya o hassasiyette yapıyor traşı..Yani pamuk gibi bir cildiniz oluyor,peki fark ne oluyor jiletten,tahrişsiz traş oluyor. Ben genelde 2 günde bir traş oluyorum bir çalışan olarak ve 2 gün idare ediyor,jiletle traş olduğumda 2 güne bir artık yüzüm acıyordu traş olurken. Jiletle olduğunda kıllar çıkarken bir gerilme bir acıma meydana geliyordu uzun süre makineye alıştıktan sonra denediğimde. Sanki kılların çıkışını hiisediyordum. Ama allahtan bu problemlerin çoğunu aştım makine sayesinde. Ama tabi makineyede alışmak önemli,ilk zamanlarda cilt alışmadığı için jiletle traş olmuş gibi kanıyordu,sonra geçti ve şu an sıfır kan tahrişsiz trai ile pamuk gibi cilt oluyor. Zamanla makineyi ne kadar bastıracağınızı, nasıl traş olcağınızı öğreniyorsunuz zaten. Herkese tavsiye ederim. Ben çok kararsızdım daha önceden phlips 1160 almıştım ama hiç memnun değildim yani pamuk gibi cilt yapmadığı gibi belli noktadan sonrada almıyordu ve çok çok uğraştırıyordu. İzlenimlerim şimdilik bunlar.. Kolay gelsin..

LV65 dün elime ulaştı ve akşam ilk traşımı oldum. Cildim hassas, sakallarım ise orta sertlikte. Traş öncesi iki günlük sakalım vardı. Benim jiletle traşım çok uzun sürer, detaylarla çok uğraşırım ve traşım 10 dakika kadar sürer.

Traj makinesiyle ilk denememde sürede bir değişiklik olmadı ve yüz ıslatma köpükleme vs dahil ilk traşım 10 dakika sürdü. Yüzümde hiç kızarıklık ve yukarda bahsettiğim kılcal damar kanamaları olmadı. Ayrıca jiletle traş sonrası yüzümde yağlanma olurdu, sanırım cildi çok tahriş etmemden ve alttaki yağ tabakasını açığa çıkarmayla ilgiliydi. LV65 ile ilk traşımda bu hiç olmadı. Yüzüm traj önceki form ve sağlığında kaldı :D

Traş sonrası tek tük sakal kalan 2-3 bölge vardı. Bölgeler çok ufak olduğu ve makine çok büyük olduğu için o bölgeleri makineyle almak yerine, jiletle tek dokunuşlarla temizlemek daha kolayıma geldi ve öyle yaptım.

İlk traşım olduğu için olduğundan emin olduğum iki sorun yaşadım:
    - 10 dakikalık süre uzun, bunu zamanla kısatmaya çalışacağım.
    - Yüzümde hiç kanama olmadı ama gırtlak kemiği üstünde tek bir noktada fazla bastırmadan kaynaklı tahriş ve kanama oldu. Bir sonraki traşımda o bölgede daha dikkatli olacağım ve tekrar yaşamayacağımdan eminim.

Traşım sinek kaydı oldu. Yüzümde elimi gezdirdiğimde hiç takılma olmadı, tamamen pürüzsüz bir traş oldu.

LV65'in power butonuna bir kere basınca sakal yoğunluk sensörü çalışıyor, iki kere basınca sakal yoğunluk sensörü iptal oluyor ve LV61 gibi çalışıyor, üçüncü basışta ise cihaz kapanıyor. İlk kullanımda sakal yoğunluk sensörünün farkını hissedemedim. Zamanla tecrübelerimi paylaşacağım.

Ürünü novabazar'dan almayı düşünenler için bilgi vereyim: Ürünün üstünde "Made in Japan", kutudan çıkan garanti belgesinde "Panasonic Türkiye" yazıyor.

İlk kullanımdan önce kullanıcı kitabını okudum, ancak yine de kafama takılan birkaç soru oldu. Sizin fikrinizi almak isterim:

1- Kullanıcı kitabında traş yönünde ileri geri hareketlerle traj olun dediği için ben makineyi sakal çıkış yönünde ve tersinde ileri geri hareketlerle traş oldum. Doğru mu anlamışım? Emin olmak istiyorum da.
    2- Traj sırasında makinenin başlığını kesilen sakalların temizlenmesi için arada bir (toplamda 3-4 kere) musluk suyuna tuttum. Bu gereklimi tam emin değilim? Makine çalışırken böyle suya tutuyor musunuz siz de?
    3- Her traş sonrası eleği çıkartıp, hem eleği hem iç jiletleri suya tutup temizliyor musunuz? Yoksa suyla temizliği haftada bir yapıp, günlük temizlik için makineyle gelen fırçayı mı kullanmak lazım?
    4- Makineyi en son kuruması için eleğini çıkartıp lavabonun yanına serdiğim küçük bir havlunun üstüne bıraktım. Siz kurutma için ne yapıyorsunuz?

Yanıtlarınız için çok teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 4 Ocak 2014; 13:20:42 >

• Hocam bu başlığı "PANASONİC ES LV61/LV65 TRAŞ MAKİNESİ KULLANICILARI" diye değiştirsek mi ? Bence aralarındaki fark ayrı bir başlığa değmeyecek kadar az, benim gibi LV65 alanlarda bu başlığa yazıyor ve bir ihtimal LV65 alacakların gözünden bu başlık kaçabilir. Kullanıcı tecrübelerinin paylaşımının daha yoğun olması açısından tek başlıkta toplasak iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 4 Ocak 2014; 13:15:45 >
  • Öncelikle makineniz hayırlı olsun... Zamanla süreyi kısaltacağınızdan şüpheniz olmasın. Makine gerçekten çok iyi bence. Önemli olan bence şu benim makineden beklentim şu yönde,cildim hassas olduğu için jiletle aynı traşı yapsam kan revan içinde kalıyoruym ama makinede bu olmuyor ve pürüzsüz traş oluyor. Tek tük kalan yerler için makineyi hiç uzun uzadıya o bölgede gezdirmeyin,cımbız yada jiletle hemen 2 dakikada halledersiniz. Önemli olan bence yüzün kanamaması ve traş sonunda pamuk gibi bir cilt olması. Elimden geldiğince sorularınıza cevap vereyim.
    1. Genelde ileri geri doğru bir uygulama, zaten makine tersten alıyormuş gibi olduğunda daha fazla zorlanıyor,philipsler de yuvarlak hareketler yapmanız gerekiyor mesela.
    2.Evet özellikle ıslak traşta kesinlikle makineyi suyla temizliyorum. Fırçayla hiç temizlemedim açıkcası,burada püf noktası 2 traşta bir makineyi yağlayın.
    3. Ben her traştan sonra elekleri çıkartıp suya tutuyorum ve temizlenmiş oluyor dolayısıyla sonra elek ile makineyi ayrı bir yerde kuruması için bırakıyorum,zaten kullanma kılavuzunda da yazıyor. Birkaç kere ıslak olarak makineyi kaldırdım ama koku yapıyor öyle olunca kuruduktan sonra makine ile eleği takıyorum. Haftada birde genelde şarja takacağım zaman genelde kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi sabunla yıkıyorum,ama kesinlikle 2 traşta bir yağlıyorum yağlamak bıçaklar açısından çok önemli. Makineyi istediğiniz kadar yıkayın birşey olmaz ama yağlamayı unutmayın derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir,İyi traşlar...

• quote:

Öncelikle makineniz hayırlı olsun... Zamanla süreyi kısaltacağınızdan şüpheniz olmasın. Makine gerçekten çok iyi bence. Önemli olan bence şu benim makineden beklentim şu yönde,cildim hassas olduğu için jiletle aynı traşı yapsam kan revan içinde kalıyoruym ama makinede bu olmuyor ve pürüzsüz traş oluyor. Tek tük kalan yerler için makineyi hiç uzun uzadıya o bölgede gezdirmeyin,cımbız yada jiletle hemen 2 dakikada halledersiniz. Önemli olan bence yüzün kanamaması ve traş sonunda pamuk gibi bir cilt olması. Elimden geldiğince sorularınıza cevap vereyim.
    1. Genelde ileri geri doğru bir uygulama, zaten makine tersten alıyormuş gibi olduğunda daha fazla zorlanıyor,philipsler de yuvarlak hareketler yapmanız gerekiyor mesela.
    2.Evet özellikle ıslak traşta kesinlikle makineyi suyla temizliyorum. Fırçayla hiç temizlemedim açıkcası,burada püf noktası 2 traşta bir makineyi yağlayın.
    3. Ben her traştan sonra elekleri çıkartıp suya tutuyorum ve temizlenmiş oluyor dolayısıyla sonra elek ile makineyi ayrı bir yerde kuruması için bırakıyorum,zaten kullanma kılavuzunda da yazıyor. Birkaç kere ıslak olarak makineyi kaldırdım ama koku yapıyor öyle olunca kuruduktan sonra makine ile eleği takıyorum. Haftada birde genelde şarja takacağım zaman genelde kullanma kılavuzunda gösterdiği gibi sabunla yıkıyorum,ama kesinlikle 2 traşta bir yağlıyorum yağlamak bıçaklar açısından çok önemli. Makineyi istediğiniz kadar yıkayın birşey olmaz ama yağlamayı unutmayın derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir,İyi traşlar...
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Artık kafamda soru işareti kalmadı sayenizde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 4 Ocak 2014; 18:04:30 >

• Bu ürünü ankara'da nerede bulabilirim ? bilgisi olan var mı
  • quote:

Hocam bu başlığı "PANASONİC ES LV61/LV65 TRAŞ MAKİNESİ KULLANICILARI" diye değiştirsek mi ? Bence aralarındaki fark ayrı bir başlığa değmeyecek kadar az, benim gibi LV65 alanlarda bu başlığa yazıyor ve bir ihtimal LV65 alacakların gözünden bu başlık kaçabilir. Kullanıcı tecrübelerinin paylaşımının daha yoğun olması açısından tek başlıkta toplasak iyi olur.

ESLV61 in piyasada çok sayıda kullanıcısı ve takipçisi var. Oturmuş ve hayli popüler bir model. Tasarım ödülü almış. Şikayet yok. Bu çok önemli bence. Çünkü bir modelin piyasada oturması ve kabul görmesi en az 3-4 sene alıyor. Oysa ESLV65 yeni olmasına rağmen piyasaya bir çok kullanıcı, mühendis arasında kafa karışıklığı yaratacak bir argüman ile girdi. Model degisimlerinde bugüne kadar daima köklü değişiklikler ve yenilikler sunan panasonic, bu defa kendisinden bekleneni veremedi ve tasarım da biraz daha sert ve kaba hatlar taşıyınca bir çok insan direk ESLV61 modeline yöneliyor ister istemez. Soruyorum satıcıya diyor ki Sözgelimi 100 tane ESLV61 satılıyorsa 5 tane ESLV65 satılıyor. Aslında her şeyi özetliyor ...

• ES LV 61 için stoklu marketi arayan arkadaşlar yetkililerin o ürün artık gelmeyecek ES LV 65 ürünü satılacak diyorlardı ama şu an stoklu markette her iki üründe var ve aynı fiyat şimdi soru 1 madem LV 65 üst model neden aynı fiyata satılıyor? soru 2 LV 61 ürünü gelmeyecek denmesinin nedeni nedir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MACH25

quote:

Hocam bu başlığı "PANASONİC ES LV61/LV65 TRAŞ MAKİNESİ KULLANICILARI" diye değiştirsek mi ? Bence aralarındaki fark ayrı bir başlığa değmeyecek kadar az, benim gibi LV65 alanlarda bu başlığa yazıyor ve bir ihtimal LV65 alacakların gözünden bu başlık kaçabilir. Kullanıcı tecrübelerinin paylaşımının daha yoğun olması açısından tek başlıkta toplasak iyi olur.

ESLV61 in piyasada çok sayıda kullanıcısı ve takipçisi var. Oturmuş ve hayli popüler bir model. Tasarım ödülü almış. Şikayet yok. Bu çok önemli bence. Çünkü bir modelin piyasada oturması ve kabul görmesi en az 3-4 sene alıyor. Oysa ESLV65 yeni olmasına rağmen piyasaya bir çok kullanıcı, mühendis arasında kafa karışıklığı yaratacak bir argüman ile girdi. Model degisimlerinde bugüne kadar daima köklü değişiklikler ve yenilikler sunan panasonic, bu defa kendisinden bekleneni veremedi ve tasarım da biraz daha sert ve kaba hatlar taşıyınca bir çok insan direk ESLV61 modeline yöneliyor ister istemez. Soruyorum satıcıya diyor ki Sözgelimi 100 tane ESLV61 satılıyorsa 5 tane ESLV65 satılıyor. Aslında her şeyi özetliyor ...

LV61 model ürününüzden çoğu kullanının olduğu gibi memnun olmanızdan dolayı sizin adınıza mutlu oldum. Ama LV65 ile ilgili daha önce okuduğum yorumlarınızı da oldukça mübalağalı bulduğumu söylemeden edemeyeceğim.

İnternetten araştırdığım kadarıyla LV61'den tek farkı sakal yoğunluğu sensörünün olması ve biraz makyajlı olması. Sakal yoğunluğu sensörünün istenildiğinde iptal edilerek LV61 gibi kullanılabiliyor. Ürün aynı ürün ve traş noktasında aynı sonucu veriyor. İspatı LV61 kullanan hdeniz'in elde ettiği traş tecrübesini aynen LV65 ile elde edebilmem. hdeniz'in anlattığı kadarıyla cilt yapımız, traş olma şeklimiz vs aynı, elde ettiğimiz sonuçlarda aynı.

Görsellik konusuna girmeyeceğim, lakin hangisinin daha şık olduğu inanın beni hiç ilgilendirmiyor. Bu sonuçta traş makinesi. Ne kadar muhteşem bir görüntüsü olabilir ki?

LV61'in daha fazla satılıyor olması da gayet normal. İnternetteki yorumlarda LV61'i görüyor herkes, LV65'i bilen daha yok. Zamanla LV61 piyasada kalmayacak, zamanı gelince LV65 bitecek, LV69 gelecek. Bu böyle gidecek.

Ben fiyatları aynı olduğu için LV65'i tercih ettim ama fiyat farkı büyük olsaydı LV61 alırdım. Dediğim gibi aralarında kayda değer bir fark olduğunu düşünmüyorum ve alıntıladığınız mesajı o nedenle yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 6 Ocak 2014; 9:06:30 >

• Bencede yeni makine herzaman iyidir. Birde şöyle bakmak lazım sakal yoğunluğu sensörü makinenin sağlığı açısından daha iyi bir uygulama olabilir,çünkü boştayken de 14000 devirle çalışması gereksiz,çok önemli bir durum değil belki ama bunu zaman gösterir. Zaten bıçak yapısı ve traş mükemmelliği aynıdır muhtemelen. Es lv 65 yeni makine daha çok kullanıcı yorumları önemli bence. Eğer sensör kapatılabiliyorsa ve Lv-61 ile aynı fiyatsa bence lv65 alınır. belli bir fiyat farkı olmuş olsaydı o zaman o sensör ne kadar gerekli tartışması olabilirdi belki. Bir mühendis olarak makinenin motor ömrü ve çalışma presibi açısından sensör gayet güzel bir uygulama diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.