Şimdi Ara

PANASONİC ES LV 61 TRAŞ MAKİNESİ INCELEMESI(resimli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
564
Cevap
24
Favori
71.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun makineniz. Bende Lv-61 var sanırım hemen hemen aynı makine özellikleri. Benden size tavsiye jilatle traş olcakmış gibi cildinizi hazırlayın traşa,cildin yumuşaması çok önemli o zaman daha güzel bir traş çıkarcağınızdan eminim. Bir bölgede fazla oyalanmak o bölgeyi biraz tahriş ediyor,kaldı ki siz 4 günlük sakaldan bahsediyorsunuz,yani 4 günlük sakalı almasıda güzel bir durum bence. Ben genelde tek tük kalan kıllar ile uğraşmıyorum çünkü tahriş çok artıyor uğraşınca,onun yerine favorileri mesela jiletle düzeltiyorum tek tük sakal kaldıysa onlarıda jiletle yada cımbızla alıyorum böylelikle yüzüm tahriş olmuyor ve süre uzamıyor. Boyundaki ters kılları ise kıl yönü tersinde rahat alabilceğinizi düşünüyorum,yüzünüz ve makine uyumuna alıştıkça daha rahat edeceksiniz,ben 1 yıdlır makine kullanıyorum ve çok rahatım.. Tekrardan hayırlı olsun..

• Valla belirttiğim gibi, benim çok yakınım Panasonic te çalışıyor ve onun verdiği bilgiyi aktardım. En çok sattıkları model ESLV61 miş ve 2015 ten sonra belki piyasadan çekilir dedi. Ayrıca, Panasonic her coğrafyada farklı dönemlerde farklı modelleri, farklı fiyatlara sattığı için birebir mukayese yapmak çok yanlış olur dedi. Böyle bile olsa, bence ABD gibi, elektronik ürünlerin Türkiyenin çok altında satıldığı bir piyasada bile LV61 modeli düşmüş fiyatı ile bile Türkiyedeki fiyatın üzerinde kalıyor. Zira burada 599 TL ye alabiliyorsunuz bu ürünü .

quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Panasonic’in Amerika web sitesinde LV61’in fiyatı $500 USD’den $315 USD’ye düşmüş. Stoklarda az miktarda kaldığı belirtilmiş.

Yeni ürün olarak LV65’in fiyatı $500 USD.

http://shop.panasonic.com/shop/personal-and-healthcare-mens-shavers

• Tekrar soruyorum bu alpa pazarlama da fiyatları nerden görüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak2011 B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile Alpa Pazarlama eskiden Panasonic kişisel bakım ürünlerinin Türkiye temsilcisi idi. Bu işi layığı ile yaptığı söylenemez.

Son yıllarda bir çok yabancı firma gibi Panasonic'in de kendisi Türkiye pazarına girdiğinden Alpa Pazarlama'nın Panasonic ürünlerinde bir işlevi kaldığını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Bildiğim kadarı ile Alpa Pazarlama eskiden Panasonic kişisel bakım ürünlerinin Türkiye temsilcisi idi. Bu işi layığı ile yaptığı söylenemez.

Son yıllarda bir çok yabancı firma gibi Panasonic'in de kendisi Türkiye pazarına girdiğinden Alpa Pazarlama'nın Panasonic ürünlerinde bir işlevi kaldığını sanmıyorum.

Dostum,
    Panasonic'in kendisinin Global olarak bir iddia taşımadığı, sönük olduğu bir kategoride bayi ve distribütörleri ne kadar iddialı olabilir ki...
    Hüküm vermeden evvel, bunun üzerinde iyi düşünmek ve biraz da piyasayı iyi takip etmek lazım ;)
    Alpa Pazarlamayı biliyorum. Kendilerinden çok alışverişte yaptım. En azından istikrarlılar ve işten anlıyorlar, konularına hakimler.
    Kendi zamanlarında her üründen her zaman ellerinde stok vardı. ithalatta boşluk bırakmazlardı. Ben o dönemde tüm elektronik marketlerde Panasonic'in promoter kızlarını görüyordum. (Metro Grossmarket, Maxi, Gold, Darty, Electroworld, Huzur mağazaları v.s.) Panasonic şu anda %100 Japon sermayeli bir şirket olarak Türkiyede mevcut olduğu halde, bu mağazalarla çalışamıyor. Çünkü maalesef ki, bir satış iddiaları yok. (sessizce birçok kategoriden de çekildiler: çamaşır makinesi, müzik setleri, ve optik ürünler, kişisel bakım ürünlerinde de çok cılızlaştılar Braun, Philips karşısında)
    Mesela ben Alpa Pazarlama zamanında gazetelerde Panasonic tıraş makinesi reklamları görüyordum, şimdi Panasonic hiç bir aktivite yapmıyor.
    Panasonic'in kendisini ara mesela telefona kimse çıkmaz, çıkanda özel bir soru sorduğunda (örneğin bir ürünün şarj süresi, devir v.s. cevap veremez. )
    Aynı şey, Ayhan Bermek'in firması Tekofaks için de geçerli. Onlar, emin olun Panasonic'i tanıtmak için Panasonic'in kensidinden çok çalışıp 30 sene emek verdiler ve karşılığını pek alamadılar, çünkü bir işadamı gözüyle Japon firmaları genellikle çok katı ve uzlaşmaz firmalardır. Yerel koşulları anlamaz kendi anlayışlarını dikte ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

Tekrar soruyorum bu alpa pazarlama da fiyatları nerden görüyoruz

Alpa Pazarlama, genellikle toptan satış yapan bir firma olduğu için internet satış siteleri yok (onlar satanlara satıyorlar )
    Dolayısıyla, web sitesi tanıtım ve irtibat amaçlı. Alışveriş yapmak için iletişim formundan yaz, aynı gün dönerler
  • Arkadaşlar daha önce hem Panasonic (Es8813) hem de Braun (modelini tam olarak hatırlamıyorum) traş makinesi kullanmış biri olarak yeni bir traş makinesi almayı düşünüyorum. Uzun zamandır aklımda Es-Lv61 modeli vardı ve sadece maddi olarak biraz sıkışık olduğumdan beklemeye almıştım. Şimdi traş makinesi almak için maddi imkanlarım müsait. Ancak Braun 790cc modeliyle ilgili çok olumlu yorumları okuyunca ve youtube'daki videoları da izleyince biraz kafam karıştı. Bende de boyun bölgesinde tahriş oluyor ve kullandığımı söylediğim o iki modelden çok memnun kalmamıştım. Her ne kadar iki makine arasında yaklaşık 200 TL fiyat farkı olsa da aldığımda uzun süre kullanmayı düşündüğüm için fiyat farkının çok bir anlamı yok benim için. Sizce Panasonic Es-Lv61 alsam gerçekten aradaki bu farka değer mi? Ya da Braun 790cc alsam sizce pişman olur muyum? Özellikle bu iki makinenin boyun bölgesi performansları arasında çok fark var mıdır sizce?

• Panasonic ES-LF51 model aldigimi yukarida beyan etmistim. Babam icin hediye.
    Avci ticaret. yer İstanbul.
    tel: 02125117258
    cep : 05322623983
    Kendilerine cok cok tesekkur ediyorum.
    ilgi ve alakalarindan da ote samimiyetlerinden dolayi.
    Panasonic ES-LV61 yada LF51 almak isteyen sorsun.
    Gonul rahatligi ile alabilirler.
    Ayrica LF51 de cok mukemmel makinaymis.
    Babam fena mutlu anlatamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hurik

Panasonic ES-LF51 model aldigimi yukarida beyan etmistim. Babam icin hediye.

kaça almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

quote:

Orijinalden alıntı: hurik

Panasonic ES-LF51 model aldigimi yukarida beyan etmistim. Babam icin hediye.

kaça almıştınız ?

400 TL 'ye aldim.

• cihaz çok sağlam

• arkadaşlar markafonide şu an 549 lira bilginize...ben 2 ay önce 600'e aldığımdan fiyat uygun geldi..

https://www.markafoni.com/product/5768661/.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 23 Aralık 2013; 16:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

arkadaşlar markafonide şu an 549 lira bilginize...ben 2 ay önce 600'e aldığımdan fiyat uygun geldi..

arkadaşlar yeni model es lv65 modelini mi yoksa bu ürünümü tavsiye ediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

quote:

Orijinalden alıntı: boçi

arkadaşlar markafonide şu an 549 lira bilginize...ben 2 ay önce 600'e aldığımdan fiyat uygun geldi..

arkadaşlar yeni model es lv65 modelini mi yoksa bu ürünümü tavsiye ediyorsunuz?

fiyatta iyi.kaçırılmaz. LV61 ödüllü cihaz. kullanıyorum. süperdir

• bende bu gün markafoniden aldım, ilk elektrikli makinem, araştırmalarıma göre güzel bi makine bakalım kullandığımda nasıl bi fikrim olcak.
  • Hayırlı olsun kesinlikle süper bir cihaz.. Tavsiye olunur..
  • es-lv 65 alındı..sonuç şimdilik hüsran..

benim cildim oldukça hassas ve sakallarım birçok yerde cildime paralel çıkıyor..Bu güne kadar çeşit çeşit jilet ve Braun marka iyi bir tıraş makinesi kullandım..Kullandıklarımın hiçbiri derdime derman olamayınca piyasadaki en iyi makine olduğu söylenen bu tıraş makinesini satın aldım..Fakat eski tas eski hamam..Boyun bölgesinin alt tarafı tahriş oluyor, yer yer kanamalar ve kızarıklar gerçekleşiyor..Ayrıca makine cildime paralel çıkan boyun bölgesi kıllarının bir kısmını almıyor..Tıraştan sonra tekrar jiletle üzerinden geçmem gerekiyor..Tıraş sürem de jilete göre azalmadı arttı diyebilirim..

İlk kullanım öncesinde cildimi sıcak suyla yumuşatmama ve çok kaliteli bir tıraş sabunu kullanmama rağmen sonuç bu şekilde oldu..Bakalım belki zamanla düzelmeler olur..Fakat pek de umutlu değilim..

ps:Sakalları normal, cildi normal insanlar için güzel bir makine olabilir..

• Öncelikle hayırlı olsun,zamanla daha iyi traş olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bende Es lv 61 aldım 1 yıl oldu tam olarak,ilk aylarda bende böyle düşünüyordum, zamanla nasıl traş olacağınızı anlıyor ve makineyi kullanmaya alışıyorsunuz. Ben jilete hazırlar gibi hazırlıyorum cildimi ve genelde sakal yönünün tersinden alıyorum,asla kuru traş olmuyorum çünkü tahriş ediyor, elbette ki boyun altında problem yaşarsınız çünkü jilet ile bile problem yaşanıyor. Burada makinenin önemi şu bence,jilet konforunda bir traş ve tahrişsiz,ben makineyle oldum olalı yanma hissi yok cildimde,hatta bazen jiletle tekrar deniyorum ve makinenin ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorum,şu an kullandığınız makine piyasadaki en iyi makine bence. Biraz zamanla alışacağınızdan eminim. Makineyle olduğum traşı jiletle olsam heryerim kan revan şekilde olur,ki oluyordu da zaten. Tekrardan hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdeniz

Öncelikle hayırlı olsun,zamanla daha iyi traş olacağınızdan emin olabilirsiniz. Bende Es lv 61 aldım 1 yıl oldu tam olarak,ilk aylarda bende böyle düşünüyordum, zamanla nasıl traş olacağınızı anlıyor ve makineyi kullanmaya alışıyorsunuz. Ben jilete hazırlar gibi hazırlıyorum cildimi ve genelde sakal yönünün tersinden alıyorum,asla kuru traş olmuyorum çünkü tahriş ediyor, elbette ki boyun altında problem yaşarsınız çünkü jilet ile bile problem yaşanıyor. Burada makinenin önemi şu bence,jilet konforunda bir traş ve tahrişsiz,ben makineyle oldum olalı yanma hissi yok cildimde,hatta bazen jiletle tekrar deniyorum ve makinenin ne büyük bir nimet olduğunu anlıyorum,şu an kullandığınız makine piyasadaki en iyi makine bence. Biraz zamanla alışacağınızdan eminim. Makineyle olduğum traşı jiletle olsam heryerim kan revan şekilde olur,ki oluyordu da zaten. Tekrardan hayırlı olsun...

Peki makineyle traj olduğuktan sonra elinizi yüzünüzde, boynunuzda sakal çıkış yönünün ters yönünde gezdirdiğinizde sakal uçlarını az da olsa hissediyor musunuz? Ben iki günde bir jiletle traş oluyorum ve sinek kaydı olduğum için ikinci günüde idare ediyor. Tabi biraz sakal çıkıyor ama idare ediyor. Bu şekilde iki günde bir traş olmak için mutlak sinek kaydı traş olmak gerekiyor.

Ama jiletle sinekkaydı traş olmak için sakal çıkış yönünde bir düz geçtikten sonra iki kerede ters geçiyorum. Tabii bu şekilde cilt yıpranmadan dolayı kılcal damarlardan ufak noktalar halinde kan çıkışları oluyor. En azında 3-4 noktada oluyor. Yaklaşık beş dakika da bu kanı yıkayarak durdurmaya çalışmakla geçiyor. Makineyle bu tip tahriş hiç olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 28 Aralık 2013; 8:45:19 >

• Şöyle söyliyim; berberden yada jiletle sıfır pamuk gibi yapıyorsunuz ya o hassasiyette yapıyor traşı..Yani pamuk gibi bir cildiniz oluyor,peki fark ne oluyor jiletten,tahrişsiz traş oluyor. Ben genelde 2 günde bir traş oluyorum bir çalışan olarak ve 2 gün idare ediyor,jiletle traş olduğumda 2 güne bir artık yüzüm acıyordu traş olurken. Jiletle olduğunda kıllar çıkarken bir gerilme bir acıma meydana geliyordu uzun süre makineye alıştıktan sonra denediğimde. Sanki kılların çıkışını hiisediyordum. Ama allahtan bu problemlerin çoğunu aştım makine sayesinde. Ama tabi makineyede alışmak önemli,ilk zamanlarda cilt alışmadığı için jiletle traş olmuş gibi kanıyordu,sonra geçti ve şu an sıfır kan tahrişsiz trai ile pamuk gibi cilt oluyor. Zamanla makineyi ne kadar bastıracağınızı, nasıl traş olcağınızı öğreniyorsunuz zaten. Herkese tavsiye ederim. Ben çok kararsızdım daha önceden phlips 1160 almıştım ama hiç memnun değildim yani pamuk gibi cilt yapmadığı gibi belli noktadan sonrada almıyordu ve çok çok uğraştırıyordu. İzlenimlerim şimdilik bunlar.. Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.